Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
yanek pisze:
Od nas doping taki sobie a po meczu kupa konfettii. Poznań też srednio z dopingiem. Ogolnie u nas po meczu radosc ze zdobycia piatego miejsca.
hermes46 pisze:Monika!
Dla mnie to PRZYJEMNOŚĆ, tak pomyslałem ze Cie dziewczyny "obiedza".
![]()
Naprawde jak sie ogarne to cos wam wrzuce jakies foty. A odnośnie przyszłego sezonu, to pilnujcie Sibki zeby nie uciekła na emeryturke!! Bo to juz nie bedzie ten sam AZS! Dobrze ze fajni kibice zostana!!!![]()
Sibka super meczyk!!!!! Gratuluje dobrej zdobyczy punktowej!!!!

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 94 gości