XXVI kolejka FGE: AZS PWSZ Gorzów Wlkp. - Orzeł Polkowice

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Kto wyjdzie zwyciesko w tym pojedynku?

AZS
29
44%
MKS Orzeł
37
56%

Liczba głosów: 66

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

XXVI kolejka FGE: AZS PWSZ Gorzów Wlkp. - Orzeł Polkowice

Postautor: Endrju » 12 marca 2009, 16:03

Niedziela 15.03.2009 g. 16.00

Zakładam temat bo juz goraco :D

Kuba pisze: cały sezon (z wyjątkiem dwóch pierwszych kolejek) byliśmy tuż za plecami i tak naprawdę nikt się nie liczył z Orzełkiem.

Porównywanie obydwu zespołów. (w meczach przegranych i z czołówką ligi).

CCC porażki:
- w Toruniu 66:65
- u siebie z Muksem 70:77
- w Krakowie (z osłabiona Wisła) 58:48
- 2 razy z Lotosem 85:70 , 80:58

Wazne wygrane:
- z Gorzowem u siebie 65:63
- z Wisła u siebie 70:66

Bilans -3

AZS porażki:
- z CCC w Polkowicach 65:63
- z Lotosem w Gdyni 72:61
- z Energa w Toruniu 74:70
- z Odra w Brzegu 85:61

Wazne wygrane:
- z Lotosem w Gorzowie 83:76
- z Wisła w Krakowie 77:70
- (z osłabioną Wisła) w Gorzowie 75:70

Bilans -1

Patrzac przez pryzmat całego sezonu to AZS powinien zajac 2 miejsce 8)

Zespół z Polkowic jednak wydaje sie miec na dzień dzisiejszy przy osłabieniach AZS-u troszke silniejszy skład... jednak mecz rozgrywany bedzie w Gorzowie gdzie akademiczki nie przegrywaja grając z 6 zawodnikiem :D
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

koszykarz

Postautor: koszykarz » 12 marca 2009, 16:09

z pewnością Lotos i Wisła nie będą chciały wpaść na siebie prędzej niż w finale więc zakładam że LOTOS PRZEGRA z Wisłą...

Ciekaw jestem jak zachowa się GORZÓW .....

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 12 marca 2009, 16:12

koszykarz pisze:z pewnością Lotos i Wisła nie będą chciały wpaść na siebie prędzej niż w finale więc zakładam że LOTOS PRZEGRA z Wisłą...

Jeszcze raz: wynik meczu Wisła-Lotos jest bez znaczenia. Kolejność czołówki zalezy tylko i wyłącznie od wyniku meczu w Gorzowie.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...

feri
Młodzik

Postautor: feri » 12 marca 2009, 16:14

Wszystkie dziewczyny są w wysokiej formie oprócz Justyny. Będzie ciekawy, zacięty mecz zakończony jednak zwycięstwem AZS. Nie piszę już, że +15 :D

Marcino
Żak

Postautor: Marcino » 12 marca 2009, 16:34

Greebo pisze:
koszykarz pisze:z pewnością Lotos i Wisła nie będą chciały wpaść na siebie prędzej niż w finale więc zakładam że LOTOS PRZEGRA z Wisłą...

Jeszcze raz: wynik meczu Wisła-Lotos jest bez znaczenia. Kolejność czołówki zalezy tylko i wyłącznie od wyniku meczu w Gorzowie.

Jak Lotos wygra to jakieś tam znaczenie będzie miał ten mecz : )

friel
Kadet

Postautor: friel » 12 marca 2009, 19:56

niestety żadnego znaczenia :( gdybyśmy my nie dali ciała w pierwszym meczu z CCC to może by to miało znaczenie choć nie jestem pewien

Marek1990
Kadet

Postautor: Marek1990 » 12 marca 2009, 22:22

Podobno to spotkanie gwiżdże sędzia Anna Maria Wesołowska i sędzia Artur Lipiński, a komisarzem spotkania ma być komisarz Zawada... :wink: :wink: :wink: :D Moze ktoś potwierdzić to info... :?: :D
pzdr. :D

Awatar użytkownika
Mały
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Mały » 12 marca 2009, 22:41

Marek1990 pisze:Podobno to spotkanie gwiżdże sędzia Anna Maria Wesołowska i sędzia Artur Lipiński, a komisarzem spotkania ma być komisarz Zawada... :wink: :wink: :wink: :D Moze ktoś potwierdzić to info... :?: :D
pzdr. :D

Potwierdzam ;) a dla tych co na spikera narzekaja... spikerem ma byc sam Jerry Springer :lol:

friel
Kadet

Postautor: friel » 12 marca 2009, 22:49

A publiczność w przerwach zagrzewać będzie Szymon Majewski :D

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 12 marca 2009, 23:07

A najwieksza atrakcją wieczoru ma byc Chuck Norris :D
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

kristofer
Kadet

Postautor: kristofer » 12 marca 2009, 23:23

Podczas przerw będzie także pokaz wsadów w wykonaniu Małgorzaty Dydek :D

feri
Młodzik

Postautor: feri » 13 marca 2009, 00:29

kristofer pisze:Podczas przerw będzie także pokaz wsadów w wykonaniu Małgorzaty Dydek :D

No dobra dosyć tych żartów. Czas pogadać poważnie. Ja słyszałem, że jest konflikt w zespole gorzowskim, bo zawodniczki nie dopuszczają w ogóle do myśli możliwość kalkulacji i poddania się w tym meczu Polkowicom i tym samym wpuszczenia w półfinale Wisły na Lotos. W związku z tym, ma nie być występów cheerleaderek tym razem, bo Dariusz Maciejewski poprosił, żeby były do jego dyspozycji, w przypadku, jakby pierwszy zespół nie chciał przegrać z Polkowicami.

Awatar użytkownika
zancia_a
Kadet

Postautor: zancia_a » 13 marca 2009, 00:42

feri pisze:
kristofer pisze:Podczas przerw będzie także pokaz wsadów w wykonaniu Małgorzaty Dydek :D

No dobra dosyć tych żartów. Czas pogadać poważnie. Ja słyszałem, że jest konflikt w zespole gorzowskim, bo zawodniczki nie dopuszczają w ogóle do myśli możliwość kalkulacji i poddania się w tym meczu Polkowicom i tym samym wpuszczenia w półfinale Wisły na Lotos. W związku z tym, ma nie być występów cheerleaderek tym razem, bo Dariusz Maciejewski poprosił, żeby były do jego dyspozycji, w przypadku, jakby pierwszy zespół nie chciał przegrać z Polkowicami.

I kto teraz bedzie zagrzewał do kibicowania?

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 13 marca 2009, 11:21

Gorzowska_Kibicka pisze:
feri pisze:

I kto teraz bedzie zagrzewał do kibicowania?

Piotr Rubik :D :D :D

Marcino
Żak

Postautor: Marcino » 13 marca 2009, 11:26

Nie będzie żadnych kalkulacji w tej kolejce. Gorzów wygra, Lotos wygra i mamy półfinały Lotos - Wisła, Gorzów - Polkowice.

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”