Zagraj w "Fantasy PLKK" na KKforum!!!

Wykaż się wiedzą o baskecie, sam wygraj ligę...

Moderatorzy: BARTOLINO, Moderatorzy

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 22 października 2006, 00:58

Hmm... jeśli można to teź bym spróbował :?
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

sawa_JGora
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: sawa_JGora » 22 października 2006, 08:54

potwierdzam ze chce grac... :):)

misiek_pabianice
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: misiek_pabianice » 22 października 2006, 08:56

No to ja też w to wchodzę :)
www.managerzone.com

MRKS WLOKNIARZ PABIANICE - div5.???

Forester
Młodzik

Postautor: Forester » 22 października 2006, 09:39

Greebo a może brać pod uwagę tylko evaluation bez minusowych za spadnięcie po 5 faulach? to by zupełnie uprościło sprawe i wyeliminowało pomyłki rachunkowe i sprawdzanie
i jeszcze 2 pytania:
od kiedy by ruszały rozgrywki oraz kiedy byłby draft bo różnie to jest z dostepem do kompa

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 22 października 2006, 10:04

Mozna i bez fauli. W wersjach euroligowych punktowanie wogole jest zdecydowanie bardziej rozbudowane (np kazda zbiorka za 2 pkt, przechwyt za 4, ine uwzglednianie skutecznosci itp). Specjalnie tego nie wprowadzałem by za bardzo nie mieszac.

Rozgrywki tak szybko jak sie uporamy z draftem. A z nim bywa problem.. W tamtym sezonie 12 tur w grupie 10 osobowej zajeło nam na e-baskecie cos 10 dni. W tym 3 -tygodnie :/. Najlepiej wiec by bylo by kazda grupa sie jakos dogadał, ze wszsycy bede w jakis dzien o danej godzinie na kompie. I wtedy poszłoby to szybciutko.. A jak nie to kazda kolejna osoba ma 12 godz na wybor (mozna samemu typowac, lub przesyłac komus swoje typy-gg, kom, priv, a nawet liste planowych "zakupow"). Jak sie ktos nie wyrobie, to wybiera kolejna osoba, a spoznialski dopiero jak sie pojawi.

edit: dzis po 20-tej dam podział na grupy i wolosuje kolejnosc draftowania (poza swoja grupa, co by nie bylo pretensji :P) a takze zrobie liste zawodniczek. Trzeba bedzie załozyc tyle tematow do draftu, ile grup.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...

Awatar użytkownika
SMS_fan
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: SMS_fan » 22 października 2006, 10:08

Zgłaszam się

brzydki
Młodzik

Postautor: brzydki » 22 października 2006, 10:10

jesli lista startowa nie jest zamknieta to i ja wchodze 8)

Awatar użytkownika
hellraiser
Junior

Postautor: hellraiser » 22 października 2006, 10:12

też wchodzę (jeżeli jest możliwość.) w Eurolidze.
Obrazek

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 22 października 2006, 10:15

hellraiser pisze:też wchodzę (jeżeli jest możliwość.) ale w Eurolidze.

Euroligi na razie nie robimy. Chyba ze ktos sie tym zajmie to wtedy bym sie przyłaczył.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...

gulchynsky
Młodzik

Postautor: gulchynsky » 22 października 2006, 10:16

Jeżeli ja mogę coś powiedzieć :D to chciałbym zaproponować, odnośnie tego draftu, żebyś, Greebo, napisał datę i godzinę i żeby ten draft zrobić może za pośrednictwem konferencji GG? Wydaje mi się, że będzie najlepiej, jeżeli będą WSZYSCY obecni podczas wybierania składu, żeby później nie było :D Tak byliby wszyscy i wszystko poszłoby sprawnie.

Greebo pisze:Natomiast bede pootrzebował kogos do pomocy w grupie (grupach) w ktorej nie bede grał, zwłaszcza podczas draftu a takze do kontrolowania czy osoby graja zgodnie z regułami.

Jakby co, to ja mógłbym być tym "kimś do pomocy":D

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 22 października 2006, 10:23

Mnie wszystko jedno jak sie gryupa dogada, ale z doswiadczeniem wiem ze bywaja z tym problemy (ktos nie ma dostepu do neta/jest wpracy/szkole/gdzies wyjechał itp). Pozatym lepiej jest jak w temacie sa zapisane kolejne wybory - ogranicza to mozliwosc jakis nieporozumien.

A co do pomocy to bardzo chetni, bo grupy zamierzam robic na zasadzie "kolejny wystap", biorac pod uwage liste zgłoszen. Wiec napewno bedziemy w roznych grupach.

Awatar użytkownika
DaRiO
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: DaRiO » 22 października 2006, 10:29

Zgłaszam chęć do gry! Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 22 października 2006, 10:30

Ktoś, kto się zajmie tą zabawą niech zacznie od:
1.założyć osobny wątek - jako ogłoszenie, pozbawiony jakiejkolwiek innej dyskusji
2.ściśle określić w nim regulamin oraz czytelnie opisać zasady gry
3.zdecydować się na termin rozpoczęcia - nieodległy, ale dający jednak troszkę czasu dla zgłaszających się

Miejscem zabawy będzie rozszeżone dotychczasowe podforum "basket quiz"

to na początek...

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 22 października 2006, 10:33

Ok. Zgłoszenia niech juz beda wtym temacie, dzis do 20-tej, reszta w przygotowaniu ;-)

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 22 października 2006, 11:47

Wróć do „Fantasy PLKK oraz Basket Quiz”