Poczta w domenie kkforum.pl

Wasze pomysły oraz propozycje co do KKforum, ogłoszenie o zmianach, ostrzeżeniach i innych sprawach organizacyjnych.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Viallos
Administrator
Kontaktowanie:

Poczta w domenie kkforum.pl

Postautor: Viallos » 12 lipca 2004, 22:26

Czy są chętni na konto pocztowe w takiej domenie?

Jeżeli tak to trzeba będzie ustalić jakieś parametry konta - na początek myśle że poj.5mb, max przesylka 2mb.

Chyba że zrobimy to na zasadzie premi dla najaktywniejszych forumowiczów, ew. nagrody w konkursach.

Czekam na propozycje!

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 12 lipca 2004, 22:37

Myśle, że nagradzanie większą kontami (albo większą ich pojemnością) jest SUPER pomysłem. W końcu konkursy będą mogły być "o coś". Pamiętam swoją drogą, że kiedyś nagrodą w Lidze Typerów miała być prenumerata pewnego ś.p. pisma koszykarskiego :D Pismo padło, wydawca chyba również... niestety jego klub też ledwo zipie :(
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
Viallos
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: Viallos » 12 lipca 2004, 22:42

Seba pisze:Myśle, że nagradzanie większą kontami (albo większą ich pojemnością) jest SUPER pomysłem. W końcu konkursy będą mogły być "o coś". Pamiętam swoją drogą, że kiedyś nagrodą w Lidze Typerów miała być prenumerata pewnego ś.p. pisma koszykarskiego :D Pismo padło, wydawca chyba również... niestety jego klub też ledwo zipie :(

Ej ty!!! Co to za czarny scenariusz przed kkforum!!!

Nie waż się tak nawet myśleć! :twisted:

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 12 lipca 2004, 22:46

Viallos pisze:Ej ty!!! Co to za czarny scenariusz przed kkforum!!!

Nie waż się tak nawet myśleć! :twisted:

Nie, nie, nie.. nie o to chodziło! Przypomniało mi się po prostu, że dwa lata temu bodajże wygrałem coś od p. Skowrońskiego ;) ... a swoją drogą to właśnie KKForum okazało się o wiele bardziej długowieczne. Przeżyło i gazetę, i kierownika (wydawcę)... mam nadzieję tylko, że nie przeżyje klubu z Chełma... ehh..

A co do obecnego Forum - myślę, że DAMY RADĘ... lojalnym składem ;)
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
majoneez
Kadet

Postautor: majoneez » 12 lipca 2004, 22:47

darmowa poczta dla zarejestrowanych to świetny pomysł. Potem faktycznie mozna mysleć o różnych bonusach za konkursy itd... :wink:

Adam
Żak

Postautor: Adam » 13 lipca 2004, 08:07

Świetny pomysł Viallos! To może być dobra reklama forum i portalu, ale serwer na webd chyba nie wytrzyma sporo takich kont...(?) Może dobrym pomysłem byłyby również aliasy pocztowe :)

brzydki
Młodzik

Postautor: brzydki » 13 lipca 2004, 22:24

Seba pisze:Myśle, że nagradzanie większą kontami (albo większą ich pojemnością) jest SUPER pomysłem. W końcu konkursy będą mogły być "o coś". (

extra sprawa, ale niech tego typu nagroda bedzie rozdawana za czynny uddzial i zaangazowanie :wink: wyniki sa sprawa drugorzedna :wink: :)

Wróć do „Propozycje-Ogłoszenia-Organizacja forum”