Zagraj w "Fantasy PLKK" na KKforum!!!
Moderatorzy: BARTOLINO, Moderatorzy
-
sawa_JGora
- Młodzik
- Kontaktowanie:
-
misiek_pabianice
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Mozna i bez fauli. W wersjach euroligowych punktowanie wogole jest zdecydowanie bardziej rozbudowane (np kazda zbiorka za 2 pkt, przechwyt za 4, ine uwzglednianie skutecznosci itp). Specjalnie tego nie wprowadzałem by za bardzo nie mieszac.
Rozgrywki tak szybko jak sie uporamy z draftem. A z nim bywa problem.. W tamtym sezonie 12 tur w grupie 10 osobowej zajeło nam na e-baskecie cos 10 dni. W tym 3 -tygodnie :/. Najlepiej wiec by bylo by kazda grupa sie jakos dogadał, ze wszsycy bede w jakis dzien o danej godzinie na kompie. I wtedy poszłoby to szybciutko.. A jak nie to kazda kolejna osoba ma 12 godz na wybor (mozna samemu typowac, lub przesyłac komus swoje typy-gg, kom, priv, a nawet liste planowych "zakupow"). Jak sie ktos nie wyrobie, to wybiera kolejna osoba, a spoznialski dopiero jak sie pojawi.
edit: dzis po 20-tej dam podział na grupy i wolosuje kolejnosc draftowania (poza swoja grupa, co by nie bylo pretensji
) a takze zrobie liste zawodniczek. Trzeba bedzie załozyc tyle tematow do draftu, ile grup.
Rozgrywki tak szybko jak sie uporamy z draftem. A z nim bywa problem.. W tamtym sezonie 12 tur w grupie 10 osobowej zajeło nam na e-baskecie cos 10 dni. W tym 3 -tygodnie :/. Najlepiej wiec by bylo by kazda grupa sie jakos dogadał, ze wszsycy bede w jakis dzien o danej godzinie na kompie. I wtedy poszłoby to szybciutko.. A jak nie to kazda kolejna osoba ma 12 godz na wybor (mozna samemu typowac, lub przesyłac komus swoje typy-gg, kom, priv, a nawet liste planowych "zakupow"). Jak sie ktos nie wyrobie, to wybiera kolejna osoba, a spoznialski dopiero jak sie pojawi.
edit: dzis po 20-tej dam podział na grupy i wolosuje kolejnosc draftowania (poza swoja grupa, co by nie bylo pretensji
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
- hellraiser
- Junior
hellraiser pisze:też wchodzę (jeżeli jest możliwość.) ale w Eurolidze.
Euroligi na razie nie robimy. Chyba ze ktos sie tym zajmie to wtedy bym sie przyłaczył.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
-
gulchynsky
- Młodzik
Jeżeli ja mogę coś powiedzieć
to chciałbym zaproponować, odnośnie tego draftu, żebyś, Greebo, napisał datę i godzinę i żeby ten draft zrobić może za pośrednictwem konferencji GG? Wydaje mi się, że będzie najlepiej, jeżeli będą WSZYSCY obecni podczas wybierania składu, żeby później nie było
Tak byliby wszyscy i wszystko poszłoby sprawnie.
Jakby co, to ja mógłbym być tym "kimś do pomocy":D
Greebo pisze:Natomiast bede pootrzebował kogos do pomocy w grupie (grupach) w ktorej nie bede grał, zwłaszcza podczas draftu a takze do kontrolowania czy osoby graja zgodnie z regułami.
Jakby co, to ja mógłbym być tym "kimś do pomocy":D
Mnie wszystko jedno jak sie gryupa dogada, ale z doswiadczeniem wiem ze bywaja z tym problemy (ktos nie ma dostepu do neta/jest wpracy/szkole/gdzies wyjechał itp). Pozatym lepiej jest jak w temacie sa zapisane kolejne wybory - ogranicza to mozliwosc jakis nieporozumien.
A co do pomocy to bardzo chetni, bo grupy zamierzam robic na zasadzie "kolejny wystap", biorac pod uwage liste zgłoszen. Wiec napewno bedziemy w roznych grupach.
A co do pomocy to bardzo chetni, bo grupy zamierzam robic na zasadzie "kolejny wystap", biorac pod uwage liste zgłoszen. Wiec napewno bedziemy w roznych grupach.
Ktoś, kto się zajmie tą zabawą niech zacznie od:
1.założyć osobny wątek - jako ogłoszenie, pozbawiony jakiejkolwiek innej dyskusji
2.ściśle określić w nim regulamin oraz czytelnie opisać zasady gry
3.zdecydować się na termin rozpoczęcia - nieodległy, ale dający jednak troszkę czasu dla zgłaszających się
Miejscem zabawy będzie rozszeżone dotychczasowe podforum "basket quiz"
to na początek...
1.założyć osobny wątek - jako ogłoszenie, pozbawiony jakiejkolwiek innej dyskusji
2.ściśle określić w nim regulamin oraz czytelnie opisać zasady gry
3.zdecydować się na termin rozpoczęcia - nieodległy, ale dający jednak troszkę czasu dla zgłaszających się
Miejscem zabawy będzie rozszeżone dotychczasowe podforum "basket quiz"
to na początek...
Regulamin gry: http://kosz.webd.pl/kkforum/viewtopic.php?t=5236
Wróć do „Fantasy PLKK oraz Basket Quiz”