danpe_ pisze:matrix pisze:To jeden gościu z Krakowa zaczął lekko się podpalając Asią, a drugi go zgasił. Nikt tutaj z Torunia (na pewno nie ja) nie podjął się oceny całokształtu gry niektórych koszykarek Wisły.
Co robiąc?
Proszę mnie tu nie imputować, pamiętam Walichową jak przyjeżdżała do nas z CCC i jedyne, z czego ją kojarzę, to z rozmowy przed halą, z meczu jakoś w ogóle... jednak w tym sezonie radzi sobie o wiele lepiej i o to mi chodziło.
I to tyle.
Do postów o GM się nie odniosę, nie dostąpiłem zaszczytu przynależności do znajomych IMĆ Dunina na FB.
Sądząc po tym, co kibice z Torunia zaprezentowali swoim (anty)dopingiem, podejrzewam w ciemno, że minimum 50% tego co napisał może być prawdą.
Panie matrix gratuluję bloga, fajnie się czyta i zapraszam na mecz do Krakowa, będziesz sobie mógł na hali u nas wykrzyczeć razem z kolegami po szalu swoją miłość do Cracovii . Chyba nawet bym to chciał zobaczyć![]()
drodzy kibice innych klubów oglądaliście retransmisję, transmisję z meczu Energa-Wisła? czy padło coś tam obraźliwego na Białą Gwiazdę (po meczu to ja mogę wszystko, choć śpiewałem tylko Legła Wisełka). O Cracovii osobiście nie śpiewałem, bo jedynym klubem piłkarskim na który mógłbym śpiewać jest Ruch Chorzów i kurczaki z Gliwic.