MECZ POKAZOWY BYŁYCH ZAWODNICZEK IKS ŚLĘZA WROCŁAW

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

brzydki
Młodzik

Postautor: brzydki » 12 czerwca 2005, 22:01

DEKORAL ŚLĘZA 74
TOYA ŚLĘZA 74
21:10, 21:22, 21:14, 11:28
Dekoral: Kowalska 15, Ślotała 14, D. Stempniewicz 14, Szott 7, Żytomirska 7, Klęczar 6, Urban 5, Lenczowska 2, Pawlaczek 2, Krupowicz 2.
Toya: Marczewska 18, U. Stempniewicz 12, Zagórska 12, Wierzbicka 12, Jakubczyk 8, Lorek 6, Pawlak 4, Krysiewicz 2, Langowska 0.

za e-basket.pl

Awatar użytkownika
GURU
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: GURU » 13 czerwca 2005, 09:35

brzydki pisze:DEKORAL ŚLĘZA 74
TOYA ŚLĘZA 74
21:10, 21:22, 21:14, 11:28
Dekoral: Kowalska 15, Ślotała 14, D. Stempniewicz 14, Szott 7, Żytomirska 7, Klęczar 6, Urban 5, Lenczowska 2, Pawlaczek 2, Krupowicz 2. Toya: Marczewska 18, U. Stempniewicz 12, Zagórska 12, Wierzbicka 12, Jakubczyk 8, Lorek 6, Pawlak 4, Krysiewicz 2, Langowska 0.

za e-basket.pl

Coś tu jest nie tak, poniewaz zadna z tych koszykarek nie wyszła nawet na boisko. Krupa I Edzia siedziały cały czas na ławce z powodów zdrowotnych.

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 13 czerwca 2005, 11:25

Seba pisze:Oj Mytek, Mytek... kończ Ty tę sesję i idziemy na piwo z kilkoma Olimpiakami-weterenami... łykniesz trochę wiedzy (;) hihihi ), bo czasem warto wiedzieć kto, gdzie, kiedy ... z kim :))))) hehe

:wink: o baaardzo siekawa sugestia Seba - zawsze wiedziałem, że pewne... powiedzmy informacje, się "wysysa wraz z mlekiem matki" - a tu okazuje się, że w koszykówce kobiet to trzeba "łyknąć wraz z piwem" - ciekawe, słuszne i napewno baaardzo przyjemne :D :D
Ps. Też "Florka" lubiłem i też mi bardzo szkoda tego, jak nieszczęśliwie potoczyła się jej przygoda z ŁKS. Pamiętam, że była niesamowicie zadowolona z przejścia do nas a potencjału i zapału miała za całą piątkę na parkiecie (co nie znaczy że inne nie miały). Napradę było mi przykro - pozdrowienia od kibiców ŁKS Asiu...

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 13 czerwca 2005, 23:19

Kilka zdjęć...

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

zdjęcia pochodzą z http://wroclaw.e-basket.pl/?s=1&event_id=341
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 13 czerwca 2005, 23:31

pozostale fotki:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

zdjecia ze strony

www.wroclaw.e-basket.pl

Gość

Postautor: Gość » 14 czerwca 2005, 06:18

szkoda ze takie pustki na trybunach

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 14 czerwca 2005, 07:18

GURU pisze:Coś tu jest nie tak, poniewaz zadna z tych koszykarek nie wyszła nawet na boisko. Krupa I Edzia siedziały cały czas na ławce z powodów zdrowotnych.

Oj Guru chyba przeoczyłeś ten moment, ja dobrze widziałem jak Edzia trafia swoje punkciki w meczu, spikerka nawet dodała, że to rzut za..."cztery" :wink:

Zabawa była przednia, fajnie było zobaczyć tyle byłych i obecnyach znakomitości koszykarskich. Spora część zawodniczek to byłe...Cukiereczki :wink:

Jeśli chodzi o pustki na trybunach, nie łatwo jest zapełnić 'Orbitę' - ludzie tłumnie pojawili się dopiero na mecz koszykarzy.

To było świetne koszykarskie święto, cieszę się, że tam byłem.
..you got to lose, to know how to win..

Awatar użytkownika
GURU
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: GURU » 14 czerwca 2005, 09:23

MARIO pisze:Oj Guru chyba przeoczyłeś ten moment, ja dobrze widziałem jak Edzia trafia swoje punkciki w meczu, spikerka nawet dodała, że to rzut za..."cztery" :wink:

Zabawa była przednia, fajnie było zobaczyć tyle byłych i obecnyach znakomitości koszykarskich. Spora część zawodniczek to byłe...Cukiereczki :wink:

Jeśli chodzi o pustki na trybunach, nie łatwo jest zapełnić 'Orbitę' - ludzie tłumnie pojawili się dopiero na mecz koszykarzy.

To było świetne koszykarskie święto, cieszę się, że tam byłem.

Moze i masz racje. Prawdopodobnie byłem na fajeczce albo uganiałem sie z Andrzejem za koszykarzami Śląska i robiłem foty. Ale Krupa na 100% nie grała.

Awatar użytkownika
Mlody
Żak

Postautor: Mlody » 14 czerwca 2005, 21:43

No wlasnie przez takie zlo jak fajki przeoczyles niektore zawodniczki :P :P jak mario wspominal fajnie bylo tam byc- ojj prawda :) mysle ze i takie swieta koszykarskie u nas w Brzegu by sie przydaly :)
Jakie zalożenie masz??Proste Walczyć i Wygrywać!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 14 czerwca 2005, 21:53

simon pisze:
Seba pisze:Oj Mytek, Mytek... kończ Ty tę sesję i idziemy na piwo z kilkoma Olimpiakami-weterenami... łykniesz trochę wiedzy (;) hihihi ), bo czasem warto wiedzieć kto, gdzie, kiedy ... z kim :))))) hehe

:wink: o baaardzo siekawa sugestia Seba - zawsze wiedziałem, że pewne... powiedzmy informacje, się "wysysa wraz z mlekiem matki" - a tu okazuje się, że w koszykówce kobiet to trzeba "łyknąć wraz z piwem" - ciekawe, słuszne i napewno baaardzo przyjemne :D :D
Ps. Też "Florka" lubiłem i też mi bardzo szkoda tego, jak nieszczęśliwie potoczyła się jej przygoda z ŁKS. Pamiętam, że była niesamowicie zadowolona z przejścia do nas a potencjału i zapału miała za całą piątkę na parkiecie (co nie znaczy że inne nie miały). Napradę było mi przykro - pozdrowienia od kibiców ŁKS Asiu...

a to po 23.06...spokojnie panowie......

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”