22 kolejka FGE:AZS Poznań-AZS KK Jelenia Góra
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
- MatiuJG
- Żak
- Kontaktowanie:
22 kolejka FGE:AZS Poznań-AZS KK Jelenia Góra
Dawac foty itp:D i pisac jak bylo:D
CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIE W MOIM SERCU AZS I NA DOBRE I NA ZLE!!
PzDr Poznan:)
PzDr Poznan:)
-
Michal-KSK
- Nowy na forum
-
TyLkO AzS KKJG
- Żak
- Kontaktowanie:
Sobotni mecz miał nie tylko duże znaczenie ligowe, ale również wspaniałą oprawę. Wszystko za sprawą kibiców z Jeleniej Góry, którzy wraz z fanami INEI AZS-u Poznań głośno dopingowali swoje drużyny, pokazując, że koszykówka to nie tylko twarda walka na parkiecie, ale również wspaniała i kolorowa zabawa na trybunach.
Na hali odpalamy stroboskop i mala interwencja ochroniarzy...
Lecz potem wszystko poszlo dobrze

Na hali odpalamy stroboskop i mala interwencja ochroniarzy...
Lecz potem wszystko poszlo dobrze
[b]"No co ty stary nowy zespól nowe plany, twoj świat niepoczytany?masz swoj klub kochany?
Ja pozdrawiam Poznan to jest ten dar ktory mamy"[b]
-
matishe
- Żak
Dokładnie.. stroboskop odpalony
ale ochrona interweniowała i zaczęła dosłownie "butem" gasić to świecidełko.. ;/ szkoda.. mogli by już zostawić do końca.
A wy Panowie nie idziecie spać ???? hehehehe... wyjazd ogólnie bardzo zadowalający !!! Pozdrawiam Gosię Myćkę
Zdjęcia i filmiki za pewnie Panowie dodadzą dziś po południu bądź wieczorem - tak jak piszą
Mecz na Chwiałce - nie wiem dlaczego :O ale już o tym pisaliśmy pare dni przed zapowiedzią do meczu, że mecz ma się tak odbyć a nie na Arenie ;/ (ten temat jest założony na podforum Poznań ) heh.. ale bardzo fajny wyjazd.
Pozdrawiam fanatyków BASKETU!
A wy Panowie nie idziecie spać ???? hehehehe... wyjazd ogólnie bardzo zadowalający !!! Pozdrawiam Gosię Myćkę
Zdjęcia i filmiki za pewnie Panowie dodadzą dziś po południu bądź wieczorem - tak jak piszą
Mecz na Chwiałce - nie wiem dlaczego :O ale już o tym pisaliśmy pare dni przed zapowiedzią do meczu, że mecz ma się tak odbyć a nie na Arenie ;/ (ten temat jest założony na podforum Poznań ) heh.. ale bardzo fajny wyjazd.
Pozdrawiam fanatyków BASKETU!
"WSZYSTKIE ANIOŁY NA ŚWIECIE..ZRÓBCIE CO MOŻECIE"
Dzięki Panowie z Jeleniej za przyjazd! Śpiewy naprzenian dla jednej i dla drugiej drużyny, bez żadnych bluzgów.
Naprawde super zabawa na trybunach, ze strobolem tez, niebawem jakieś fotki od nas będą, jak wy robiliście to też zamieśćcie. Ochrona zareagowała z lekkim opóźnieniem.
Przed halą po meczu też ładna pirotechnika poszła w ruch!
P.S.
Jak sie podobal stadion Warty a raczej to co z niego zostało
Naprawde super zabawa na trybunach, ze strobolem tez, niebawem jakieś fotki od nas będą, jak wy robiliście to też zamieśćcie. Ochrona zareagowała z lekkim opóźnieniem.
P.S.
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
-
TyLkO AzS KKJG
- Żak
- Kontaktowanie:
MARAS pisze:Dzięki Panowie z Jeleniej za przyjazd! Śpiewy naprzenian dla jednej i dla drugiej drużyny, bez żadnych bluzgów.
P.S.
Stadion Warty hmm...hahah zroszke zaniedbany ale troszeczke tylko
[b]"No co ty stary nowy zespól nowe plany, twoj świat niepoczytany?masz swoj klub kochany?
-
TyLkO AzS KKJG
- Żak
- Kontaktowanie:
http://pl.youtube.com/watch?v=PweN3DCtBsU
To ja daje filmik jak wy zdjecia:]
To ja daje filmik jak wy zdjecia:]
-
Michal-KSK
- Nowy na forum