biba stanie murem za elaine CO WY NA TO?

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Gość

Postautor: Gość » 09 marca 2005, 17:24

same bandyctwo w wtym lotosie brawo brawo bandyctwo staniemurem za nbandytka i pijaczka

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 09 marca 2005, 23:52

Tylko spróbujcie stanac murem za Powell a wszystkie powinlyscie dostac kare od PLKK w takiej sprawie nienalezy za kims stawac murem! To bylo brzydkie zachowanie a takiego sie nie popiera! Jesli koszykarki Lotosu tak zrobia to same wydadza na siebie wyrok mediów i kibiców.
Nie kombinowac tylko grzechy odpokutowac 8)
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Drax
Żak

Postautor: Drax » 10 marca 2005, 07:40

Mnie akurat postawa Bibrzyckiej nie dziwi. Kilka lat temu grając jeszcze w smsie ciosem łokciem wybiła ząb jednej z zawodniczek Olimpii.... :evil:
Wszystko oczywiście w "ferworze walki". :evil: No a wiadomo: czym skorupka za młodu nasiąknie........

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 10 marca 2005, 12:24

Anonymous pisze:same bandyctwo w wtym lotosie brawo brawo bandyctwo staniemurem za nbandytka i pijaczka

post do usunięcia

Drax :shock:
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

Drax
Żak

Postautor: Drax » 10 marca 2005, 13:07

KIBIC pisze:
Drax :shock:

Czegoś nie rozumiesz? Skoro nie wiesz o takiej sytuacji, to właśnie się dowiedziałeś, ale mozna było zapytać zamiast stawiać bezsensowne emotsy......

Nie chcę oczywiście rozwodzic się nad tym jakim barbarzńskim i brutalnym graczem jest (była) ta Bibrzycka, zwracam tylko uwagę, że nie obce sa jej zachowania ala Powell....oraz Dydek.....

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 10 marca 2005, 13:14

Po prostu o tym nie wiedziałem
a po co w to mieszac Dydek??

ale jak już o niej mowa to moje zdanie jest takie
"zdarzy" jej się uderzyć kogoś przypadkowo łokciem w twarz {nie pochwalam tego}
ale nie dziw się , bo pewnie zauważyłeś , że jej łokcie niekiedy są na wysokości twarzy innej zawodniczki a jeśli by była "standartowego" wzrostu poprostu nikt by tego nie zauważył bo zawsze zawodniczki sie przepychaja w czasie akcji

Moje jest takie zdanie w sprawie Dydek

ale nie o Dydek jest Temat

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 10 marca 2005, 13:16

KIBIC pisze:"zdarzy" jej się uderzyć kogoś przypadkowo łokciem w twarz {nie pochwalam tego}

Przypadkowo :lol: :lol: :lol:
Kibic, naprawde, czy wy - Lotosiacy- potraficie być chociaz trochę obiektywni i sprawiedliwi względem swoich 'gwiazd" ?

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 10 marca 2005, 13:22

Kuba pisze:Przypadkowo :lol: :lol: :lol:
Kibic, naprawde, czy wy - Lotosiacy- potraficie być chociaz trochę obiektywni i sprawiedliwi względem swoich 'gwiazd" ?

W swoich postach wyrażam swoja opinię a nie wszystkich Kibiców Lotosu

nigdy nie widziałem , żeby uderzyła kogoś specjalnie w twarz
ale jakaś noga podstawiona to co innego ;)
ale takie zachowanie zauważyłem tylko w eurolidze

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.

Drax
Żak

Postautor: Drax » 10 marca 2005, 13:32

KIBIC pisze:Po prostu o tym nie wiedziałem
a po co w to mieszac Dydek??

ale jak już o niej mowa to moje zdanie jest takie
"zdarzy" jej się uderzyć kogoś przypadkowo łokciem w twarz {nie pochwalam tego}
ale nie dziw się , bo pewnie zauważyłeś , że jej łokcie niekiedy są na wysokości twarzy innej zawodniczki a jeśli by była "standartowego" wzrostu poprostu nikt by tego nie zauważył bo zawsze zawodniczki sie przepychaja w czasie akcji

No to już wiesz...... przyznać trzeba że później juz nie słyszałem o jakichs przejawach brutalnej gry ze strony A.B.
Co do Dydek zgadzam się co do jednego - nie o niej ten temat.

Waldi
Kadet

Postautor: Waldi » 10 marca 2005, 13:53

KIBIC pisze:"zdarzy" jej się uderzyć kogoś przypadkowo łokciem w twarz {nie pochwalam tego}

Widać nie zdarzyło ci się obejrzeć sławnego meczu gwiazd, podczas którego M. Dydek znokautowała Kristofową po gwizdku i na oczach telewidzów. Ale już ktoś pisał o tym, a Ty dalej swoje. Nie ma co "strugać wariata". Najbardziej bulwersujące jednak było to , że chyba nie dotknęła jej żadna kara za ten występek.

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 10 marca 2005, 13:55

KIBIC pisze:
Kuba pisze:Przypadkowo :lol: :lol: :lol:

W swoich postach wyrażam swoja opinię a nie wszystkich Kibiców Lotosu

nigdy nie widziałem , żeby uderzyła kogoś specjalnie w twarz
ale jakaś noga podstawiona to co innego ;)
ale takie zachowanie zauważyłem tylko w eurolidze

Ale ich reprezentujesz! I jaka wydajesz opinie? :evil:
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 10 marca 2005, 14:02

Nikogo nie reprezentuje to po pierwsze.
Teraz już Seba mi wytłumaczył na priv o co chodzi {i za to dziękuje}
Nie znałem sprawy bo koszykówką kobieca interesuje się od 2 lat , a więc moje opinie pisze na podstawie moich "doświadczeń" tzn komentuje te rzeczy , które widziałem. A tego nie widziałem więc nie wymagajcie ode mnie żebym się z Wami zgadzał skoro nie widziałem całego wydarzenia

podsumowując

W SWOICH POSTACH WYRAŻAM TYLKO SWOJĄ OPINIĘ I NIKOGO NIE REPREZENTUJE

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.

kibic122

Postautor: kibic122 » 12 marca 2005, 00:12

boze ludzie co wy piszecie nie macie juz sie czego czepiac.....ja wam moge wymienic chyuba z polowe zawodniczek w ekstraklasnoie ktore lokciami zalatwily przeciwnwika to jest koszykowka a nie jakies szachy!!!w walce o pilke zawsze mozna kogos przez przypadek uderzyc wiec nie czepiajcie sie Biby o jakis lokiec z przed 2 lat i liczcie sie z slowami ..bo na nazywanie kogos brutalnym to narazie"zasluzyla"jedynie sobie Powell

Drax
Żak

Postautor: Drax » 12 marca 2005, 07:14

kibic122 pisze:boze ludzie co wy piszecie nie macie juz sie czego czepiac.....ja wam moge wymienic chyuba z polowe zawodniczek w ekstraklasnoie ktore lokciami zalatwily przeciwnwika to jest koszykowka a nie jakies szachy!!!w walce o pilke zawsze mozna kogos przez przypadek uderzyc wiec nie czepiajcie sie Biby o jakis lokiec z przed 2 lat i liczcie sie z slowami ..bo na nazywanie kogos brutalnym to narazie"zasluzyla"jedynie sobie Powell

No to wymień "połowę" :lol: ten łokieć nie był 2 lata temu tylko chyba ze 4, nie był przez przypadek i nie był w walce o piłkę... jak nie wiesz o czym mowa to nie zabieraj głosu.
A koszykówka podobnie jak szachy nie polega na wybijaniu przeciwniczkom zębów, łamaniu szczęk i nosów :evil:

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 12 marca 2005, 19:20

Kuba pisze:

Przypadkowo :lol: :lol: :lol:

ech te przypadki - kurde, niektórzy nie mogą się od nich opędzić... Że też ją (jej rywalki) taki pech nadal prześladuje... (patrz ŁKS-Lotos)

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”