Ostatnio wpadłem na kapitalny projekt futbolowo.pl. Szkoda, że nie da rady założyć strony o tematyce koszykarskiej w ramach takowego serwisu (znaczy - da się, ale jak by to wyglądało z takim adresem ?!?).
Chciałbym jednakże
(1) zapytać jakie serwisy oferują założenie stron, by np. założyć nieoficjalną stronę koszykarskiego klubu?
(2) może zrobić konkurs dla formułowiczów na najlepszą stronę klubową (jeśli np. byłby to serwis wielce podobny do futbolowo.pl to podejrzewam, że zrobienie strony i np. wklejanie relacji na podstawie komentarzy z kkforum byłoby banałem - a wpłynęłoby dobrze na potencjalną promocji klubu).
Formułowicze, zatem czy ktoś ma pomysły w tej kwestii lub podpowie w zapytaniu pierwszym?
futbolowo.pl i strony o koszykówce
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
futbolowo.pl i strony o koszykówce
PLKK: Where amazing happens... With beauty!!!
Re: futbolowo.pl i strony o koszykówce
Z tego co wiem to nie ma takowego rozwiązania jak futbolowo.pl dla innych dyscyplin. Co do założenia darmowego serwisu to też nie spotkałem się z jakimś dobrym rozwiązaniem. Generalnie chcąc zrobić dobry serwis należałoby postawić na jego oryginalność. A futbolowo.pl jest raczej na jedną miarę szyte. Zdecydowanie lepiej jest postawić własny serwis. Oparty np. na CMS Joomla.
-
MaksuP-ce
- Żak
- Kontaktowanie:
http://wlokniarzpabianice.futbolowo.pl/ ... pabianice/
Na stronie mamy wszystkie informacje na temat piłkarzy a raczej kopaczy
koszykarek i nas kibiców.
Na stronie mamy wszystkie informacje na temat piłkarzy a raczej kopaczy
NIE STRASZNY NAM BÓL I CIERPIENIE NIE STRASZNY PORAŻKI SMAK,ZA WŁÓKNIARZ PÓJDZIEMY W OGIEŃ BO PO TO PRZYSZLISMY NA ŚWIAT
-
basketmaniaczek
- Nowy na forum
Zapraszamy na stronę www.basketmania.com.pl. Sklep utworzony przez koszykarzy dla koszykarzy!!! Bogata oferta, niskie ceny. Zapraszamy wszystkich kibiców.