Todor nie rezygnuj

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 30 listopada 2004, 21:05

O jezu chodzi mi o to ze zauważyłem ze coraz wiecej się pojawia anonimów,a do czego to prowadzi sami wiecie, taki sam był początek końca poprzedniego forum. Oczywiście te kilka wpisów to nic broń boze złego. Dobrze zreszta wiecie ze zawsze byłem za obowiązkowym logowaniem.
Obrazek
Obrazek

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 01 grudnia 2004, 04:34

Viallos pisze:Dokładnie Mikey - nie pasuje ci to nie czytaj - coś ty ostatnio taki bojowy się zrobił :lol: :lol: :lol: . Myślisz że jak przekabaciłeś kilka osób na wybory miss to już ci wszystko wolno :D

Właśnie!!! Bana mu!!! Przekabacił i najśliczniejsza (czyli ta moja) nie wygrała! Pewnie miał nieprawnego Pełnomocnika! :D

Co do anonimów zaś - hmmm... ludzie, czy nie milej popierać własne poglądy własnym imieniem badz nickiem? Być utożsamianym z pewnym stanowiskiem nie musząc powtarzać co chwilę tych samych argumentów na jego poparcie, czy też kłócić się z tymi samymi osobami (również anonimami), z którymi już kilka razy dokładnie tej samej treści kłótnie były prowadzone gdzie indziej? Jak można starać się nakłaniać kogoś do zmiany stanowiska, nie wiedząc kim on do diaska jest...

Rejestracja NIE BOLI! ;)
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 01 grudnia 2004, 08:49

Seba pisze:
Viallos pisze:Dokładnie Mikey - nie pasuje ci to nie czytaj - coś ty ostatnio taki bojowy się zrobił :lol: :lol: :lol: . Myślisz że jak przekabaciłeś kilka osób na wybory miss to już ci wszystko wolno :D

Właśnie!!! Bana mu!!! Przekabacił i najśliczniejsza (czyli ta moja) nie wygrała! Pewnie miał nieprawnego Pełnomocnika! :D

Nie Drogi Sebo, wygrala własnie najśliczniejsza, a ja nikogo do niczego nie namawiałem. I na żadnej Jasnej Górze z nikim się nie spotykałem! :D
Obrazek

Obrazek

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”