Do Brzegu wybralismy sie dwoma osobowkami. W sumie na hali 10 + 5 osob z Gorzowa. Dojechalismy godzinke wczesniej

. Na hali jedziemy z dopingiem z malymi przerwami. Zdziwiony jestem strasznie ze Kibice z Brzegu nie dopingowali wogole swoich koszykarek (Czulem sie jak na juniorkach w Gorzowie... typowy piknik). Gdzy przerywalismy doping nastawala grobowa cisza... Po meczu szybko nas ochrona wyprasza z hali (bo chca szybko zakonczyc prace

). Wiec wsiadamy w samochody i pytajac sie przechodni gdzie jakies jedzonko serwuja wybieramy sie na ulice Robotnicza (polecam dobry kebab

). Tam cala dziesiatka decydujemy sie zeby w drodze powrotnej zachaczyc o Polkowice i ogladnac jeszcze jeden meczyk

...ale... niestety nie zostajemy wpuszczeni na hale... panowie ochroniarze jak zwykle (NAJLEPSI W POLSCE)... Gdy powiedzielismy ze jestesmy przyjezdni

(Na pytanie skat jedziemy: ja odpowiedzialem ze z Brzegu) caly czas mysleli ze jestesmy z Torunia

(Oczywiscie przyjechalismy z mysla o malym dopingu)... niestety nie wpuscili nas na hale... twierdzac... ze klub nas powinien zglosic

i ze nie ma dla nas miejsca na hali (a przy KK z Polkowic nas nie posadza). Na to ja mowie ze my sie Bardzo Lubimy z Kibicami z Polkowic

. Niestety prosby nic nie daly... wiec zrobilismy sobie kilka fotek...(wrzuce niedlugo) i wrocilismy w droge powrotna.
(A tak na marginesie zeby nie bylo znowu ze sie napinam)
Troszeczke porusze watek... gdy to kiedys Ginda napisal (O co wam chodzi itp... Pozniej Kuba za co nas tak nie lubicie).
To napisze krotko dopuki na wlasnym podworku nie zrobicie czystek... i jakas gownarzeria (Nie wiem czy to gimnazjum bylo... bo chyba nawet podstawowka) na dzien dobry albo fakety pokazuja (nie dzisiaj ale bywalo). Albo zobaczyli ze przyjechali goscie i mysleli ze sa z Torunia i z tekstem
"Raz Dwa Trzy Torunskie Psy". (Oczywiscie ja na to mialem wy...). Ale dopuki u siebie porzadkow nie porobicie to nie dziwcie sie ze w innych zakatkach Polski tak czy inaczej was traktuja...
(Bo koszykowka jest od tego... aby bawic sie na calego).
A nie tak szczeniacko sie zachowywac.