Czas zacząć www.kkforum.pl

Wasze pomysły oraz propozycje co do KKforum, ogłoszenie o zmianach, ostrzeżeniach i innych sprawach organizacyjnych.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Viallos
Administrator
Kontaktowanie:

Czas zacząć www.kkforum.pl

Postautor: Viallos » 30 lipca 2004, 21:01

No chyba starczy już tych poprawek i dopieszczania.

Możecie śmiało wpisywać www.kkforum.pl w swojej przeglądarce.

Portal gotowy. Reszta dotrze się w czasie sezonu. Nie jest kompletna jeszcze baza danych i z tym zaczekam do startu ligi gdy będą wiadome składy poszczególnych drużyn.
Poczta i adresy w domenie kkforum.pl to przekierowania na dotychczasowe adresy. Tak jak pisał Adam konta będą dla najaktywniejszych, ewentualnie nagrodami w konkursach, gdyż zbyt wielka ilość chętnych mogłaby skutecznie obciążać serwer.

Forum i portal są zupełnie niezależne. To w razie jakichś awari (odpukać w niemalowane). Natomiast w portalu jest podgląd na forum i to powinno wystarczyć. Ponadto doskonała funkcja forum - backup bazy danych - pozwoli na zachowanie naszych wypocin, nawet w wypadku gdy ktoś usunie konto z serwera (nie powtórzy się sytuacja z proboards). Z dysku zawsze można wgrać na nowy serwer i po kłopocie. Robię backup co tydzień więc wiele w razie czego nie stracimy.
Konto na portalu i na forum też niezależne - jednak proponuje się zarejestrować też w portalu bo wtedy można: dodawać linki, pytania w FAQ, wysyłać newsy , dodawać pliki do download (po zatwierdzeniu przez redakcję będą publkiowane).

No i na końcu - właśnie ta redakcja - potrzebni są ludzie którzy będą zatwierdzali do publikacji artykuły, dodawali pliki itp rzeczy zgłaszane przez użytkowników. Przejdą szkolenie i do boju.

Teraz trzeba zająć się promocją portalu i zarazem forum.

Pozdro
Ostatnio zmieniony 31 sierpnia 2004, 22:00 przez Viallos, łącznie zmieniany 1 raz.

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 31 lipca 2004, 03:39

Już wiem w takim razie co dzis opijałem w poznańsko-pabianickim gronie ;) WIELKI POCZĄTEK KKFORUM.PL !!! Mam nadzieję tylko, że jutro część marnie dziś wyglądających biesiadników bedzie kwitła jak stworzony przez Viallosa Portal! :D Gratulacje Viallos!
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 31 lipca 2004, 10:21

Gratulacje Viallos naprawdę znakomitego dzieła!!!
Bardzo podoba mi się Flash'owa wersja bazy danych Ekstraklasy!
Myślę, że możnaby podzieliś galerię na osobne podgalerie, tak, aby w jednej podgalerii byly fotki z jednego meczu Ekstraklasy.
Proponuję też, aby do działu Download "wsadzić" film który zmontowany był przez któregoś z kibiców Włókniarza z meczu Polfa - Cukierki zakończonego po dogrywce. Pamiętam, że kiedyś ściągałem go, ale nie pamiętam, czy jeszcze go mam.
Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluję!

Adam
Żak

Postautor: Adam » 31 lipca 2004, 10:29

Viallos - logo jest zniekształcone :? Wywal parametry width i heigh to będzie ok. A jeżeli potrzebujesz mniejsze wersje tego loga to mogę takowe z chęcią przygotować :)

Waldi
Kadet

Postautor: Waldi » 31 lipca 2004, 13:25

Dobra robota Viallos :D

Awatar użytkownika
Viallos
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: Viallos » 31 lipca 2004, 15:05

Adam pisze:Viallos - logo jest zniekształcone :? Wywal parametry width i heigh to będzie ok. A jeżeli potrzebujesz mniejsze wersje tego loga to mogę takowe z chęcią przygotować :)

Już poprawiłem, nie ma jak to wprawne oko surowego cenzora :-)

Pozdro

brzydki_nzl

Postautor: brzydki_nzl » 31 lipca 2004, 19:55

wprawdzie nie mialem za bardzo kiedy wglebiac sie w tajniki i szperac glebiej po portalu, ale to co widzialem wyglada bardzo fachowo i solidnie :) gratulacje :!: :D

pozdrawiam

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 02 sierpnia 2004, 11:08

Seba pisze:Już wiem w takim razie co dzis opijałem w poznańsko-pabianickim gronie ;) WIELKI POCZĄTEK KKFORUM.PL !!! Mam nadzieję tylko, że jutro część marnie dziś wyglądających biesiadników bedzie kwitła jak stworzony przez Viallosa Portal! :D Gratulacje Viallos!

No sorry bardzo, ale kto marnie wyglądał??? Wszyscy kwitliśmy :lol: :D . No i Seba, jestem strasznie zawiedziony brakiem powołania na ten Twój mecz. Kurde, wstałem o ósmej, przeprowadziłem pożądną rozgrzewkę a powołanie w dalszym ciągu nie dotarło. Naprawdę jest mi bardzo przykro :cry: :wink: .
Pozdro.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 07 sierpnia 2004, 17:13

Piekna robota Viallos. Pod moją nieobecność dużo się widze zmieniło.
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 07 sierpnia 2004, 22:36

Seba pisze:Już wiem w takim razie co dzis opijałem w poznańsko-pabianickim gronie ;) WIELKI POCZĄTEK KKFORUM.PL !!! Mam nadzieję tylko, że jutro część marnie dziś wyglądających biesiadników bedzie kwitła jak stworzony przez Viallosa Portal! :D Gratulacje Viallos!

Seba, my kwitliśmy przez cały czas w Poznaniu.. Może raz troche gorzej a raz troche lepiej ale zawsze do przodu. Pragne Ci przypomnieć szanowny kolego że Ty balowałeś z nami tylko w tę jedną noc kiedy my byliśmy troszke zmęczeni monotonną jazdą z Pabianic... Później było już troche lepiej... I pragne przypomnieć ze to Ty nie odbierałeś smsów z zaproszeniami na kolejne biesiady podczas naszych odwiedzin w najpiękniejszym mieście w Polsce!!!!
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 07 sierpnia 2004, 22:57

Kowalik pisze:

Seba, my kwitliśmy przez cały czas w Poznaniu.. Może raz troche gorzej a raz troche lepiej ale zawsze do przodu. Pragne Ci przypomnieć szanowny kolego że Ty balowałeś z nami tylko w tę jedną noc kiedy my byliśmy troszke zmęczeni monotonną jazdą z Pabianic... Później było już troche lepiej... I pragne przypomnieć ze to Ty nie odbierałeś smsów z zaproszeniami na kolejne biesiady podczas naszych odwiedzin w najpiękniejszym mieście w Polsce!!!!

No, w Twoim przypadku to może i trochę :P :P :P Bo mnie to w Poznaniu cały czas było o wiele lepiej :D
I fakt, Poznań to zajebiście piękne miasto - szczególnie Stary Rynek!!!!
Klimat też super i całkiem dobrze "w copke pizga" :D :D :D
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Wróć do „Propozycje-Ogłoszenia-Organizacja forum”