Jak podała PAP Uniwersjada w 2009 roku została przyznana Belgradowi. Poznań już po raz drugi przegrał batalię o organizację tej imprezy. Czyżby do trzech razy sztuka ?.....
Więcej o decyzji FISU. W Radiu Emaus 89.8 FM w progranie sportowym "Stadion" o godzinie 21.
Uniwersjada nie dla Poznania !!
Moderator: Moderatorzy
Drogi kolego, to forum jest otware na różne poglądy, ale służy wymianie zdań między ludźmi chcącymi dyskutować między sobą na przerózne tematy związane ( najczęściej ) z żeńską koszykówką, nie zaś promocji czy reklamie komercyjnych mediów. Naprawdę wierzę, że wymieniana w twoich ostatnich postach rozgłośnia jest bardzo interesującym radiem, ale zaczynasz odrobinę zbyt natarczywie sobie poczynać w tej sprawie. Jesli nie chcesz stracić sympatii forumowiczów radzę pofolgować sobie nieco w tym temacie, łoki?
Dzięki za pozytywną reakcję

Dzięki za pozytywną reakcję
Za równo godzinę temat ten pożegna to Forum! Nie wiem co ma wspólnego przyznanie Uniwersjady z Aktualnościami ze świata żeńskiego basketu... mam nadzieję, że nie chodzi wyłacznie o reklamę czegoś tam (jak wyżej wspomniał Majoneez), bo...
... poinformuję tylko, że na większości znanych mi For taki sposób reklamowania innego forum kończy się z reguły od razu banem bez ostrzeżenia. U nas takich zasad nie było i mam nadzieję, że nikomu już więcej nie przyjdzie do głowy nadużywanie zaufania ogółu Forumowiczów.
Pozdrawiam.
... poinformuję tylko, że na większości znanych mi For taki sposób reklamowania innego forum kończy się z reguły od razu banem bez ostrzeżenia. U nas takich zasad nie było i mam nadzieję, że nikomu już więcej nie przyjdzie do głowy nadużywanie zaufania ogółu Forumowiczów.
Pozdrawiam.
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
Przepraszam
OK panowie bez nerwów. A co Uniwersjada ma wspólnego z koszem?. Dużo w tej imprezie grają koszykarze i koszykarze. Ale ok będzie jak chcecie.
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
Ja bym proponował przenieść ten ciekawy temat do Hyde Parku a nie wyrzucać bo tak jak napisał Kula na Uniwersjadzie jest także koszykówka więc pomyślcie (nie żebym tu coś sugerował) nad swoją decyzją i tak ja tego nie przeniose bo nie mam takich uprawnień - możecie zrobić to tylko wy i od was to zależy co się stanie z tym ciekawym tematem.
Pozdrawiam
Pozdrawiam