DEKORAL ŚLĘZA 74
TOYA ŚLĘZA 74
21:10, 21:22, 21:14, 11:28
Dekoral: Kowalska 15, Ślotała 14, D. Stempniewicz 14, Szott 7, Żytomirska 7, Klęczar 6, Urban 5, Lenczowska 2, Pawlaczek 2, Krupowicz 2.
Toya: Marczewska 18, U. Stempniewicz 12, Zagórska 12, Wierzbicka 12, Jakubczyk 8, Lorek 6, Pawlak 4, Krysiewicz 2, Langowska 0.
za e-basket.pl
MECZ POKAZOWY BYŁYCH ZAWODNICZEK IKS ŚLĘZA WROCŁAW
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
brzydki pisze:DEKORAL ŚLĘZA 74
TOYA ŚLĘZA 74
21:10, 21:22, 21:14, 11:28
Dekoral: Kowalska 15, Ślotała 14, D. Stempniewicz 14, Szott 7, Żytomirska 7, Klęczar 6, Urban 5, Lenczowska 2, Pawlaczek 2, Krupowicz 2. Toya: Marczewska 18, U. Stempniewicz 12, Zagórska 12, Wierzbicka 12, Jakubczyk 8, Lorek 6, Pawlak 4, Krysiewicz 2, Langowska 0.
za e-basket.pl
Coś tu jest nie tak, poniewaz zadna z tych koszykarek nie wyszła nawet na boisko. Krupa I Edzia siedziały cały czas na ławce z powodów zdrowotnych.
Seba pisze:Oj Mytek, Mytek... kończ Ty tę sesję i idziemy na piwo z kilkoma Olimpiakami-weterenami... łykniesz trochę wiedzy (;) hihihi ), bo czasem warto wiedzieć kto, gdzie, kiedy ... z kim)))) hehe
Ps. Też "Florka" lubiłem i też mi bardzo szkoda tego, jak nieszczęśliwie potoczyła się jej przygoda z ŁKS. Pamiętam, że była niesamowicie zadowolona z przejścia do nas a potencjału i zapału miała za całą piątkę na parkiecie (co nie znaczy że inne nie miały). Napradę było mi przykro - pozdrowienia od kibiców ŁKS Asiu...
GURU pisze:Coś tu jest nie tak, poniewaz zadna z tych koszykarek nie wyszła nawet na boisko. Krupa I Edzia siedziały cały czas na ławce z powodów zdrowotnych.
Oj Guru chyba przeoczyłeś ten moment, ja dobrze widziałem jak Edzia trafia swoje punkciki w meczu, spikerka nawet dodała, że to rzut za..."cztery"
Zabawa była przednia, fajnie było zobaczyć tyle byłych i obecnyach znakomitości koszykarskich. Spora część zawodniczek to byłe...Cukiereczki
Jeśli chodzi o pustki na trybunach, nie łatwo jest zapełnić 'Orbitę' - ludzie tłumnie pojawili się dopiero na mecz koszykarzy.
To było świetne koszykarskie święto, cieszę się, że tam byłem.
..you got to lose, to know how to win..
MARIO pisze:Oj Guru chyba przeoczyłeś ten moment, ja dobrze widziałem jak Edzia trafia swoje punkciki w meczu, spikerka nawet dodała, że to rzut za..."cztery"![]()
Zabawa była przednia, fajnie było zobaczyć tyle byłych i obecnyach znakomitości koszykarskich. Spora część zawodniczek to byłe...Cukiereczki![]()
Jeśli chodzi o pustki na trybunach, nie łatwo jest zapełnić 'Orbitę' - ludzie tłumnie pojawili się dopiero na mecz koszykarzy.
To było świetne koszykarskie święto, cieszę się, że tam byłem.
Moze i masz racje. Prawdopodobnie byłem na fajeczce albo uganiałem sie z Andrzejem za koszykarzami Śląska i robiłem foty. Ale Krupa na 100% nie grała.
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
simon pisze:Seba pisze:Oj Mytek, Mytek... kończ Ty tę sesję i idziemy na piwo z kilkoma Olimpiakami-weterenami... łykniesz trochę wiedzy (;) hihihi ), bo czasem warto wiedzieć kto, gdzie, kiedy ... z kim)))) hehe
o baaardzo siekawa sugestia Seba - zawsze wiedziałem, że pewne... powiedzmy informacje, się "wysysa wraz z mlekiem matki" - a tu okazuje się, że w koszykówce kobiet to trzeba "łyknąć wraz z piwem" - ciekawe, słuszne i napewno baaardzo przyjemne
![]()
![]()
Ps. Też "Florka" lubiłem i też mi bardzo szkoda tego, jak nieszczęśliwie potoczyła się jej przygoda z ŁKS. Pamiętam, że była niesamowicie zadowolona z przejścia do nas a potencjału i zapału miała za całą piątkę na parkiecie (co nie znaczy że inne nie miały). Napradę było mi przykro - pozdrowienia od kibiców ŁKS Asiu...
a to po 23.06...spokojnie panowie......
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”