CCC - AZS Gorzów

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Awatar użytkownika
cesare
Żak

CCC - AZS Gorzów

Postautor: cesare » 23 listopada 2008, 01:11

wybraliśmy się do Polkowic autobusem w 35 osób .. na hali było dodatkowo z 10 osób od nas .. doping z naszej strony dobry dopingowaliśmy przez cały mecz .. gospodarzy .. jak na takie święto koszykówki (czyt. 25 lecie Klubu) przyszło ich niewielu (hala nie była zapełniona) .. doping ich mizerny poderwali się na ostatnią minutę :D tamtejszy Klub Kibica niesłyszalny u nas :D (fakt zagłuszaliśmy ich bębnem :D:D:D:D:D:D)
ogólnie wyjazd uważam na plus :D
pozdrowienia dla kibiców Tęczy :)

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 23 listopada 2008, 01:27

Wiem, że jesteś zmęczony i nie chce Ci się napisać" Orzeł" ale mogłbyś się poświecić.
U nas doping mizerny, bo go nie ma tzn. jest w stylu angielskim :wink: :wink: Podobno Miklas szuka takich jak my, żeby zapełnić stadion na Legii :wink: :wink:
Co do was, to liczba 35, ale takich do śpiewania to chyba mniej oczywiście nie zawsze :wink:
Jeśli już podjąłem się oceny to napisze, że doping nie był zły, ale wkurzający jest antydoping tzn. wasze mają akcje, śpiewacie, potem nasze atakują od razu gwizdy, walenie w bęben itp. lepiej to wygląda/brzmi jak tego nie ma. Oczywiście przy dłuższych przyśpiewkach to było wyeliminowane, bo się jej nie skończy w połowie tekstu :wink:
+ za oprawy, proste zawsze dają dobry efekt

Jak tam Impel widziałem w ich rękach wykrywacze metali:D:D :lol: :lol: :D
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 23 listopada 2008, 01:30

a mnie Gorzów absolutnie niczym nie zaskoczyl. liczebnie, normalka, z poczatku glosno - normalka. ale stanradtowo - jak robilo sie wiecej przewagi Orzełka, to było duuuuużo ciszej - czyli nic sie u was nie zmienia od paru lat...

plus i to duży za wyjazd.

ze swojej strony moge wyraqzic jedynie spore zdziwienie brakiem zorganizowanego dopingu z naszej strony.

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 23 listopada 2008, 01:30

Trzeba przyznać, że w Polkowicach panuje dogodna atmosfera (nie licząc krzyków pojedynczych egzemplarzy) do prowadzenia dopingu.
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
cesare
Żak

Postautor: cesare » 23 listopada 2008, 02:02

Kuba a co ty byś chciał abyśmy jeszcze Wam dopingowali :D?
gdzie to widziałeś ? na jakiej hali ? stadionie ? (no chyba że ma się Zgodę z drugim klubem:) )
normalne chyba jest że dopinguje się swoim a rywalom przeszkadza :D
najlepszy był dziadek w czerwonym sweterze :D coś tam krzyczał do nas wymachując rękoma jakby zamawiał kebaba w sklepie spożywczym :D nie wiem co on chciał osiągnąć ale inteligencją się nie popisał :D

Awatar użytkownika
Mały
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Mały » 23 listopada 2008, 02:06

cesare pisze: najlepszy był dziadek w czerwonym sweterze :D coś tam krzyczał do nas wymachując rękoma jakby zamawiał kebaba w sklepie spożywczym :D nie wiem co on chciał osiągnąć ale inteligencją się nie popisał :D

zapewne "kibol" :lol: :lol:

P.S. Oddajcie bidon :!: :!: :lol:

Awatar użytkownika
cesare
Żak

Postautor: cesare » 23 listopada 2008, 02:09

to "kibol" z niego prawdziwy .. żal.com.pl

Awatar użytkownika
Mały
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Mały » 23 listopada 2008, 02:12

cesare pisze:to "kibol" z niego prawdziwy .. żal.com.pl

Ojj nie wiemczy drugi taki w Polkowicach sie znajdzie :lol:

teksty typu "żal.com.pl" moze sobie odpuscmy ... to nie forum Bravo gdzie pisza ryczace dwunastki :wink:

Awatar użytkownika
cesare
Żak

Postautor: cesare » 23 listopada 2008, 02:13

Mały pisze:
cesare pisze:teksty typu "żal.com.pl" moze sobie odpuscmy ... to nie forum Bravo gdzie pisza ryczace dwunastki :wink:

też tak myślę i zastanawiam się co tu robisz :D? przeczysz swoim słowom :D

Awatar użytkownika
Mały
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Mały » 23 listopada 2008, 02:18

Staram się normalnie pisac :wink: panie zal.pl

Awatar użytkownika
cesare
Żak

Postautor: cesare » 23 listopada 2008, 02:20

czasami staranie się nie wystarcza ..
no nic podrośniesz panie Mały to pogadamy :)

jak masz do powiedzenia coś ze strony kibicowskiej to prosze bardzo bo widzę, że Twoje posty zbaczają z ogólnego tematu :)
napisz proszę jak tam doping z waszej strony :]

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 23 listopada 2008, 10:06

cesare pisze:Kuba a co ty byś chciał abyśmy jeszcze Wam dopingowali :D?
gdzie to widziałeś ? na jakiej hali ? stadionie ? (no chyba że ma się Zgodę z drugim klubem:) )
normalne chyba jest że dopinguje się swoim a rywalom przeszkadza :D
najlepszy był dziadek w czerwonym sweterze :D coś tam krzyczał do nas wymachując rękoma jakby zamawiał kebaba w sklepie spożywczym :D nie wiem co on chciał osiągnąć ale inteligencją się nie popisał :D

chyba coś Ci się ogólnie pomieszało... wskaż mi proszę gdzie ja pisałem o dopingu jaki opisujesz... :lol:

ja powtórzyłem tylko to, co niestety zawsze pojawia się u was w danych okolicznościach. Drużyna przegrywa - wy cichniecie.

a dziadem w swetrze bym sie nie przejmował. to taki nasz lokalny krzykacz. na jednym z meczów nawet darł się coś do mnie ;-) ale jemu zawsze cos nie odpowiada.

Orange Boyyy
Żak

Postautor: Orange Boyyy » 23 listopada 2008, 10:08

cesare pisze:czasami staranie się nie wystarcza ..
no nic podrośniesz panie Mały to pogadamy :)

jak masz do powiedzenia coś ze strony kibicowskiej to prosze bardzo bo widzę, że Twoje posty zbaczają z ogólnego tematu :)
napisz proszę jak tam doping z waszej strony :]

Był,Jest i Będzie... 8) :!: :lol:
Jak się bawić to się bawić drzwi wyje**ć okno wstawić !!!

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 23 listopada 2008, 10:11

cesare pisze:najlepszy był dziadek w czerwonym sweterze :D coś tam krzyczał do nas wymachując rękoma jakby zamawiał kebaba w sklepie spożywczym :D nie wiem co on chciał osiągnąć ale inteligencją się nie popisał :D

pewnie to ten sam, który do nas krzyczał "Jelenia Góra" jak schodziliśmy z trybuny po wygranym meczu.
ObrazekObrazek

Orange Boyyy
Żak

Postautor: Orange Boyyy » 23 listopada 2008, 10:13

rzymi pisze:
cesare pisze:najlepszy był dziadek w czerwonym sweterze :D coś tam krzyczał do nas wymachując rękoma jakby zamawiał kebaba w sklepie spożywczym :D nie wiem co on chciał osiągnąć ale inteligencją się nie popisał :D

pewnie to ten sam, który do nas krzyczał "Jelenia Góra" jak schodziliśmy z trybuny po wygranym meczu.

Zapewne to ten..a miał okulary...?
Jak się bawić to się bawić drzwi wyje**ć okno wstawić !!!

Wróć do „Kibice”