Uniwersjada nie dla Poznania !!

Pisz o czym chcesz

Moderator: Moderatorzy

kula
Amator
Kontaktowanie:

Uniwersjada nie dla Poznania !!

Postautor: kula » 10 stycznia 2005, 19:24

Jak podała PAP Uniwersjada w 2009 roku została przyznana Belgradowi. Poznań już po raz drugi przegrał batalię o organizację tej imprezy. Czyżby do trzech razy sztuka ?.....

Więcej o decyzji FISU. W Radiu Emaus 89.8 FM w progranie sportowym "Stadion" o godzinie 21.

Awatar użytkownika
majoneez
Kadet

Postautor: majoneez » 10 stycznia 2005, 19:37

Drogi kolego, to forum jest otware na różne poglądy, ale służy wymianie zdań między ludźmi chcącymi dyskutować między sobą na przerózne tematy związane ( najczęściej ) z żeńską koszykówką, nie zaś promocji czy reklamie komercyjnych mediów. Naprawdę wierzę, że wymieniana w twoich ostatnich postach rozgłośnia jest bardzo interesującym radiem, ale zaczynasz odrobinę zbyt natarczywie sobie poczynać w tej sprawie. Jesli nie chcesz stracić sympatii forumowiczów radzę pofolgować sobie nieco w tym temacie, łoki? :wink:
Dzięki za pozytywną reakcję :D :wink:

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 10 stycznia 2005, 20:02

Za równo godzinę temat ten pożegna to Forum! Nie wiem co ma wspólnego przyznanie Uniwersjady z Aktualnościami ze świata żeńskiego basketu... mam nadzieję, że nie chodzi wyłacznie o reklamę czegoś tam (jak wyżej wspomniał Majoneez), bo...

... poinformuję tylko, że na większości znanych mi For taki sposób reklamowania innego forum kończy się z reguły od razu banem bez ostrzeżenia. U nas takich zasad nie było i mam nadzieję, że nikomu już więcej nie przyjdzie do głowy nadużywanie zaufania ogółu Forumowiczów.

Pozdrawiam.
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

kula
Amator
Kontaktowanie:

Przepraszam

Postautor: kula » 10 stycznia 2005, 20:18

OK panowie bez nerwów. A co Uniwersjada ma wspólnego z koszem?. Dużo w tej imprezie grają koszykarze i koszykarze. Ale ok będzie jak chcecie.

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 10 stycznia 2005, 20:46

Ja bym proponował przenieść ten ciekawy temat do Hyde Parku a nie wyrzucać bo tak jak napisał Kula na Uniwersjadzie jest także koszykówka więc pomyślcie (nie żebym tu coś sugerował) nad swoją decyzją i tak ja tego nie przeniose bo nie mam takich uprawnień - możecie zrobić to tylko wy i od was to zależy co się stanie z tym ciekawym tematem.

Pozdrawiam

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 10 stycznia 2005, 20:48

OK - przenoszę do Hyde Parku... reszta zastrzeżeń co do reklamowania pozostaje aktualna.
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Wróć do „Hyde Park”