forum ŁKS-u

Wasze pomysły oraz propozycje co do KKforum, ogłoszenie o zmianach, ostrzeżeniach i innych sprawach organizacyjnych.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
pietroc
Kadet
Kontaktowanie:

forum ŁKS-u

Postautor: pietroc » 07 czerwca 2004, 09:04

1. Nie wiem czy jest potrzene, bo kibice ŁKS-u i tak dyskutuja na swoich stronach internetowych.
2. Jesli zostanie to prosze o zmiene nazwy na ŁKS Łódź (bez tego Lotto :) )

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Re: forum ŁKS-u

Postautor: Szymon » 07 czerwca 2004, 09:22

pietroc pisze:1. Nie wiem czy jest potrzene, bo kibice ŁKS-u i tak dyskutuja na swoich stronach internetowych.

A w tej kwestii to za bardzo się nie wtrącam bo to nie moje podwórko ale myslę sobie że fajnie by było aby forum klubowe ŁKs-u istniało.
Pietroc ma rację z tymi sponsorami. Przecież na dobrą sprawę to robimy im darmową reklamę!!!
I tu mój postulat.
Viallos, nasze forum powinno mięć nazwę: WŁÓKNIARZ PABIANICE!!!!! OK jeśli już kogoś tak bardzo kłuje w oczy ww nazwa drużyny to prponuję (niechętnie) nazwę :MTK Pabianice!!!!!
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
Viallos
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: Viallos » 07 czerwca 2004, 09:27

W zasadzie te fora są dla nas - kibiców, więc przychylam się do tych zmian.

Awatar użytkownika
Viallos
Administrator
Kontaktowanie:

Re: forum ŁKS-u

Postautor: Viallos » 07 czerwca 2004, 09:28

pietroc pisze:1. Nie wiem czy jest potrzene, bo kibice ŁKS-u i tak dyskutuja na swoich stronach internetowych.

Nazwe zmienię a na usunięcie troche poczekam - niech się jeszcze wypowiedzą majo, simon, mikey!

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 07 czerwca 2004, 09:32

Viallos pisze:W zasadzie te fora są dla nas - kibiców, więc przychylam się do tych zmian.

No to zmieniaj!!!!!
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 07 czerwca 2004, 09:42

no nie wiem do końca... dawniej nie było, ale może... chmm a co szkodzi spróbować? przecież usunąć można w każdej chwili. A co na to Majo... może damy linka z lkskosz i zrobimy z korum kk - forum lkskosz? - w tej sytuacji niech majoneez zostanie moderatorem - co ty na to?
Jeśli chętnych nie będzie, ja mogę spróbować :)

Awatar użytkownika
Viallos
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: Viallos » 07 czerwca 2004, 09:46

simon pisze:no nie wiem do końca... dawniej nie było, ale może... chmm a co szkodzi spróbować? przecież usunąć można w każdej chwili. A co na to Majo... może damy linka z lkskosz i zrobimy z korum kk - forum lkskosz? - w tej sytuacji niech majoneez zostanie moderatorem - co ty na to?
Jeśli chętnych nie będzie, ja mogę spróbować :)

To jest wasze forum i wy o nim decydujecie, ja tylko podpisuje :lol: .

Nie chce dopuścić do sytuacji jaka panowała przez jakiś czas na poprzednim forum - Rafał sam chciał o wszystkim decydować - nie tędy droga panowie!

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 07 czerwca 2004, 09:47

no to jak dla mnie niech zostanie - czekam na głosy pozostałych "zainteresowanych" :)

Awatar użytkownika
pietroc
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: pietroc » 07 czerwca 2004, 14:56

ja po prostu nie wiem czy 2 fora to nie za duzo, bo i tak nie za wiele ludzi sie w nich wypowiada, a szczegolnie tu na kkforum, gdzie sa tylko: majo, simon, mikey i ja, no i czasem ktos jeszcze

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 07 czerwca 2004, 15:53

pietroc pisze:ja po prostu nie wiem czy 2 fora to nie za duzo, bo i tak nie za wiele ludzi sie w nich wypowiada, a szczegolnie tu na kkforum, gdzie sa tylko: majo, simon, mikey i ja, no i czasem ktos jeszcze
jest jeszcze Pamela, Duane, ribeiro, obs - zresztą nic na siłę i wcale nie na stałe - zobaczymy najwyżej się zlikwiduje lub lepiej przekieruje i już

obs
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: obs » 07 czerwca 2004, 17:12

Można przetestować. Co prawda sceptycznie podchodzę do pomysłu. Ale zobaczymy.

Z drugiej strony jakby Majo miał zostać globalnym moderatorem kkforum, to jestem jak najbardziej za! :)
Łódzki K.S.

Awatar użytkownika
Viallos
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: Viallos » 07 czerwca 2004, 17:34

obs pisze:Można przetestować. Co prawda sceptycznie podchodzę do pomysłu. Ale zobaczymy.

Z drugiej strony jakby Majo miał zostać globalnym moderatorem kkforum, to jestem jak najbardziej za! :)

Nic się nie martw - jestem równie sprawiedliwy co majo!

Awatar użytkownika
pietroc
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: pietroc » 07 czerwca 2004, 18:23

Viallos pisze:
obs pisze:Można przetestować. Co prawda sceptycznie podchodzę do pomysłu. Ale zobaczymy.

Nic się nie martw - jestem równie sprawiedliwy co majo!

ale majo jest z Łodzi i czasem wcale nie musi byc sprawiedliwy i to jest jego zaleta :D

Awatar użytkownika
majoneez
Kadet

Postautor: majoneez » 07 czerwca 2004, 18:52

pietroc pisze:ale majo jest z Łodzi i czasem wcale nie musi byc sprawiedliwy i to jest jego zaleta :D

Zgadzam się!!! Sprawiedliwości należy szukać na sądzie ostatecznym u św. Piotra. Jednym zdaniem: "Sąd sądem, ale sprawiedliwość musi być po naszej stronie" :lol: :wink:
Co do forum tutaj: jeść nie woła, ale przecież mamy już forum wspólne dla lkskosz i lkslodz, poza tym komentarze do artykułów na obydwu stronach :roll: , ale dla swobody wyboru niech tam będzie i to, a co tam :wink:

Awatar użytkownika
pietroc
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: pietroc » 07 czerwca 2004, 19:01

no w zasadzie mozna sprobowac, a jak bedzie "martwe" to najwyzej moze by dac odnosnik zamiast naszego dzialu tu.

Wróć do „Propozycje-Ogłoszenia-Organizacja forum”