Kibice Wisły zdemolowali sale konferencyjną
Lotos PKO BP Gdynia - Wisła Kraków (finały)
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
- tankista
- Żak
- Kontaktowanie:
Lotos PKO BP Gdynia - Wisła Kraków (finały)
W Gdyni obecni kibice Wisły w liczbie około 5 osób. A teraz jutrzejszy nagłowek na pierwszej stronie Faktu

-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Liquidor pisze:Pod względem kibicowskim Lotosowi na pewno służą mecze z Wisłą, najpierw przejeliście Wisła Kraków ae ae aoo, a wczoraj słyszałem coś na nutę samo jeden klub
Heh zrozumialbym jakby jakies klubu z krotka historia mogly cos podpatrzyc (wkoncu nalezy sie uczyc od najlepszych) ale Lotosowi chyba nie wypada
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
-
Liquidor
- Młodzik
- Kontaktowanie:
tankista pisze:Zajefajne obrazeczki co?Liquidor pisze:
ps. i co Ty masz z tą policją w avacie i podpisie?
chujowe jeśli już musisz wiedzieć, zastanawia mnie tylko co Tobą kieruje, w czasach gdy co drugi gnój mazia po zeszycie acab nie wiedząc w zasadzie o co chodzi, chcesz iść na przekór tym trendom, chcesz się w jakiś sposób wylansować, czy może jesteś typem społeczniaka?
jakby to inaczej ująć: 'ciekawi mnie historia tego swetra'
TO MY KINOLE PAPIESKIEGO MIASTA
- tankista
- Żak
- Kontaktowanie:
heh.To co mam pisać po zeszytach/ławkach/murach* acab (hwdp) bo taka jest "moda"Liquidor pisze:tankista pisze:Zajefajne obrazeczki co?Liquidor pisze:
cchujowe jeśli już musisz wiedzieć, zastanawia mnie tylko co Tobą kieruje, w czasach gdy co drugi gnój mazia po zeszycie acab nie wiedząc w zasadzie o co chodzi, chcesz iść na przekór tym trendom, chcesz się w jakiś sposób wylansować, czy może jesteś typem społeczniaka?
jakby to inaczej ująć: 'ciekawi mnie historia tego swetra'
* niepotrzebne skreślić
Liquidor pisze:Pod względem kibicowskim Lotosowi na pewno służą mecze z Wisłą, najpierw przejeliście Wisła Kraków ae ae aoo, a wczoraj słyszałem coś na nutę samo jeden klub
Nie jesteście pępkiem świata i nie tylko Wy to śpiewacie więc .....
a co do reszty pogoniłem po hali Ann Ałgaję i Diablice znaczy się Diabełka wcielonego taki ze mnie huligan
http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
-
Liquidor
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Zacznijmy od tego że jesteś przygłupem z którym nie chce mi się specjalnie dyskutować, zważywszy na twoje rozeznanie w świecie kibicowskim. Podpowiem Ci że to co robicie nazywa się zwyczajnie kserem, i żadne pępki nie są tu usprawiedliwieniem.
Tankista chyba mnie nie zrozumiałeś, nie namawiam Cię do popadania ze skrajności w skrajność, ja mam swoje zdanie na temat działań policji, zastanawiało mnie tylko skąd ten przypływ miłości do tej instytucji u Ciebie. Jednoznacznej odpowiedzi nie udzieliłeś.
ps. kibic j... większy avatar bo tego nie widać!!
Tankista chyba mnie nie zrozumiałeś, nie namawiam Cię do popadania ze skrajności w skrajność, ja mam swoje zdanie na temat działań policji, zastanawiało mnie tylko skąd ten przypływ miłości do tej instytucji u Ciebie. Jednoznacznej odpowiedzi nie udzieliłeś.
ps. kibic j... większy avatar bo tego nie widać!!
TO MY KINOLE PAPIESKIEGO MIASTA
KIBIC pisze:Liquidor pisze:Pod względem kibicowskim Lotosowi na pewno służą mecze z Wisłą, najpierw przejeliście Wisła Kraków ae ae aoo, a wczoraj słyszałem coś na nutę samo jeden klub
a co do reszty pogoniłem po hali Ann Ałgaję i Diablice znaczy się Diabełka wcielonego taki ze mnie huliganSzalików niestety nie miałem kom uzabrac bo chyba przyjezdni się wstydzili założyć szalik Wisły na hali
nie, nie wstydziłem sie..
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
KIBIC pisze:Nie jesteście pępkiem świata i nie tylko Wy to śpiewacie więc .....
a co do reszty pogoniłem po hali Ann Ałgaję i Diablice znaczy się Diabełka wcielonego taki ze mnie huliganSzalików niestety nie miałem kom uzabrac bo chyba przyjezdni się wstydzili założyć szalik Wisły na hali
Dziecko, zmień piaskownicę...
---
PS. O co chodziło z tą demolką na konfie?
bo jakieś lewe krzesła podobno macie w tej salce konferencyjnej
6 osób z Wisły.
6 osób z Wisły.
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
przemoe pisze:PS. O co chodziło z tą demolką na konfie?
Nie było żadnej demolki.
Nazwałabym to raczej zamachem na życie kibica Wisły.
Na szczęście osoba ta ta była twarda i nie dała się.
A od czasu do czasu trzeba by jednak sprawdzać jakość krzeseł w salce konferencyjnej.
Debiutantka Roku!!!
"Rozpędź się a ściana sama Cię znajdzie" - Tomasz M.
Ave Becky!!!
"Rozpędź się a ściana sama Cię znajdzie" - Tomasz M.
Ave Becky!!!
betti pisze:przemoe pisze:PS. O co chodziło z tą demolką na konfie?
Nie było żadnej demolki.
Nazwałabym to raczej zamachem na życie kibica Wisły.
Na szczęście osoba ta ta była twarda i nie dała się.
A od czasu do czasu trzeba by jednak sprawdzać jakość krzeseł w salce konferencyjnej.
ale przeciez to byl planowany zamach to po co sprawdzac
Greebo pisze:KIBIC pisze:Liquidor pisze:Pod względem kibicowskim Lotosowi na pewno służą mecze z Wisłą, najpierw przejeliście Wisła Kraków ae ae aoo, a wczoraj słyszałem coś na nutę samo jeden klub
nie, nie wstydziłem sie..
A to jednak oprócz dziewczyn jakiś użytkownik forum byl obecny
http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
(\_/)
(O.o)
(> <)