13 kolejka: CCC Polkowice - TS Wisła Kraków
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
13 kolejka: CCC Polkowice - TS Wisła Kraków
...
Ostatnio zmieniony 14 stycznia 2007, 10:23 przez Lisu, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Cóż obserwowałem dokładnie młynek Polkowic. Oto co udało mi sie zarejestrować... Określe to jednyum słowem: żenujące szczeniactwo... Mam nadzieję ze to zdjęcie pomoze komu trezba w identyfikacji osobnika
Poza tym w czwartej kwarcie zdaje mi sie ale słyszałem cos o Wiśle w wykonaniu polkowicich kibiców... Nie dam głowy ale chyba jednak
Poza tym w czwartej kwarcie zdaje mi sie ale słyszałem cos o Wiśle w wykonaniu polkowicich kibiców... Nie dam głowy ale chyba jednak

Przecież to zwykły gówniarz który chciał zaimponować swojej dziewczynie i kolegom jaki to jest kozak. Dałbym sobie ręke p..., że gdyby mecz odbywał się w Krakowie to dzieciak bałby się wejść na hale
Denerwuje mnie noszenie znaków AW przez jakiś małolatów. Nie zmienia to fakty, że chłoptaś powinien... a zresztą sami wiecie ocb
Pozdro dla kibiców Wisły
Pozdro dla kibiców Wisły
- BasketFan
- Kadet
- Kontaktowanie:
Nie ma chyba co ciągnąc tego tematu zwłaszcza, że ciekawy dyskurs na temat tej koszuli AW i jej właściciela jest już pod poniższym :
http://kosz.webd.pl/kkforum/viewtopic.p ... 9&start=30
http://kosz.webd.pl/kkforum/viewtopic.p ... 9&start=30
Ostatnio zmieniony 07 stycznia 2007, 20:32 przez BasketFan, łącznie zmieniany 1 raz.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym
następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyn
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym
następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyn
-
Liquidor
- Młodzik
- Kontaktowanie:
toż to przecież słynny polkowicki Adrian zwany BODZIEM.
Tak abstrahując od tego gnojka, to tak jak napisałem na podforum CCC, swoją osobą reprezentuje on wasz klub i was jako ogół kibiców, więc nie zdziwcie się jeżeli nasze nastawienie (bardzo neutralne) do waszego klubu ulegnie drastycznej zmianie. Nie umiecie sobie radzić z objawami wrodzonego kretynizmu w swoich szeregach, w waszym młynie (!), czy celowo nas prowokujecie ?
Tak abstrahując od tego gnojka, to tak jak napisałem na podforum CCC, swoją osobą reprezentuje on wasz klub i was jako ogół kibiców, więc nie zdziwcie się jeżeli nasze nastawienie (bardzo neutralne) do waszego klubu ulegnie drastycznej zmianie. Nie umiecie sobie radzić z objawami wrodzonego kretynizmu w swoich szeregach, w waszym młynie (!), czy celowo nas prowokujecie ?
TO MY KINOLE PAPIESKIEGO MIASTA
- Marco
- Junior
- Kontaktowanie:
Proponuje watek kibica lokalnego klubu zostawic na podoforum.Tutaj sie skupić na aspektach kibicowskich a nie szczeniactwie.
W Polkowicach barwy Wisły obecne. Tak wiec uznanie dla tych co zawsze jeżdzą.
Wrzuty na Wisłę? Jakie sokrzykim cos przypominały ale nie jestem w stanie stwierdzic iz tak było, ale wrócą Nasi to powiedzą.
PS: "Kolege" w AW tez zdazyłem zaobserwowac:)) ale tak czy tak zrzuty sie przydadzą
)
W Polkowicach barwy Wisły obecne. Tak wiec uznanie dla tych co zawsze jeżdzą.
Wrzuty na Wisłę? Jakie sokrzykim cos przypominały ale nie jestem w stanie stwierdzic iz tak było, ale wrócą Nasi to powiedzą.
PS: "Kolege" w AW tez zdazyłem zaobserwowac:)) ale tak czy tak zrzuty sie przydadzą
Ostatnio zmieniony 07 stycznia 2007, 21:03 przez Marco, łącznie zmieniany 1 raz.

WislaLive.pl
ehhh ale Polkowice maja kibicow, zero szala, zero koszulek...
Byli kibice Wisły na meczu? Podejrzewam, ze nie, bo chlopaczyna by chyba zdjeła ta bluzke z siebie... . Jak to sie mawia u siebie kazdy madry, dlatego tak do kibicow CCC noscie takie bluzki z logami Łoamianek( bez obrazy) moze oni by sie was bali...
Byli kibice Wisły na meczu? Podejrzewam, ze nie, bo chlopaczyna by chyba zdjeła ta bluzke z siebie... . Jak to sie mawia u siebie kazdy madry, dlatego tak do kibicow CCC noscie takie bluzki z logami Łoamianek( bez obrazy) moze oni by sie was bali...