Izabela Piekarska
Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu
Izabela Piekarska
Piszcie w tym temacie co myślicie o nowym wzmocnieniu w drużynie z Gorzowa.
Basket
Re: Izabela Piekarska
hmm nie bardzo wiem co napisać zobaczymy ...
Brąz ///Srebro///Srebro///Złoty-brąz!!!
Jak na razie uważam,że nie był to jakiś super transfer ale głęboko w to wierze,że pod okiem trenera bd grała bardzo dobrze zarówno w lidze jak i Eurolidze.
Basket
Jestem ciekaw jak Iza będzie się prezentowała w nowym zespole. Prawdopodobnie będzie tylko zmienniczką Vidacić... 
AZS-PWSZ GORZÓW
Jak znam trenera wszystko roztrzygnie się na zgrupowaniu przed sezonowym najprawdopodobniej będzie to 15 do 25 min
Też jestem ciekaw jak będzie.Ale myśle,że mamy dwie równe zawodniczki,które będą dla siebie dobrymi zmienniczkami
Basket
z tym "dobrymi " to poczekajmy
ale na pewno "zmienniczkami"
Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują,że będą "dobrymi" zmienniczkami ale fakt pożyjemy zobaczymy. 
Basket
Dawcio pisze:Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują,że będą "dobrymi" zmienniczkami ale fakt pożyjemy zobaczymy.
Jakie "znaki" że tak się zapytam? Konkrety proszę
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
ciakawa dyskusja sie tu wywiazala musze przyznac... bardzo ciekawa 
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
Te " znaki" to było "wyolbrzymienie".Chodziło o to,że wierze w Trenera Maciejewskiego i Chmielnickiego,że z Izy zrobią zawodniczke o,którą będą się ubiegały jeszcze lepsze i bogatsze kluby od naszego. 
Basket
- Jestem z Gorzow
- Nowy na forum
Piter7 pisze:Jestem ciekaw jak Iza będzie się prezentowała w nowym zespole. Prawdopodobnie będzie tylko zmienniczką Vidacić...
Piter, skąd możesz wiedzieć kto kogo będzie zmieniać ?
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15!
-AZS?
-Co?!
-Małooooooooooooooooooooooooo!!!!!!
-AZS?
-Co?!
-Małooooooooooooooooooooooooo!!!!!!
Jestem z Gorzow pisze:Piter7 pisze:Jestem ciekaw jak Iza będzie się prezentowała w nowym zespole. Prawdopodobnie będzie tylko zmienniczką Vidacić...
Piter, skąd możesz wiedzieć kto kogo będzie zmieniać ?
Tak po prostu myślę. Ale jak będzie naprawdę przekonamy się już w sezonie.
AZS-PWSZ GORZÓW
Racja.Musimy się wszyscy uzbroic w cierpliwośc i poczekać na sezon a on da nam odpowiedż jaką naprawdę zawodniczką jest Iza i jej koleżanki z zespołu.
Basket
To może teraz ja coś powiem...
Witam Państwa na pierwszym w Polsce forum dla ułomnych
Dziś poproszę o opinię nt. Połysk parkietu i kolor reklam, a wyniki AZS w lidze juniorek
Poproszę o błyskotliwe opinie
Kolego Dawcio co mówią Ci znaki? Kolego frielu jak znasz trenera to może zapytaj się co on na ten temat sądzi. A może kolega Piter7 nam napisze czy połysk parkietu miał duże prawdopodobieństwo, że juniorki zdobyły wicemistrzostwo Polski.
Uff... Mam nadzieję że mój post nie był zbyt konkretny i rzeczowy i trzyma poziom dyskusji...
-------------------------------------------------------------------------------------------------
PS. Bez odbioru
Idę dalej odstresować się przy ziółku 
Witam Państwa na pierwszym w Polsce forum dla ułomnych
Dziś poproszę o opinię nt. Połysk parkietu i kolor reklam, a wyniki AZS w lidze juniorek
Poproszę o błyskotliwe opinie
Uff... Mam nadzieję że mój post nie był zbyt konkretny i rzeczowy i trzyma poziom dyskusji...
-------------------------------------------------------------------------------------------------
PS. Bez odbioru
Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”