No chyba starczy już tych poprawek i dopieszczania.
Możecie śmiało wpisywać www.kkforum.pl w swojej przeglądarce.
Portal gotowy. Reszta dotrze się w czasie sezonu. Nie jest kompletna jeszcze baza danych i z tym zaczekam do startu ligi gdy będą wiadome składy poszczególnych drużyn.
Poczta i adresy w domenie kkforum.pl to przekierowania na dotychczasowe adresy. Tak jak pisał Adam konta będą dla najaktywniejszych, ewentualnie nagrodami w konkursach, gdyż zbyt wielka ilość chętnych mogłaby skutecznie obciążać serwer.
Forum i portal są zupełnie niezależne. To w razie jakichś awari (odpukać w niemalowane). Natomiast w portalu jest podgląd na forum i to powinno wystarczyć. Ponadto doskonała funkcja forum - backup bazy danych - pozwoli na zachowanie naszych wypocin, nawet w wypadku gdy ktoś usunie konto z serwera (nie powtórzy się sytuacja z proboards). Z dysku zawsze można wgrać na nowy serwer i po kłopocie. Robię backup co tydzień więc wiele w razie czego nie stracimy.
Konto na portalu i na forum też niezależne - jednak proponuje się zarejestrować też w portalu bo wtedy można: dodawać linki, pytania w FAQ, wysyłać newsy , dodawać pliki do download (po zatwierdzeniu przez redakcję będą publkiowane).
No i na końcu - właśnie ta redakcja - potrzebni są ludzie którzy będą zatwierdzali do publikacji artykuły, dodawali pliki itp rzeczy zgłaszane przez użytkowników. Przejdą szkolenie i do boju.
Teraz trzeba zająć się promocją portalu i zarazem forum.
Pozdro
Czas zacząć www.kkforum.pl
Moderator: Moderatorzy
- Viallos
- Administrator
- Kontaktowanie:
Czas zacząć www.kkforum.pl
Ostatnio zmieniony 31 sierpnia 2004, 22:00 przez Viallos, łącznie zmieniany 1 raz.
Gratulacje Viallos naprawdę znakomitego dzieła!!!
Bardzo podoba mi się Flash'owa wersja bazy danych Ekstraklasy!
Myślę, że możnaby podzieliś galerię na osobne podgalerie, tak, aby w jednej podgalerii byly fotki z jednego meczu Ekstraklasy.
Proponuję też, aby do działu Download "wsadzić" film który zmontowany był przez któregoś z kibiców Włókniarza z meczu Polfa - Cukierki zakończonego po dogrywce. Pamiętam, że kiedyś ściągałem go, ale nie pamiętam, czy jeszcze go mam.
Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluję!
Bardzo podoba mi się Flash'owa wersja bazy danych Ekstraklasy!
Myślę, że możnaby podzieliś galerię na osobne podgalerie, tak, aby w jednej podgalerii byly fotki z jednego meczu Ekstraklasy.
Proponuję też, aby do działu Download "wsadzić" film który zmontowany był przez któregoś z kibiców Włókniarza z meczu Polfa - Cukierki zakończonego po dogrywce. Pamiętam, że kiedyś ściągałem go, ale nie pamiętam, czy jeszcze go mam.
Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluję!
-
brzydki_nzl
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Seba pisze:Już wiem w takim razie co dzis opijałem w poznańsko-pabianickim gronieWIELKI POCZĄTEK KKFORUM.PL !!! Mam nadzieję tylko, że jutro część marnie dziś wyglądających biesiadników bedzie kwitła jak stworzony przez Viallosa Portal!
Gratulacje Viallos!
No sorry bardzo, ale kto marnie wyglądał??? Wszyscy kwitliśmy
Pozdro.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Seba pisze:Już wiem w takim razie co dzis opijałem w poznańsko-pabianickim gronieWIELKI POCZĄTEK KKFORUM.PL !!! Mam nadzieję tylko, że jutro część marnie dziś wyglądających biesiadników bedzie kwitła jak stworzony przez Viallosa Portal!
Gratulacje Viallos!
Seba, my kwitliśmy przez cały czas w Poznaniu.. Może raz troche gorzej a raz troche lepiej ale zawsze do przodu. Pragne Ci przypomnieć szanowny kolego że Ty balowałeś z nami tylko w tę jedną noc kiedy my byliśmy troszke zmęczeni monotonną jazdą z Pabianic... Później było już troche lepiej... I pragne przypomnieć ze to Ty nie odbierałeś smsów z zaproszeniami na kolejne biesiady podczas naszych odwiedzin w najpiękniejszym mieście w Polsce!!!!
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Kowalik pisze:Seba pisze:Już wiem w takim razie co dzis opijałem w poznańsko-pabianickim gronieWIELKI POCZĄTEK KKFORUM.PL !!! Mam nadzieję tylko, że jutro część marnie dziś wyglądających biesiadników bedzie kwitła jak stworzony przez Viallosa Portal!
Gratulacje Viallos!
Seba, my kwitliśmy przez cały czas w Poznaniu.. Może raz troche gorzej a raz troche lepiej ale zawsze do przodu. Pragne Ci przypomnieć szanowny kolego że Ty balowałeś z nami tylko w tę jedną noc kiedy my byliśmy troszke zmęczeni monotonną jazdą z Pabianic... Później było już troche lepiej... I pragne przypomnieć ze to Ty nie odbierałeś smsów z zaproszeniami na kolejne biesiady podczas naszych odwiedzin w najpiękniejszym mieście w Polsce!!!!
No, w Twoim przypadku to może i trochę
I fakt, Poznań to zajebiście piękne miasto - szczególnie Stary Rynek!!!!
Klimat też super i całkiem dobrze "w copke pizga"
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Wróć do „Propozycje-Ogłoszenia-Organizacja forum”