Kuszczak

Pisz o czym chcesz

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
pietroc
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: pietroc » 31 maja 2006, 06:52

hmm czy to nie ja mowilem pare dni temu ze nie mamy rezerwowego bramkarza na mundial skoro nie wzieto Dudka ???

Awatar użytkownika
steve_bramkarz
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: steve_bramkarz » 31 maja 2006, 07:53

"Jurek DUDEK, Jurek DUDEK" przepraszam bardzo, a gdzie jest Jurek Dudek ? :D
...w.w.j.d.?...

Awatar użytkownika
tytuSS
Nowy na forum

Postautor: tytuSS » 31 maja 2006, 09:13

steve_bramkarz pisze:"Jurek DUDEK, Jurek DUDEK" przepraszam bardzo, a gdzie jest Jurek Dudek ? :D

jak to gdzie w domu jest i watpie zeby pojeczal..
n chyba ze kuszczak dostanie niespodziewanej kontuzji albo sie zalamnie
Nasza przyjaźń zawsze jest!!!!
ODRA,WŁÓKNIARZ MRKS!!!
śmierc wrogom!!!nas nie rozłączy nic!!!

j... policję,tylko Bóg może nas sądzić!!!

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 31 maja 2006, 09:20

..kiedyś w podstawówce na zawodach szkolnych też mi taką bramkę strzelili - śniła mi się przez kilka dobrych nocy, współczucia dla Tomka Kuszczaka, ale taka wpadka nauczy go koncentracji i rozwagi na przyszłość.
..you got to lose, to know how to win..

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 31 maja 2006, 10:15

Ponieważ jestem fanem Jurka nie będe szczególnie bronił Kuszczaka, ale wszyscy wielcy bramkarze popełniali blędy mniej lub bardziej kompromitujace; Jurek w meczu z Manchesterem, Bartez z Deportivo bodajże, kiedy grał w MU, Jaskalajnen z 5 lat temy lidze angielskiej tez zrobił cos superkomicznegoLehman jeszcze swego czasu w meczu ligowym, Kahn w LM z IFK Goteborg kiedy piłka podskoczyła mu i nie trafił w nią nogą, Zubizaretta na MŚ w meczu z Nigerią, Seaman meczu z Brazylia 4 lata temu, w końcu nasz nieoceniony Jojko... :lol: a nie tak dawno Tim Wiese meczu Werderu z Juve, gdzie konsekwencje były nieporównywalnie większe. Zauażcie ze piłka faktycznie odpbiła się dość niespodziewanie wysoko i nabrała dużego przyspieszenia (widać to na tym filmiku). Tak jak mówię nie chce go bronić, ale nie dobijalbym już faceta.
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 31 maja 2006, 12:19

Ależ ja uważam, że Kuszczak powinien być bezwzględnie naszym nr.1 na MŚ. Boruc rezerwowym, a nie wzięcie Dudka (skoro nie miał być nr.1) całkiem uzasadnione.
Zatem pisanie, że nie mamy rezerwowego jest niesłuszne, bowiem gdyby Dudek pojechał (znaczy był 1) to i tak rezerwowego mielibyśmy dokładnie takiego, jak i teraz mamy.

Największym "+" jednak powołań Dudka i Franka byłoby... cisza :!: pssst, żadnego "problemu", wszystko cacy i spokojnie przygotowania bez "burzy" medialnej.

tylko takie zamieszanie wpływa dwojako - albo dołuje zespół (u nas już trudno przekroczyć byłoby barierę dna...) - albo "Grecja" zostaje mistrzem europy...

Awatar użytkownika
Wojteg
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Wojteg » 31 maja 2006, 12:58

Dla mnie to Kuszczak powinien być nr 1. Błędy się zdarzają każdemu. Na szczescie byl to tylko mecz towarzyski. Poza ta wpadka bronil bardzo poprawnie i dla mnie jest pewniejszy od Boruca.

Awatar użytkownika
Trenejro
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Trenejro » 31 maja 2006, 13:05

simon pisze:Ależ ja uważam, że Kuszczak powinien być bezwzględnie naszym nr.1 na MŚ. Boruc rezerwowym, a nie wzięcie Dudka (skoro nie miał być nr.1) całkiem uzasadnione.
Zatem pisanie, że nie mamy rezerwowego jest niesłuszne, bowiem gdyby Dudek pojechał (znaczy był 1) to i tak rezerwowego mielibyśmy dokładnie takiego, jak i teraz mamy.

Największym "+" jednak powołań Dudka i Franka byłoby... cisza :!: pssst, żadnego "problemu", wszystko cacy i spokojnie przygotowania bez "burzy" medialnej.

tylko takie zamieszanie wpływa dwojako - albo dołuje zespół (u nas już trudno przekroczyć byłoby barierę dna...) - albo "Grecja" zostaje mistrzem europy...

Popieram w 100%.
Takie krzyki teraz gdzie jest Dudek albo Franek to tylko wyraz frustracji. Tak samo możnaby krzyczeć: gdzie jest Oli, albo Majdan.
Reprezentację wybrał Janas i tym zawodnikom wszyscy polscy kibice powinni kibicować. Zostawmy sentymenty na boku i skupmy się na tym by pomagać tym któzy grają.
Nie mamy w skłądzie żadnego Ronaldinho, ale te chłopaki na pewno chcą dobrze wypaść na Mundialu. To dlaczego ludzie wciąż gwiżdzą, gdy wchodzi Rasiak, albo błąd popełnia Kuszczak, czy Boruc? To chore jest, choć za nim nie przepadam. Teraz skoro jużsię znalazł w kadrze życzę mu 20 bramek!!!

Awatar użytkownika
ziutek_pabianice
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: ziutek_pabianice » 31 maja 2006, 13:08

Kuszczak to śweitny bramkarz :!: Ale ta wpadka będzie się za nim ciągnąć...

Awatar użytkownika
majkel*
Amator

Postautor: majkel* » 31 maja 2006, 13:53

Bodzio W Bodzio.W :!: nie no repre mamy świetną nie ma co :lol: 8)
Pabianice Pabianice ŁKS!!!

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 31 maja 2006, 14:15

Ta bramka poszła w świat! Wszyscy sie z nas śmieja :evil: Co za szmata!
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
Wojteg
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Wojteg » 31 maja 2006, 14:56

MARAS pisze:Ta bramka poszła w świat! Wszyscy sie z nas śmieja :evil:

Niech by nawet turlali sie po podlodze. G.... mnie to obchodzi ze sie z nas smieja. Wazne co zrobimy 9, 14 i 20 czerwca. Jak wygramy i wyjdziemy z grupy to sami bedziemy sie smiac z tego meczu.

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 31 maja 2006, 15:43

Wojteg pisze:
MARAS pisze:Ta bramka poszła w świat! Wszyscy sie z nas śmieja :evil:

Niech by nawet turlali sie po podlodze. G.... mnie to obchodzi ze sie z nas smieja. Wazne co zrobimy 9, 14 i 20 czerwca. Jak wygramy i wyjdziemy z grupy to sami bedziemy sie smiac z tego meczu.
No właśnie a co zrobimy? :?
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 31 maja 2006, 18:25

szkoda mi Kuszczaka,wiem jaqk to jest stracic glupia bramke, glupie uczucie
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,