Święta
Moderator: qBK
Święta
Z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia życzę wszystkim ziomalom z Brzegu dużo zdrowia, szczęścia oraz szczęśliwego Nowego Roku
.
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!
- steve_bramkarz
- Młodzik
- Kontaktowanie:
- bocianmaster
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
Oj wesolutkie to święta!
Ja również chciałbym z tego miejsca życzyć nam wszystkim zdrowych, pogodnych i wesołych Świąt Bożego Narodzenia, aby dodały nam więcej wiary, nadziei i miłości na lepse jutro. Szczególne życzonka dla pabianickich braci - Szymon & Kowalik - Brzeg z Wami!
..you got to lose, to know how to win..
- 19andrew81
- Żak
Zdrowych, pogodnych, rodzinnych Świat Bozego Narodzenia, spelnienia wszystkich marzeń, oraz sukcesów w zyciu osobisty i zawodowym dla wszystkich ziomów z BRZEGU oraz PABIANICKICH braci oraz dla tych którzy sa na obczyznie (GURU
i MALY GURU
)zycze ja ANDREW(Waclaw Jarzabek trener drugiej klasy)

Wojny się nie uniknie można ją tylko przełożyć aż wróg będzie silniejszy
- steve_bramkarz
- Młodzik
- Kontaktowanie:
19andrew81 pisze:Zdrowych, pogodnych, rodzinnych Świat Bozego Narodzenia, spelnienia wszystkich marzeń, oraz sukcesów w zyciu osobisty i zawodowym dla wszystkich ziomów z BRZEGU oraz PABIANICKICH braci oraz dla tych którzy sa na obczyznie (GURU![]()
![]()
![]()
![]()
i MALY GURU
![]()
![]()
![]()
![]()
)zycze ja ANDREW(Waclaw Jarzabek trener drugiej klasy)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Oj Jarzab Jarzab az mi sie serce kraje jak wwidze takie wpisy jak Twój. Dzieki ziomus.
Pozdro dla wszystkich oprócz Steva bo on mnie nie pozdrowil. hehe
IDŹ SWOJĄ DROGĄ NIE DAJ SATYSFAKCJI WROGOM