biba stanie murem za elaine CO WY NA TO?
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
-
Gość
Tylko spróbujcie stanac murem za Powell a wszystkie powinlyscie dostac kare od PLKK w takiej sprawie nienalezy za kims stawac murem! To bylo brzydkie zachowanie a takiego sie nie popiera! Jesli koszykarki Lotosu tak zrobia to same wydadza na siebie wyrok mediów i kibiców.
Nie kombinowac tylko grzechy odpokutowac
Nie kombinowac tylko grzechy odpokutowac
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
Anonymous pisze:same bandyctwo w wtym lotosie brawo brawo bandyctwo staniemurem za nbandytka i pijaczka
post do usunięcia
Drax
http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
KIBIC pisze:
Drax
Czegoś nie rozumiesz? Skoro nie wiesz o takiej sytuacji, to właśnie się dowiedziałeś, ale mozna było zapytać zamiast stawiać bezsensowne emotsy......
Nie chcę oczywiście rozwodzic się nad tym jakim barbarzńskim i brutalnym graczem jest (była) ta Bibrzycka, zwracam tylko uwagę, że nie obce sa jej zachowania ala Powell....oraz Dydek.....
Po prostu o tym nie wiedziałem
a po co w to mieszac Dydek??
ale jak już o niej mowa to moje zdanie jest takie
"zdarzy" jej się uderzyć kogoś przypadkowo łokciem w twarz {nie pochwalam tego}
ale nie dziw się , bo pewnie zauważyłeś , że jej łokcie niekiedy są na wysokości twarzy innej zawodniczki a jeśli by była "standartowego" wzrostu poprostu nikt by tego nie zauważył bo zawsze zawodniczki sie przepychaja w czasie akcji
Moje jest takie zdanie w sprawie Dydek
ale nie o Dydek jest Temat
ale nie dziw się , bo pewnie zauważyłeś , że jej łokcie niekiedy są na wysokości twarzy innej zawodniczki a jeśli by była "standartowego" wzrostu poprostu nikt by tego nie zauważył bo zawsze zawodniczki sie przepychaja w czasie akcji
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Kuba pisze:Przypadkowo![]()
![]()
![]()
Kibic, naprawde, czy wy - Lotosiacy- potraficie być chociaz trochę obiektywni i sprawiedliwi względem swoich 'gwiazd" ?
W swoich postach wyrażam swoja opinię a nie wszystkich Kibiców Lotosu
nigdy nie widziałem , żeby uderzyła kogoś specjalnie w twarz
ale jakaś noga podstawiona to co innego
ale takie zachowanie zauważyłem tylko w eurolidze
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
KIBIC pisze:Po prostu o tym nie wiedziałem
No to już wiesz...... przyznać trzeba że później juz nie słyszałem o jakichs przejawach brutalnej gry ze strony A.B.
Co do Dydek zgadzam się co do jednego - nie o niej ten temat.
KIBIC pisze:"zdarzy" jej się uderzyć kogoś przypadkowo łokciem w twarz {nie pochwalam tego}
Widać nie zdarzyło ci się obejrzeć sławnego meczu gwiazd, podczas którego M. Dydek znokautowała Kristofową po gwizdku i na oczach telewidzów. Ale już ktoś pisał o tym, a Ty dalej swoje. Nie ma co "strugać wariata". Najbardziej bulwersujące jednak było to , że chyba nie dotknęła jej żadna kara za ten występek.
KIBIC pisze:Kuba pisze:Przypadkowo![]()
![]()
![]()
Kibic, naprawde, czy wy - Lotosiacy- potraficie być chociaz trochę obiektywni i sprawiedliwi względem swoich 'gwiazd" ?
W swoich postach wyrażam swoja opinię a nie wszystkich Kibiców Lotosu
nigdy nie widziałem , żeby uderzyła kogoś specjalnie w twarz
ale jakaś noga podstawiona to co innego![]()
ale takie zachowanie zauważyłem tylko w eurolidze
Ale ich reprezentujesz! I jaka wydajesz opinie?
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
Nikogo nie reprezentuje to po pierwsze.
Teraz już Seba mi wytłumaczył na priv o co chodzi {i za to dziękuje}
Nie znałem sprawy bo koszykówką kobieca interesuje się od 2 lat , a więc moje opinie pisze na podstawie moich "doświadczeń" tzn komentuje te rzeczy , które widziałem. A tego nie widziałem więc nie wymagajcie ode mnie żebym się z Wami zgadzał skoro nie widziałem całego wydarzenia
podsumowując
W SWOICH POSTACH WYRAŻAM TYLKO SWOJĄ OPINIĘ I NIKOGO NIE REPREZENTUJE
Teraz już Seba mi wytłumaczył na priv o co chodzi {i za to dziękuje}
Nie znałem sprawy bo koszykówką kobieca interesuje się od 2 lat , a więc moje opinie pisze na podstawie moich "doświadczeń" tzn komentuje te rzeczy , które widziałem. A tego nie widziałem więc nie wymagajcie ode mnie żebym się z Wami zgadzał skoro nie widziałem całego wydarzenia
podsumowując
W SWOICH POSTACH WYRAŻAM TYLKO SWOJĄ OPINIĘ I NIKOGO NIE REPREZENTUJE
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
-
kibic122
boze ludzie co wy piszecie nie macie juz sie czego czepiac.....ja wam moge wymienic chyuba z polowe zawodniczek w ekstraklasnoie ktore lokciami zalatwily przeciwnwika to jest koszykowka a nie jakies szachy!!!w walce o pilke zawsze mozna kogos przez przypadek uderzyc wiec nie czepiajcie sie Biby o jakis lokiec z przed 2 lat i liczcie sie z slowami ..bo na nazywanie kogos brutalnym to narazie"zasluzyla"jedynie sobie Powell
kibic122 pisze:boze ludzie co wy piszecie nie macie juz sie czego czepiac.....ja wam moge wymienic chyuba z polowe zawodniczek w ekstraklasnoie ktore lokciami zalatwily przeciwnwika to jest koszykowka a nie jakies szachy!!!w walce o pilke zawsze mozna kogos przez przypadek uderzyc wiec nie czepiajcie sie Biby o jakis lokiec z przed 2 lat i liczcie sie z slowami ..bo na nazywanie kogos brutalnym to narazie"zasluzyla"jedynie sobie Powell
No to wymień "połowę"
A koszykówka podobnie jak szachy nie polega na wybijaniu przeciwniczkom zębów, łamaniu szczęk i nosów
Kuba pisze:KIBIC pisze:"zdarzy" jej się uderzyć kogoś przypadkowo łokciem w twarz {nie pochwalam tego}
Przypadkowo![]()
![]()
![]()
ech te przypadki - kurde, niektórzy nie mogą się od nich opędzić... Że też ją (jej rywalki) taki pech nadal prześladuje... (patrz ŁKS-Lotos)
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”