Olimpia Poznań - Ostrovia Ostrów Wlkp (juniorki)

Jeśli Twój zespół nie ma jeszcze osobnego podforum, pokaż w tym dziale, że na to zasługuje!

Moderatorzy: sawa_JGora, Platini, ludzik76, Moderatorzy

Seba
Oldboy

Olimpia Poznań - Ostrovia Ostrów Wlkp (juniorki)

Postautor: Seba » 30 listopada 2005, 19:48

Dzisiaj nasze juniorki pokonały niewygodne rywalki z Ostrowa bodajże 90:68 (chyba dobrze pamiętam ;) ). Dziwny mecz... czasem brakowało koncentracji - zdecydowanie za dużo strat i dziurawej obrony... ale za to tradycyjnie była walka:) Weszła i prześladowała rywalki w obronie moja ulubiona Wojowniczka ;)... popisała się nawet odważnie trójką i udanym wejściem pod kosz.... BRAWO!!!!:) Zresztą w ataku kilka akcji zostało zasłużenie nagrodzonych przez nieliczną widownię gromkimi brawami! GRATULACJE:)

Teraz w piątek ( :( ) mecz pierwszej ligi w Ostrowie!!! POWODZENIA:)))
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

mala#5

Postautor: mala#5 » 30 listopada 2005, 22:22

W imieniu wszytkich zawodniczek chciałabym podziękować kibicom za przybycie!!:) Wielkie dzięki :) Naprawde super, że jesteście!! Z naszej strony czyli juniorek (bo w ich imieniu się wypowiadam) WIELKI SZACUNEK za to co robicie!! Pozdrawiam i zapraszam na kolejne mecze 8) Miejmy nadzieję, że następne spotkania bedą równie emocjonujące jak gra z muksem tylko oczywiście wygrana bedzie po naszej stronie :) 8) hehe napewno bedziemy o to walczyć!!! Ps.: Dziewczyny trzymam kciuki za was w Ostrowie!!!

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 01 grudnia 2005, 01:34

Szkoda, że koledzy nie dojedziecie :) A ja wyczaiłem taki fajny bar nieopodal hali ;) pamietajcie jednak, ze cały czas dla Was drzwi, hala, ewentualnie nocleg w domu otwarty :)

Dzieki dla trenera Cudaka za skład póki co:) jeszcze oczywiście podziękuje osobiście.

Pozdrawiam wszystkich kibiców ;)

Wróć do „Inne kluby”