Wybory Admina i Moderatora aktualności

Pisz o czym chcesz

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Viallos
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: Viallos » 01 lipca 2004, 20:56

Hersi pisze:
Viallos pisze:Widze że większość zainteresowanych wypowiedziała się już na temat Administratora i moderatora!

W związku z tym iż miażdząca przewaga głosów mówi o Sebie i Hersim, chyba nie ma co tutaj głosować. Seba zostanie administratorem, natomiast Hersi niejako że nie uczestniczy zbyt mocno na forum i niestety nie odpowiedział na moje prywatne wiadomości nie wiem czy zechce pełnić taką funkcję.

Ja na moderatora typowałbym kogoś niezależnego od "układów" (Brzydki, Waldi, Mario).

Co wy na to?

:shock: Viallos, nie dostałem od Ciebie żadnej wiadomości, zresztą sprawdzam teraz jeszcze raz i nic nie ma, w każdym bądź razie nie doszła do mnie Twoja wiadomość :oops: . Natomiast jeśli chodzi o moderowanie to bardzo dziękuję wszystkim za poparcie, ale osobiście wolałbym, gdyby to była inna osoba np. Waldi. Zresztą nie będę ukrywał, że w chwili obecnej więcej przebywam na starym forum, jakiś sentyment pozostał mi do tamtego forum. Jeszcze raz dziękuję wszystkim :)

W skrzynce nadawczej mam wysłanego priva - ale może nie doszedł. W takim razie przepraszam - ale cieszy mnie że się określiłeś jeżeli chodzi o moderatorke!

Pozdro i zapraszam do mocniejszego "uczestnictwa" w tym forum!

Awatar użytkownika
Wojteg
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Wojteg » 02 lipca 2004, 10:10

Waldi pisze:Jeżeli Hersi za bardzo nie chce, to myślę, że najlepiej gdyby moderatorem został ktoś z trójki: Wojteg, Brzydki, Mario. Chłopaki są ciągle na bieżąco z koszykówką kobiet :D

Dzieki Waldi za poparcie mojej skromnej osoby, ale myslę, że nie nadawałbym sie do tej funkcji. Zresztą rodziłoby to podejrzenia, że to łódzko-pabianickie forum. A przecież tak nie jest.

Ja myślę, że idealnym kandydatem na moderatora jesteś właśnie Ty - Waldi. :)

Awatar użytkownika
Viallos
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: Viallos » 04 lipca 2004, 17:47

Kto chcaił się wypowiedzieć chyba już to zrobił i nie widze sensu dużej tego przeciągać. Uprawnienia zostały nadane. Seba administrator, Waldi moderator aktualności!

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 04 lipca 2004, 22:49

gratulacje dla nowych VIP-ów :D forumowym

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 05 lipca 2004, 02:32

simon pisze:gratulacje dla nowych VIP-ów :D forumowym

Dzięki Simon! Muszę szczerze przyznać, że czuję się zaszczycony zaufaniem jakim obdażyło mnie tak zacne grono osób! BARDZO, BARDZO DZIĘKUJĘ! Postaram się z całych sił nie zawieść tego zaufania. Jeśli ktoś miałby jakieś prośby, pytania czy problemy, w których mógłbym pomóc, proszę śmiało walić ;)
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 05 lipca 2004, 07:22

Seba pisze: Postaram się z całych sił nie zawieść tego zaufania. Jeśli ktoś miałby jakieś prośby, pytania czy problemy, w których mógłbym pomóc, proszę śmiało walić ;)
droga redakcjo!!
Mam na imię Monika i pragnę Waszej porady, gdyż Wam jako jedynym ufam a mam wielki problem...
Mój chłopak, Alojzy (który całował się już z dziewczynami) od 4 lat prosi mnie o pocałunek, a ja nie wiem czy to nie za wcześnie... Jestem jeszcze młoda, dopiero co przed 3 laty skończyłam liceum i wcale nie wiem czy z nim zostanę, a ten chce już się całować... Proszę o szybką odpowiedź, bo taki inny (Mietek) zaprosił mnie na spacer i jakbyście mi powiedzieli żeby z tym pierwszym zerwać to chodzi mi o czas albowiem muszę go puścić w trąbę jeszcze przed sobotą. Pozdrawiam i gorąco całuję (a-fe :oops: )

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 05 lipca 2004, 11:18

simon pisze:droga redakcjo!!
Mam na imię Monika i pragnę Waszej porady, gdyż Wam jako jedynym ufam a mam wielki problem...
Mój chłopak, Alojzy (który całował się już z dziewczynami) od 4 lat prosi mnie o pocałunek, a ja nie wiem czy to nie za wcześnie... Jestem jeszcze młoda, dopiero co przed 3 laty skończyłam liceum i wcale nie wiem czy z nim zostanę, a ten chce już się całować... Proszę o szybką odpowiedź, bo taki inny (Mietek) zaprosił mnie na spacer i jakbyście mi powiedzieli żeby z tym pierwszym zerwać to chodzi mi o czas albowiem muszę go puścić w trąbę jeszcze przed sobotą. Pozdrawiam i gorąco całuję (a-fe :oops: )

Hehehehe :D ... Moniko nie ufaj chłopakom, wiadomo, że zawsze chodzi im tylko o jedno ... Twój posag ;)

Ps. Ale się wczoraj nawaliłem (finał ME ;) ) ... widze, że głupoty pisałem :D
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Waldi
Kadet

Postautor: Waldi » 05 lipca 2004, 11:36

Dzięki za gratulacje Simon, a forumowiczom dziękuję za zaufanie :D
Mam nadzieję, że "sodówa" nie uderzy mi do głowy :wink: :lol:

brzydki
Młodzik

Postautor: brzydki » 05 lipca 2004, 14:11

no to administracje mamy w komplecie :D ja rowniez przylaczam sie do gratulacji. otrzymaliscie kredyt zaufania od nas - forumowiczow, ale musicie pamietac, ze "prawdziwego mezczyzne poznaje sie nie po tym jak zaczyna, ale jak konczy..." hehe :lol: :wink:
mysle jednak, ze te slowa Was nie dotycza! zycze powodzenia i samych trafnych decyzji :)

pozdrawiam

P.S. autor cytatu nie pochodzi z Lodzi :wink: przepraszam urazonych moja pomylka. :oops:
Ostatnio zmieniony 05 lipca 2004, 17:55 przez brzydki, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 05 lipca 2004, 16:24

brzydki pisze:mysle jednak, ze te slowa pewnego Lodzianina Was nie dotycza! zycze powodzenia i samych trafnych decyzji :)

pozdrawiam

Przepraszam ale on jest z Żyradowa a nie z Łodzi. Z Łodzi to ja jestem :D
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 05 lipca 2004, 22:28

Waldi pisze:Mam nadzieję, że "sodówa" nie uderzy mi do głowy :wink: :lol:
no ja też mam nadzieję, że to nie "sodówka" :wink: udeży Ci do głowy. dziś miałem przyjemność właśnie sprawdzać z jednym z (kochanych) moderatorów czy aby tylko sodówka udeża i... okazałe się właśnie, że nie tylko... :D :D :D :D :D

Wróć do „Hyde Park”