Finał FGE :Lotos PKO BP Gdynia-AZS PWSZ Gorzów W.73-58(4-1)

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

walczacy z wiatrakami
Żak

Postautor: walczacy z wiatrakami » 22 kwietnia 2009, 11:32

feri pisze:
walczacy z wiatrakami pisze:
feri pisze:
Chyba jesteś zbyt głupi, żeby to zrozumieć, ale spróbuje ci wytłumaczyć jak "krowie na rowie". Jeżdżę ze znajomymi na mecze wyjazdowe poza klubem kibica i nie chcieliśmy spotkać się z sytuacją, że całujemy klamkę od zamkniętych drzwi hali w Gdyni, bo nie ma już biletów, zwłaszcza, że już tydzień wcześniej Gdynia rozgłaszała, że PRAWIE WSZYSTKIE są sprzedane. A my chcieliśmy mieć komfort podjęcia decyzji w ostatniej chwili, czy jedziemy. Już zrozumiałe? Przeczytaj powoli, jak nie jeszcze nie zrozumiałeś...

każde wytłumaczenie jest dobre :lol: :lol: :lol:
może trzeba było zadzwonić do klubu i spytać, ale podejrzewam, że to zbyt proste dla takiego tofika jak Ty :lol:

Nie pogrążaj się już... skończ...

zapisz sobie
(+48 58 ) 622 17 25,
(+48 58 ) 622 65 75
w przyszłym sezonie może się przydać :twisted:
i na dobre i na ZŁE!!!

feri
Młodzik

Postautor: feri » 22 kwietnia 2009, 11:39

.:Lukas:. pisze:
feri pisze:po wypowiedzi Leciejewskiej zawrzało na forum lubuskiej, poddano pod wątpliwość wypowiedź Magdy, aż głos zabrał sam autor wywiadu:

wypowiedzi pomeczowe zbierałem osobiście, zarówno po sobotnim, jak i niedzielnym spotkaniu oraz niezależnie od pracy innych dziennikarzy, w tym osób związanych z gdyńskim Lotosem. Cytowana przeze mnie Magdalena Leciejewska rozmawiała ze mną osobiście, a jej wypowiedź jest przytoczona przez mnie dosłownie.

A więc Lecia... przekopałaś sobie solidnie w Gorzowie i zakupiłaś sobie w promocji potężny pakiet gwizdów...

Dziwne to. Miałem wrażenie po wypowiedziach innych zawodniczek, że między tymi drużynami panuje zdrowa rywalizacja i szacunek bez niepotrzebnego poniżania. Jestem też zdania, że nie zawsze to, co wypada powiedzieć kibicowi, wypada również powiedzieć w wywiadzie zawodniczce. No ale cóż... jak w każdym sporcie, są profesjonaliści, a także ci, którzy myślą, że nimi są...

*EDIT: Ktoś w miedzyczasie usunal post z zacytowana wypowiedzia Leciejewskiej i linkiem do artykułu, co się tutaj dzieje???

Nie strasz, nie strasz :lol:

A tak w ogole to trzeba było ruszyć dupę i przyjechać na weekend, usłuszałbyś cała wypowiedź Leci :D Ale kumam że 90% z was wyznaje zasadę "internet jest nasz, internet do nas należy..." :lol: Spoko, ciekawe czy chociaż jutro i w piątek będziesz :D

Po takiej wypowiedzi rozumiem, że Ty jutro i w piątek jesteś w Gorzowie.

.:Lukas:.
Żak

Postautor: .:Lukas:. » 22 kwietnia 2009, 11:41

feri pisze:
walczacy z wiatrakami pisze:
feri pisze:
Chyba jesteś zbyt głupi, żeby to zrozumieć, ale spróbuje ci wytłumaczyć jak "krowie na rowie". Jeżdżę ze znajomymi na mecze wyjazdowe poza klubem kibica i nie chcieliśmy spotkać się z sytuacją, że całujemy klamkę od zamkniętych drzwi hali w Gdyni, bo nie ma już biletów, zwłaszcza, że już tydzień wcześniej Gdynia rozgłaszała, że PRAWIE WSZYSTKIE są sprzedane. A my chcieliśmy mieć komfort podjęcia decyzji w ostatniej chwili, czy jedziemy. Już zrozumiałe? Przeczytaj powoli, jak nie jeszcze nie zrozumiałeś...

każde wytłumaczenie jest dobre :lol: :lol: :lol:
może trzeba było zadzwonić do klubu i spytać, ale podejrzewam, że to zbyt proste dla takiego tofika jak Ty :lol:

Nie pogrążaj się już... skończ...

A czym się niby pogrąża ???

Endrju, wasz wódz, w dziale kibice pisze że żadnej zorganizowanej grupy w Gdyni nie było... same pikniki :) Teraz ty piszesz, że jako pikniki, bo podobno w kk ciebie nie ma, nie mogliście przyjechać bo niby wszystkie bilety na hale były sprzedane :lol: Ktoś z Gorzowa mija się z prawdą, albo poprostu jest mocny na necie tylko że live niestety wszystko weryfikuje...

I jeszcze pytanie szykujecie się już na Lecie ??? A i kiedy odbywają się wybory na największych wariatów do pierwszego rzędu ??? :lol:

feri pisze:
.:Lukas:. pisze:
feri pisze:po wypowiedzi Leciejewskiej zawrzało na forum lubuskiej, poddano pod wątpliwość wypowiedź Magdy, aż głos zabrał sam autor wywiadu:

wypowiedzi pomeczowe zbierałem osobiście, zarówno po sobotnim, jak i niedzielnym spotkaniu oraz niezależnie od pracy innych dziennikarzy, w tym osób związanych z gdyńskim Lotosem. Cytowana przeze mnie Magdalena Leciejewska rozmawiała ze mną osobiście, a jej wypowiedź jest przytoczona przez mnie dosłownie.

A więc Lecia... przekopałaś sobie solidnie w Gorzowie i zakupiłaś sobie w promocji potężny pakiet gwizdów...

Dziwne to. Miałem wrażenie po wypowiedziach innych zawodniczek, że między tymi drużynami panuje zdrowa rywalizacja i szacunek bez niepotrzebnego poniżania. Jestem też zdania, że nie zawsze to, co wypada powiedzieć kibicowi, wypada również powiedzieć w wywiadzie zawodniczce. No ale cóż... jak w każdym sporcie, są profesjonaliści, a także ci, którzy myślą, że nimi są...

*EDIT: Ktoś w miedzyczasie usunal post z zacytowana wypowiedzia Leciejewskiej i linkiem do artykułu, co się tutaj dzieje???

Nie strasz, nie strasz :lol:

A tak w ogole to trzeba było ruszyć dupę i przyjechać na weekend, usłuszałbyś cała wypowiedź Leci :D Ale kumam że 90% z was wyznaje zasadę "internet jest nasz, internet do nas należy..." :lol: Spoko, ciekawe czy chociaż jutro i w piątek będziesz :D

Po takiej wypowiedzi rozumiem, że Ty jutro i w piątek jesteś w Gorzowie.

Jestem, jestem w Gorzowie i jeszcze żebyś nie musiał za dużo szukać, to powiem Ci, jesli wszystko się uda to nawet bardzo widoczny :D pozdro rzymi :wink:

feri
Młodzik

Postautor: feri » 22 kwietnia 2009, 11:57

OK. Zostały mi jeszcze bilety na mecze czwartkowe i piątkowe w Gorzowie. W tej chwili mam 1 na czwartek i 2 na piątek. Zainteresowane osoby proszę o oferty na PW :)

swatch
Amator

Postautor: swatch » 22 kwietnia 2009, 14:50

Kluby ustalily, ze wymienione zostanie miedzy nimi 50 biletow na kazdy mecz, przeznaczone dla KK poszczegolnych klubow. Lotos moglby dac ich znacznie wiecej, ale hala gorzowska jest duzo miejsza i dla gdynian przeznaczono tylko 50 biletow, wiec to samo zrobiono nad morzem.

A dla niepoinformowanych, na oba mecze w gdyni wszystkie bilety rozeszly sie z klubu...sprzedane lub rozdane. A ze ludzie nie przyszli na mecz to dziwi i smuci.
^^

Awatar użytkownika
przemoe
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: przemoe » 22 kwietnia 2009, 15:05

Dużo biletów dostają szkoły (zwłaszcza sektory nad koszami) - jak widać młodzież często mecze olewa.
Pozdrawiam,
Pszemek.
----------------
Obrazek

http://toiowonasportowo.blox.pl

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 22 kwietnia 2009, 16:15

feri pisze:Wiesz dlaczego nie przyjechaliśmy? Bo nie jesteśmy w KK, jeździmy indywidualnie, a Gdynia puściłą bąka, że prawie wszystkie bilety wyprzedane, czym się totalnie ośmieszyła, bo w TV było widać, że wolnych miejsc było zdecydowanie więcej niż zajętych...

stary, nawet ode mnie byś dostał bilet na mecz.. ale nic.

aha, i nie szykuj się na Lecię za bardzo bo jeszcze zrobią mecz podwyższonego ryzyka :lol:

.:Lukas:. pisze: ... jesli wszystko się uda to nawet bardzo widoczny Very Happy pozdro rzymi Wink

pozdro, pozdro :wink:
ObrazekObrazek

feri
Młodzik

Postautor: feri » 22 kwietnia 2009, 18:59

swatch pisze:A dla niepoinformowanych, na oba mecze w gdyni wszystkie bilety rozeszly sie z klubu...sprzedane lub rozdane. A ze ludzie nie przyszli na mecz to dziwi i smuci.

Hej swatch, dzieki za twoje info. To w zasadzie mowi wszystko.

feri
Młodzik

Postautor: feri » 22 kwietnia 2009, 19:06

rzymi pisze:aha, i nie szykuj się na Lecię za bardzo bo jeszcze zrobią mecz podwyższonego ryzyka :lol:

nie przesadzajmy, czy ja gdzies napisalem, ze szykuje sie na Lecię?

wyluzujmy... :D

Co prawda postaram się usiąść w pierwszym rzędzie po stronie, gdzie mój znajomy jest ochroniarzem :D ale nie ma sie co bać :D :D :D

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Postautor: kyS » 22 kwietnia 2009, 19:08

swatch pisze:Kluby ustalily, ze wymienione zostanie miedzy nimi 50 biletow na kazdy mecz, przeznaczone dla KK poszczegolnych klubow. Lotos moglby dac ich znacznie wiecej, ale hala gorzowska jest duzo miejsza i dla gdynian przeznaczono tylko 50 biletow, wiec to samo zrobiono nad morzem.

A dla niepoinformowanych, na oba mecze w gdyni wszystkie bilety rozeszly sie z klubu...sprzedane lub rozdane. A ze ludzie nie przyszli na mecz to dziwi i smuci.
Moglbym sie dowiedziec, czy to z Gorzowa, czy z Gdyni w jaki sposob mozna bylo dostac bilety na owe mecze, bo odpowiedz panienki w kasie, 10 minut przed poczatkiem spotkania, ze bilety dla kibicow przyjezdnych sa do odebrania w siedzibie klubu, byla dosyc niesatysfakcjonujaca. Pytam odnosnie ewentualnego 5 meczu.
Obrazek

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy

vip
Nowy na forum

Postautor: vip » 22 kwietnia 2009, 19:28

kyS pisze:
swatch pisze:Kluby ustalily, ze wymienione zostanie miedzy nimi 50 biletow na kazdy mecz, przeznaczone dla KK poszczegolnych klubow. Lotos moglby dac ich znacznie wiecej, ale hala gorzowska jest duzo miejsza i dla gdynian przeznaczono tylko 50 biletow, wiec to samo zrobiono nad morzem.

Moglbym sie dowiedziec, czy to z Gorzowa, czy z Gdyni w jaki sposob mozna bylo dostac bilety na owe mecze, bo odpowiedz panienki w kasie, 10 minut przed poczatkiem spotkania, ze bilety dla kibicow przyjezdnych sa do odebrania w siedzibie klubu, byla dosyc niesatysfakcjonujaca. Pytam odnosnie ewentualnego 5 meczu.

Bilety dla kibiców AZS-u na mecze w Gdyni miał kierownik zespołu Robert P. :lol:

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 22 kwietnia 2009, 19:37

Kończąc kłótnie na temat wypowiedzi Magdy:

'Dla Gorzowa to jest naprawdę spore wyróżnienie grać w finale.. jeszcze z.. nami.. '

http://lotospkobp.tv/index.php?id=442
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
gogo
Nowy na forum

Postautor: gogo » 22 kwietnia 2009, 19:42

vip pisze:
kyS pisze:

.

Bilety dla kibiców AZS-u na mecze w Gdyni miał kierownik zespołu Robert P. :lol:

Bilety dla gości zawsze są przekazywane kierownikowi drużyny więc nie wiem skąd te dyskusje na temat braku biletów dla kibiców z Gorzowa. Nasz klub przekazał 50 biletów waszemu kierownikowi i do niego te pretensje albo do samych siebie za brak współpracy z klubem w kwestii biletów na mecze wyjazdowe
"It isn't about how hard u fall,it's about how high u bounce back"

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Postautor: kyS » 22 kwietnia 2009, 19:53

gogo pisze:Bilety dla gości zawsze są przekazywane kierownikowi drużyny więc nie wiem skąd te dyskusje na temat braku biletów dla kibiców z Gorzowa. Nasz klub przekazał 50 biletów waszemu kierownikowi i do niego te pretensje albo do samych siebie za brak współpracy z klubem w kwestii biletów na mecze wyjazdowe
Wielki poszukiwaczu sensacji, nie wiem czy zauwazyles, ale moj post mial charakter informacyjny na przyszlosc, takze zluzuj z tonu.
Jak nie udalo Ci sie zauwazyc, pretensje mam do siebie, ze nie zbadalem sprawy wczesniej. Wlasnie dlatego pytanie bylo skierowane do kibicow obu druzyn, gdyz nigdzie nie poddalem watpliwosci, ze miejsca dla kibicow druzyny przyjezdnej byly przygotowane.
Obrazek

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie

ZnaczyNigdySieNieZaczelo

GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie

SkonczyloSieBoSieNieZaczelo

CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy

feri
Młodzik

Postautor: feri » 22 kwietnia 2009, 19:55

kyS pisze:Moglbym sie dowiedziec, czy to z Gorzowa, czy z Gdyni w jaki sposob mozna bylo dostac bilety na owe mecze, bo odpowiedz panienki w kasie, 10 minut przed poczatkiem spotkania, ze bilety dla kibicow przyjezdnych sa do odebrania w siedzibie klubu, byla dosyc niesatysfakcjonujaca. Pytam odnosnie ewentualnego 5 meczu.

Czy ja dobrze rozumiem, że 10 minut przed meczem nie było w kasach żadnych biletów niezależnie od tego, kto chciał je kupić, mimo iż trybuny świeciły pustkami???

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”