Zdjęcia AZS - ENERGA
-
Yess
Zdjęcia AZS - ENERGA
witam serdecznie i zapraszam Was do ogladania, oceniania i komentowania zdjec AZS - Energa. Fotki znajdziecie na http://www.yessphoto.pl
Właśnie że NIEMytek pisze:to chyba nie kibice są najważniejszymi osobistościami na meczu - a raczej same zawodniczki. Pisanie, ze zdjecia są do bani, bo nie ma na nich kibicow to robienie z siebie pępka świata...delikatnie mówiac....
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
-
Yess
Spoko, nastepnym razem bedzie wiecej kibicow...
Chociaz apropos tego jest pewna zaleznosc. Bo... bezsensowne jest fotografowanie ludzi siedzacych sobie na krzeselkach (bez obrazy). Zeby bylo zdjecie, musi byc ciekawy obiekt, a takowych ciezko.
Co do Weroniki - mozna marudzic,ze duzo, ale nikt nie zaplaci za zdjecie zawodniczek bez pilek (a ona miala ich najwiecej), a co za tym idzie - mala sugestia - portreciki mozna trzaskac u cioci na imieninach.
pozdro
Chociaz apropos tego jest pewna zaleznosc. Bo... bezsensowne jest fotografowanie ludzi siedzacych sobie na krzeselkach (bez obrazy). Zeby bylo zdjecie, musi byc ciekawy obiekt, a takowych ciezko.
Co do Weroniki - mozna marudzic,ze duzo, ale nikt nie zaplaci za zdjecie zawodniczek bez pilek (a ona miala ich najwiecej), a co za tym idzie - mala sugestia - portreciki mozna trzaskac u cioci na imieninach.
pozdro
-
tomaszek
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
- wlodi9
- Kadet
- Kontaktowanie:
KIBIC pisze:wlodi9 pisze:zadnych fot kibiców, do BANII !! sorki za szczerosc
A co Ty jesteś jakiś model żeby Ci robić zdjęcia![]()
Koszykarki są najważniejsze na meczu a nie kibice więc sorry sam jesteś do BANII
ps2.Ktoś ma więcej fotek tych dziewczyn , które tańczyły ?
a czy ja kur** napisalem gdzies zeby mi robic zdjecia?????Koszykarki sa najwazniejsze, moze i tak, ale ŻADNEJ fotki kibicow??
Dla mnie sa nudne takie sesje, pzd dla fotografa
T Ę C Z A
L E S Z N O
L E S Z N O