koszykarz pisze:a więc Gladden i Egenti zostały docenione i zauważone przez Eurobasket![]()
![]()
No i fajnie
a dlaczego by nie czy one jakieś trędowate są czy co!!!
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
koszykarz pisze:a więc Gladden i Egenti zostały docenione i zauważone przez Eurobasket![]()
![]()
No i fajnie
![]()
No i fajnie
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
Greebo pisze:aniuh pisze:Greebo pisze:Europejki.
Jakim to cudem, skoro Spencer nie jest Europejką??
A nie zauważalnym ze ja tam umieścili :O Eurobasket ma taki zwyczaj ze wystawia piatkie w 3 kategoriach: zawodniczki krajowe, europejki (Bosman) wraz z paniami grającymi na europejskich paszportach oraz panie spoza kontynentu. Czesto owocuje to tym ze w S5 sa np 4 środkowe i jedna silna skrzydlowa. A Tu jeszcze "naturalizowali" Spencer ;]
hermes46 pisze:no to napewno ich w Toruniu ...nie zobaczymy!
koszykarz pisze:ja 3 słowa do głosowania Krk : czy można w 5 zagranicznych umieścić aż 3 centrów : Matović , Burse , AnosikE ? Więc głos jego chyba nieważny ?
koszykarz pisze:ja 3 słowa do głosowania Krk : czy można w 5 zagranicznych umieścić aż 3 centrów : Matović , Burse , AnosikE ? Więc głos jego chyba nieważny ?
reaktywacja pisze:Małe wyjaśnienie mojej pierwszej piątki Polek (Skobel-Krawiec-Mieloszyńska-Leciejewska-Kobryn).
Nie uwzględniłem klasycznej rozgrywającej, ale wyraźnie jest napisane "2 obrońców", a nie "rozgrywający i rzucający obrońca". Oczywiście ma to związek z kuriozalnie żenującym poziomem polskich rozgrywających, z których najlepsza jest oczywiście Paulina Pawlak, ale z pewnością nie zasługuje na miejsce w pierwszej piątce.
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
hermes46 pisze:gorzej jak ktos nie rozumie co oznacza słowo WYBORY. Nie rozumiem co ma bronic? Taki jest wybór Reaktywacji i ja to szanuje. Wychodzi na ze anatol przy swoim wyborze przeliczył głosy a potem "wybierał najlepsze zawodniczki".
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 3 gości