Todor nie rezygnuj
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Viallos pisze:Dokładnie Mikey - nie pasuje ci to nie czytaj - coś ty ostatnio taki bojowy się zrobił![]()
![]()
. Myślisz że jak przekabaciłeś kilka osób na wybory miss to już ci wszystko wolno
Właśnie!!! Bana mu!!! Przekabacił i najśliczniejsza (czyli ta moja) nie wygrała! Pewnie miał nieprawnego Pełnomocnika!
Co do anonimów zaś - hmmm... ludzie, czy nie milej popierać własne poglądy własnym imieniem badz nickiem? Być utożsamianym z pewnym stanowiskiem nie musząc powtarzać co chwilę tych samych argumentów na jego poparcie, czy też kłócić się z tymi samymi osobami (również anonimami), z którymi już kilka razy dokładnie tej samej treści kłótnie były prowadzone gdzie indziej? Jak można starać się nakłaniać kogoś do zmiany stanowiska, nie wiedząc kim on do diaska jest...
Rejestracja NIE BOLI!
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Nie Drogi Sebo, wygrala własnie najśliczniejsza, a ja nikogo do niczego nie namawiałem. I na żadnej Jasnej Górze z nikim się nie spotykałem!Seba pisze:Viallos pisze:Dokładnie Mikey - nie pasuje ci to nie czytaj - coś ty ostatnio taki bojowy się zrobił![]()
![]()
. Myślisz że jak przekabaciłeś kilka osób na wybory miss to już ci wszystko wolno
Właśnie!!! Bana mu!!! Przekabacił i najśliczniejsza (czyli ta moja) nie wygrała! Pewnie miał nieprawnego Pełnomocnika!

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”