Przygotowania kadry do ME 2009

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Łukasz-fan
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Łukasz-fan » 24 sierpnia 2008, 19:15

Oglądając powtórkę meczu w telewizji te 20 asyst Darii Mieloszyńskiej to jakieś nieporozumienie. Myślałem, że po prostu na żywo nie było tego widać :) Może o 2 chodziło :)
INEA AZS POZNAŃ => www.azs.poznan.pl

Mozarthio
Kadet

Postautor: Mozarthio » 25 sierpnia 2008, 09:30

jak zwykle pan Patrese do przodu... ale jednak z tyłu...

dla twojej informacji polskie kadry juz grały w trapezie nie ttak dawno nasi szczypiornisci, ekipa ochrony(zwykle ta sama ekipa) wie co robi a ze sprawa wnoszenia czegos na trapez to nie rob z leszna takiej wiochy w 1 sezonie rzeczywiscie zdarzaly sie podkreslam INCYDENTY a terraz gdzie widziales te flachy wniesione ostatnio? oczywiscie jak bedziesz chcial udowodnic ze wniesiesz flache to ją wniesiesz , nawet na pilnie strzezonym Okęciu fotoreprterzy sie przedostali do strefy bezpieczenstwa by pokazac jak latwo terrorysci maja w Polsce.

p.s. za duzo bywasz na lechu ;) tam na bramce nic nie przeniesiesz chwala im za to ale w Lesznie w zalozeniu na hala przychodza rodziny i ludzie raczej nie robiacy burd itp ..tu jest troche inna kultura
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.

Awatar użytkownika
patrese
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: patrese » 25 sierpnia 2008, 10:27

Panie Mozarthio, pisząc o pierwszym meczu reprezentacji w Lesznie miałem na myśli oczywiście koszykówkę kobiet. Tak trudno się domyślić? Wiem, że reprezentacja Polski w piłce ręcznej była w Lesznie. W kręglarstwie, na żużlu, a nawet w pływaniu synchronicznym również. :) I tak sobie będziemy wyliczać :?: Choć nie wiem co to ma wspólnego z rozegranym meczem reprezentacji Polski w koszykówce kobiet, z góry przepraszam, bo być może jeszcze jakąś dyscyplinę sportową pominąłem... :roll:

A to, że na meczach reprezentacji Polski nie powinno się wnosić symboli klubowych i dopingować swoich drużyn, jest chyba normalne i powszechnie respektowane wszędzie. Nie rozumiem jak można w ogóle myśleć inaczej. :roll:
SIAMO SEMPRE CON VOI - LECH POZNAŃ
Obrazek

Awatar użytkownika
xavery2
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: xavery2 » 25 sierpnia 2008, 10:58

a dopingowales wogole reprezentacje Polski czy byles wsrod piknikow :?: co masz do tego ze mamy przyjazne stosunki z AZS-em Gorzów i chcielismy to udowodnic :)

Awatar użytkownika
patrese
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: patrese » 25 sierpnia 2008, 11:08

No i bardzo dobrze, nie mam nic przeciwko kibicom z Gorzowa- sympatyczni są. :) Trzeba było razem z nimi kibicować reprezentacji (co zresztą czyniliście), ale przyśpiewki klubowe należało zostawić na ligę. Jeszcze nie rozumiesz?

Obrazek

Awatar użytkownika
czuken
Młodzik

Postautor: czuken » 25 sierpnia 2008, 12:06

Dobra wszyscy juz wszystko wiedza, dajcie spokoj :)
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię na swój poziom a później pokona doświadczeniem

koszykarz

Postautor: koszykarz » 25 sierpnia 2008, 13:04

czuken pisze:Dobra wszyscy juz wszystko wiedza, dajcie spokoj :)

teraz czas na operację : BOŚNIA i HERCEGOWINA . Tu też trzeba zagrać jak z Finlandią...

Mozarthio
Kadet

Postautor: Mozarthio » 25 sierpnia 2008, 13:15

heh patrese sorki ale co moznawywnioskowac z tego :

"Przemoe ma oczywiście rację. To był mecz reprezentacji, więc służby porządkowe w ogóle nie powinny wpuścić na halę klubowych flag. Ale czego od nich wymagać jeśli można spokojnie połówkę wnieść na halę (a nawet i dwie
Ale to pierwszy mecz reprezentacji w Lesznie, więc może następnym razem będzie lepiej."

ja z tego wnioskuje ze masz duze żale dla naszych porządkowych i zarzucasz im brak doświadczenia na imprezach takiej rangi jak REPREZENTACJA wiec wydaje mi sie chyba normalnym ze w swoim poprzednim poście pokazuje ci ze repry juz w Trapezie były i ta ochrona ma doświadczenie bo ogolnie ona sie nie zmienia;)

wiec jesli teraz piszesz:

"Panie Mozarthio, pisząc o pierwszym meczu reprezentacji w Lesznie miałem na myśli oczywiście koszykówkę kobiet. Tak trudno się domyślić?"

To sorki chcesz robic ze mnie idiote ? co ma piernik do wiatraka ze to byl kosz? sam tu pokazujesz duża rozbieznosc...albo mowisz o ochronie albo o koszu bo juz sie wszyscy moga przy tym pogubic.

p.s. a byly jakies przyśpiewki klubowe? bo poza skandowaniem Edzia to nei slyszalem ale ogolnie mogło mi sie usnac czasem...zreszta ja wychodze z zalozenia patrese ze jak cos ci sie nie podoba to nie patrz jak nie pasuje to nie przychodz na mecz i tyle zaoszczedzisz sobie i innym nerwow :) po co sie masz denerwowac i pozniej w kolko pisac swoje zale na forum :)
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.

Awatar użytkownika
patrese
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: patrese » 25 sierpnia 2008, 13:40

Mówiłem o koszu i kibicach na koszykówce. O ochronie to była tylko dygresja. Chodzi o to, by kibice poprawili to o czym mowa i nie różnili się w tej kwestii od kibiców w innych miastach, jeśli w Lesznie miałby odbyć się kolejny mecz reprezentacji. Ale już wszyscy chyba wiedzą o co chodzi, generalnie atmosfera na meczu była fajna, więc po co znowu ta gadka? A mówię o tym, bo zależy mi, aby Leszno traktowane było poważnie jeśli chodzi o atmosferę spotkań reprezentacji.
A swoją drogą to trochę meczu jednak przespałeś. Nie powiem, żeby mnie on pasjonował, ale do końca wytrzymałem jakoś... Głośno było zresztą, więc podziwiam, że się Tobie udało kimnąć. :wink:
To tyle wyjaśnień dotyczących moich niezrozumiałych dla wszystkich postów. :)

Obrazek

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 25 sierpnia 2008, 16:58

"Zdania wsrod uczonych sa podzielone"

Dobra dajcie juz spokoj panowi :D
Bylo minelo i tyle :)

Skupiamy sie na nastepnym meczu z BiH a takze z Turcja w Stargardzie :)
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
hellraiser
Junior

Postautor: hellraiser » 27 sierpnia 2008, 20:43

Wygrana z BiH . Wieeeeeeeeeeeeeeeeeelki krok do ME.
Obrazek

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 27 sierpnia 2008, 21:07

74:68
17pkt Mieloch, Biba i Ewka - obie po 14pkt i 7zb :) ładnie, ładnie.

------------------

Litwa - Niemcy 80:44 - czwarta przegrana Niemek
17pkt A. Breitreiner.

Włochy - Turcja 55:63

Wielka Brytania - Israel 80:100
Jenn Fleischer 8pkt ii 6zb.
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Saletra
Junior

Postautor: Saletra » 27 sierpnia 2008, 23:06

do k... nędzy za przeproszeniem - co to w ogole jest???
6 pkt z cieniarami, ktore Turczynki pogoniły jak chciały?

CZy one juz kompletnie nie umieją grać na wyjazdach???

Co to za padaka w ogole?
Nasze rozgrywajki w sumie 4 asysty - po prostu brawo.....

Najlepiej w tych układach wystawić juniorki na mecz z Włoszkami- niech one przynajmniej zagrają z pazurem - nasz pierwszy skład repy i tak dostanie około 20 pkt, a nawet jesli nie i tak przegra, wię lepiej juz zeby juniorki sobie pozwiedziały Włochy, skoro koszykarki z pierwszego składu nie mają jaj

Awatar użytkownika
przemoe
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: przemoe » 30 sierpnia 2008, 19:56

Ciężko w to uwierzyć, ale z Włoch przywozimy zwycięstwo 76:69 :)
Włoszki 11/17 za 3 :o

Wielebna 19, Biba 18.

Fajny to musiał być mecz - 48 strat zusammen.
Pozdrawiam,
Pszemek.
----------------
Obrazek

http://toiowonasportowo.blox.pl

Awatar użytkownika
hellraiser
Junior

Postautor: hellraiser » 30 sierpnia 2008, 20:06

AWANSOWALIŚMY
:lol: 8) :P :twisted: :wink: :roll: :lol: :) :o :D :shock: 8)
Obrazek

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”