Czy są chętni na konto pocztowe w takiej domenie?
Jeżeli tak to trzeba będzie ustalić jakieś parametry konta - na początek myśle że poj.5mb, max przesylka 2mb.
Chyba że zrobimy to na zasadzie premi dla najaktywniejszych forumowiczów, ew. nagrody w konkursach.
Czekam na propozycje!
Poczta w domenie kkforum.pl
Moderator: Moderatorzy
Myśle, że nagradzanie większą kontami (albo większą ich pojemnością) jest SUPER pomysłem. W końcu konkursy będą mogły być "o coś". Pamiętam swoją drogą, że kiedyś nagrodą w Lidze Typerów miała być prenumerata pewnego ś.p. pisma koszykarskiego
Pismo padło, wydawca chyba również... niestety jego klub też ledwo zipie 
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
- Viallos
- Administrator
- Kontaktowanie:
Seba pisze:Myśle, że nagradzanie większą kontami (albo większą ich pojemnością) jest SUPER pomysłem. W końcu konkursy będą mogły być "o coś". Pamiętam swoją drogą, że kiedyś nagrodą w Lidze Typerów miała być prenumerata pewnego ś.p. pisma koszykarskiegoPismo padło, wydawca chyba również... niestety jego klub też ledwo zipie
Ej ty!!! Co to za czarny scenariusz przed kkforum!!!
Nie waż się tak nawet myśleć!
Viallos pisze:Ej ty!!! Co to za czarny scenariusz przed kkforum!!!
Nie waż się tak nawet myśleć!
Nie, nie, nie.. nie o to chodziło! Przypomniało mi się po prostu, że dwa lata temu bodajże wygrałem coś od p. Skowrońskiego
A co do obecnego Forum - myślę, że DAMY RADĘ... lojalnym składem
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
Wróć do „Propozycje-Ogłoszenia-Organizacja forum”