DERBY POZNANIA: AZS Poznań vs MUKS Poznań
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
DERBY POZNANIA: AZS Poznań vs MUKS Poznań
Pierwsze derby od 11 lat przycięgnęły na Arene dość pokaźną sume widzów, więc cicho raczej nie było, jak wyszła relacja w TV??
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
-
Longerinho
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Powiem tak , ciągle was mało w tym młynie , byłem na meczu i widziałem moze z 15 osób , a słychac was było choc bardzo słabo , motywujecie sie zawsze na poczatku kazdej kwart i na koncówke meczu.
Mam pytanko co sie dzieje ze PSŻ nie jest z wami w kotle tylko siedzi po drugiej stronie hali
A tu rada , lepiej te dzeici uciszcie bo to wstyd
Pozdrawiam
Kiedys bedzie lepiej
Mam pytanko co sie dzieje ze PSŻ nie jest z wami w kotle tylko siedzi po drugiej stronie hali
A tu rada , lepiej te dzeici uciszcie bo to wstyd
Pozdrawiam
Kiedys bedzie lepiej
Leszno naszym miastem , Tęcza naszym klubem
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
krysti10 pisze:ciekawe widowisko 30 punktów przewagi Inea Wygrała
po pierwsze: nie Inea, tylko AZS
po drugie: nie "wygrała", tylko "wygrał", bo nazwa klubu jest rodzaju MĘSKIEGO
po trzecie: wielce rozbudowana wypowiedź
po czwarte: to chyba nie ten dział
po piąte: zero interpunkcji
po szoste: czasowniki w środku zdania piszemy mała literą
po siódme: po kiego grzyba pisałeś ten nieudany rozwnoważnik zdania??
======================================
nasz doping mysle, ze niezly. Jesli zas chodzi o "słyszalność" to trzeba by rozpatrzyc dwie sprawy: jesli chodzi o slyszalnosc na hali to raczej napewno bylo OK. A jesl chodzi o slyszalnosc w TV to sprawa wyglada tak, ze bylo tylko kilka mikrofonów rozstawionych w Arenie: po jednym za koszami od strony ławek, za ławkami oraz przy "studiu". Te mikrofony miały za zadanie wychytywac dzwieki z parkietu, ewentualnie kapkę z trybun, a nie od tej garstki ludzi po drugiej stronie hali w swoim kociołku.
Z resztą nie darlismy się po to zeby nas bylo w TV słychać - my chcieliśmy byc słyszalni przede wszystkim na parkiecie i na lawkach - a to udało sie napewno
reloaded :]
-
TyLkO AzS KKJG
- Żak
- Kontaktowanie:
Mytek pisze:krysti10 pisze:ciekawe widowisko 30 punktów przewagi Inea Wygrała
po pierwsze: nie Inea, tylko AZS- ewentualnie INEA/AZS
po drugie: nie "wygrała", tylko "wygrał", bo nazwa klubu jest rodzaju MĘSKIEGO![]()
po trzecie: wielce rozbudowana wypowiedź
po czwarte: to chyba nie ten dział
po piąte: zero interpunkcji
po szoste: czasowniki w środku zdania piszemy mała literą
po siódme: po kiego grzyba pisałeś ten nieudany rozwnoważnik zdania??:wink:
[b]"No co ty stary nowy zespól nowe plany, twoj świat niepoczytany?masz swoj klub kochany?
Ja pozdrawiam Poznan to jest ten dar ktory mamy"[b]
Ja pozdrawiam Poznan to jest ten dar ktory mamy"[b]
- wlodi9
- Kadet
- Kontaktowanie:
Wrona pisze:Pewnie ze nie...A race dymne w trapezie odpalacie??bo balony konfetii to wiadomo..no i zimne ognie to widzialem juz u Was na meczu...czuken pisze:A czy serpentyny to jedyna mozliwosc na oprawe?
Race byly raz dymne w zasadzie jedna raca, mielismy kaskady i to co wspomniales
T Ę C Z A
L E S Z N O
L E S Z N O
Wrona pisze:Pewnie ze nie...A race dymne w trapezie odpalacie??bo balony konfetii to wiadomo..no i zimne ognie to widzialem juz u Was na meczu...czuken pisze:A czy serpentyny to jedyna mozliwosc na oprawe?
Rac dymnych tez juz nie odpalimy bo 2 razy juz odpalilismy i powiedzieli , ze jeszcze raz i kary sie posypia . Trzeba przystopowac, bo przez nas klub zbankrutuje xD
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię na swój poziom a później pokona doświadczeniem
- Krispel_1946
- Żak
AZS mial fajny doping, ale troche sie zdziwilem, ze nie bylo wogle kibicow z MUKS. Moim zdaniem MUKS grala bardzo dobrze.
Ostatnio zmieniony 03 grudnia 2007, 21:35 przez Krispel_1946, łącznie zmieniany 1 raz.