Hersi pisze:Viallos pisze:Widze że większość zainteresowanych wypowiedziała się już na temat Administratora i moderatora!
W związku z tym iż miażdząca przewaga głosów mówi o Sebie i Hersim, chyba nie ma co tutaj głosować. Seba zostanie administratorem, natomiast Hersi niejako że nie uczestniczy zbyt mocno na forum i niestety nie odpowiedział na moje prywatne wiadomości nie wiem czy zechce pełnić taką funkcję.
Ja na moderatora typowałbym kogoś niezależnego od "układów" (Brzydki, Waldi, Mario).
Co wy na to?
Viallos, nie dostałem od Ciebie żadnej wiadomości, zresztą sprawdzam teraz jeszcze raz i nic nie ma, w każdym bądź razie nie doszła do mnie Twoja wiadomość
. Natomiast jeśli chodzi o moderowanie to bardzo dziękuję wszystkim za poparcie, ale osobiście wolałbym, gdyby to była inna osoba np. Waldi. Zresztą nie będę ukrywał, że w chwili obecnej więcej przebywam na starym forum, jakiś sentyment pozostał mi do tamtego forum. Jeszcze raz dziękuję wszystkim
W skrzynce nadawczej mam wysłanego priva - ale może nie doszedł. W takim razie przepraszam - ale cieszy mnie że się określiłeś jeżeli chodzi o moderatorke!
Pozdro i zapraszam do mocniejszego "uczestnictwa" w tym forum!