2. Jesli zostanie to prosze o zmiene nazwy na ŁKS Łódź (bez tego Lotto
forum ŁKS-u
Moderator: Moderatorzy
- pietroc
- Kadet
- Kontaktowanie:
forum ŁKS-u
1. Nie wiem czy jest potrzene, bo kibice ŁKS-u i tak dyskutuja na swoich stronach internetowych.
)
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Re: forum ŁKS-u
pietroc pisze:1. Nie wiem czy jest potrzene, bo kibice ŁKS-u i tak dyskutuja na swoich stronach internetowych.
2. Jesli zostanie to prosze o zmiene nazwy na ŁKS Łódź (bez tego Lotto)
A w tej kwestii to za bardzo się nie wtrącam bo to nie moje podwórko ale myslę sobie że fajnie by było aby forum klubowe ŁKs-u istniało.
Pietroc ma rację z tymi sponsorami. Przecież na dobrą sprawę to robimy im darmową reklamę!!!
I tu mój postulat.
Viallos, nasze forum powinno mięć nazwę: WŁÓKNIARZ PABIANICE!!!!! OK jeśli już kogoś tak bardzo kłuje w oczy ww nazwa drużyny to prponuję (niechętnie) nazwę :MTK Pabianice!!!!!
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

- Viallos
- Administrator
- Kontaktowanie:
Re: forum ŁKS-u
pietroc pisze:1. Nie wiem czy jest potrzene, bo kibice ŁKS-u i tak dyskutuja na swoich stronach internetowych.
2. Jesli zostanie to prosze o zmiene nazwy na ŁKS Łódź (bez tego Lotto)
Nazwe zmienię a na usunięcie troche poczekam - niech się jeszcze wypowiedzą majo, simon, mikey!
no nie wiem do końca... dawniej nie było, ale może... chmm a co szkodzi spróbować? przecież usunąć można w każdej chwili. A co na to Majo... może damy linka z lkskosz i zrobimy z korum kk - forum lkskosz? - w tej sytuacji niech majoneez zostanie moderatorem - co ty na to?
Jeśli chętnych nie będzie, ja mogę spróbować
- Viallos
- Administrator
- Kontaktowanie:
simon pisze:no nie wiem do końca... dawniej nie było, ale może... chmm a co szkodzi spróbować? przecież usunąć można w każdej chwili. A co na to Majo... może damy linka z lkskosz i zrobimy z korum kk - forum lkskosz? - w tej sytuacji niech majoneez zostanie moderatorem - co ty na to?
To jest wasze forum i wy o nim decydujecie, ja tylko podpisuje
Nie chce dopuścić do sytuacji jaka panowała przez jakiś czas na poprzednim forum - Rafał sam chciał o wszystkim decydować - nie tędy droga panowie!
jest jeszcze Pamela, Duane, ribeiro, obs - zresztą nic na siłę i wcale nie na stałe - zobaczymy najwyżej się zlikwiduje lub lepiej przekieruje i jużpietroc pisze:ja po prostu nie wiem czy 2 fora to nie za duzo, bo i tak nie za wiele ludzi sie w nich wypowiada, a szczegolnie tu na kkforum, gdzie sa tylko: majo, simon, mikey i ja, no i czasem ktos jeszcze
- pietroc
- Kadet
- Kontaktowanie:
Viallos pisze:obs pisze:Można przetestować. Co prawda sceptycznie podchodzę do pomysłu. Ale zobaczymy.
Z drugiej strony jakby Majo miał zostać globalnym moderatorem kkforum, to jestem jak najbardziej za!
Nic się nie martw - jestem równie sprawiedliwy co majo!
ale majo jest z Łodzi i czasem wcale nie musi byc sprawiedliwy i to jest jego zaleta
pietroc pisze:ale majo jest z Łodzi i czasem wcale nie musi byc sprawiedliwy i to jest jego zaleta
Zgadzam się!!! Sprawiedliwości należy szukać na sądzie ostatecznym u św. Piotra. Jednym zdaniem: "Sąd sądem, ale sprawiedliwość musi być po naszej stronie"
Co do forum tutaj: jeść nie woła, ale przecież mamy już forum wspólne dla lkskosz i lkslodz, poza tym komentarze do artykułów na obydwu stronach
Wróć do „Propozycje-Ogłoszenia-Organizacja forum”