Doping
Moderator: Moderatorzy
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Re: Doping
scooby_12 pisze:chodź do sezonu jeszcze daleko, to proponował bym juz zacząć jakies przygotowania (gł. oprawa meczu) !!!!!!
Spoko, spoko. Pomyślimy, zobaczymy. Jest sporo czasu jeszcze.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Re: BRAK DOPINGU
Anonymous pisze:Przecież u was niema dopingu!!!! Musicie go dopiero stworzyć!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
A w Poznaniu na meczach AZSu jest????
Mam nadzieje, ze doping bedzie coraz lepszy na naszej hali.
-
scooby_12
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
scooby_12 pisze:Ja już zrobiłem drugą flage... ma 4,5m długosci !!!! i na srodku pisze WŁÓKNIARZ PABIANICE !!!!!! Biore ją na baraże do IV ligi !!!!
No i bardzo dobrze!!!!!
A ta pierwsza to jaka jest????
Gdyby co, to mam na kwadracie kilka fajnych projektów więc może zrobisz trzecią????????

- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
MARIO pisze:Nie chciałem aby znowu Twoja twarz pojawiła się na pierwszych stronach gazeti już widzę te tytuły: "Szymon opanował Brzeg", "Pabianice górą, Szymon na czele"....
Pozdro'
Hahahaha, bardzo śmieszne. Przecież to nie moja wina że fotoreporterzy mnie lubią

Szymon pisze:MARIO pisze:Nie chciałem aby znowu Twoja twarz pojawiła się na pierwszych stronach gazeti już widzę te tytuły: "Szymon opanował Brzeg", "Pabianice górą, Szymon na czele"....
Pozdro'
Hahahaha, bardzo śmieszne. Przecież to nie moja wina że fotoreporterzy mnie lubią. Choć ostatnio na barazu uchwycili mnie z tyłu
![]()
![]()
Nagonka na CIebie trwa