Przygotowania kadry do ME 2009
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- Łukasz-fan
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Oglądając powtórkę meczu w telewizji te 20 asyst Darii Mieloszyńskiej to jakieś nieporozumienie. Myślałem, że po prostu na żywo nie było tego widać
Może o 2 chodziło 
INEA AZS POZNAŃ => www.azs.poznan.pl
jak zwykle pan Patrese do przodu... ale jednak z tyłu...
dla twojej informacji polskie kadry juz grały w trapezie nie ttak dawno nasi szczypiornisci, ekipa ochrony(zwykle ta sama ekipa) wie co robi a ze sprawa wnoszenia czegos na trapez to nie rob z leszna takiej wiochy w 1 sezonie rzeczywiscie zdarzaly sie podkreslam INCYDENTY a terraz gdzie widziales te flachy wniesione ostatnio? oczywiscie jak bedziesz chcial udowodnic ze wniesiesz flache to ją wniesiesz , nawet na pilnie strzezonym Okęciu fotoreprterzy sie przedostali do strefy bezpieczenstwa by pokazac jak latwo terrorysci maja w Polsce.
p.s. za duzo bywasz na lechu
tam na bramce nic nie przeniesiesz chwala im za to ale w Lesznie w zalozeniu na hala przychodza rodziny i ludzie raczej nie robiacy burd itp ..tu jest troche inna kultura
dla twojej informacji polskie kadry juz grały w trapezie nie ttak dawno nasi szczypiornisci, ekipa ochrony(zwykle ta sama ekipa) wie co robi a ze sprawa wnoszenia czegos na trapez to nie rob z leszna takiej wiochy w 1 sezonie rzeczywiscie zdarzaly sie podkreslam INCYDENTY a terraz gdzie widziales te flachy wniesione ostatnio? oczywiscie jak bedziesz chcial udowodnic ze wniesiesz flache to ją wniesiesz , nawet na pilnie strzezonym Okęciu fotoreprterzy sie przedostali do strefy bezpieczenstwa by pokazac jak latwo terrorysci maja w Polsce.
p.s. za duzo bywasz na lechu
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.
- patrese
- Kadet
- Kontaktowanie:
Panie Mozarthio, pisząc o pierwszym meczu reprezentacji w Lesznie miałem na myśli oczywiście koszykówkę kobiet. Tak trudno się domyślić? Wiem, że reprezentacja Polski w piłce ręcznej była w Lesznie. W kręglarstwie, na żużlu, a nawet w pływaniu synchronicznym również.
I tak sobie będziemy wyliczać
Choć nie wiem co to ma wspólnego z rozegranym meczem reprezentacji Polski w koszykówce kobiet, z góry przepraszam, bo być może jeszcze jakąś dyscyplinę sportową pominąłem...
A to, że na meczach reprezentacji Polski nie powinno się wnosić symboli klubowych i dopingować swoich drużyn, jest chyba normalne i powszechnie respektowane wszędzie. Nie rozumiem jak można w ogóle myśleć inaczej.
A to, że na meczach reprezentacji Polski nie powinno się wnosić symboli klubowych i dopingować swoich drużyn, jest chyba normalne i powszechnie respektowane wszędzie. Nie rozumiem jak można w ogóle myśleć inaczej.
SIAMO SEMPRE CON VOI - LECH POZNAŃ

-
koszykarz
heh patrese sorki ale co moznawywnioskowac z tego :
"Przemoe ma oczywiście rację. To był mecz reprezentacji, więc służby porządkowe w ogóle nie powinny wpuścić na halę klubowych flag. Ale czego od nich wymagać jeśli można spokojnie połówkę wnieść na halę (a nawet i dwie
Ale to pierwszy mecz reprezentacji w Lesznie, więc może następnym razem będzie lepiej."
ja z tego wnioskuje ze masz duze żale dla naszych porządkowych i zarzucasz im brak doświadczenia na imprezach takiej rangi jak REPREZENTACJA wiec wydaje mi sie chyba normalnym ze w swoim poprzednim poście pokazuje ci ze repry juz w Trapezie były i ta ochrona ma doświadczenie bo ogolnie ona sie nie zmienia;)
wiec jesli teraz piszesz:
"Panie Mozarthio, pisząc o pierwszym meczu reprezentacji w Lesznie miałem na myśli oczywiście koszykówkę kobiet. Tak trudno się domyślić?"
To sorki chcesz robic ze mnie idiote ? co ma piernik do wiatraka ze to byl kosz? sam tu pokazujesz duża rozbieznosc...albo mowisz o ochronie albo o koszu bo juz sie wszyscy moga przy tym pogubic.
p.s. a byly jakies przyśpiewki klubowe? bo poza skandowaniem Edzia to nei slyszalem ale ogolnie mogło mi sie usnac czasem...zreszta ja wychodze z zalozenia patrese ze jak cos ci sie nie podoba to nie patrz jak nie pasuje to nie przychodz na mecz i tyle zaoszczedzisz sobie i innym nerwow
po co sie masz denerwowac i pozniej w kolko pisac swoje zale na forum 
"Przemoe ma oczywiście rację. To był mecz reprezentacji, więc służby porządkowe w ogóle nie powinny wpuścić na halę klubowych flag. Ale czego od nich wymagać jeśli można spokojnie połówkę wnieść na halę (a nawet i dwie
Ale to pierwszy mecz reprezentacji w Lesznie, więc może następnym razem będzie lepiej."
ja z tego wnioskuje ze masz duze żale dla naszych porządkowych i zarzucasz im brak doświadczenia na imprezach takiej rangi jak REPREZENTACJA wiec wydaje mi sie chyba normalnym ze w swoim poprzednim poście pokazuje ci ze repry juz w Trapezie były i ta ochrona ma doświadczenie bo ogolnie ona sie nie zmienia;)
wiec jesli teraz piszesz:
"Panie Mozarthio, pisząc o pierwszym meczu reprezentacji w Lesznie miałem na myśli oczywiście koszykówkę kobiet. Tak trudno się domyślić?"
To sorki chcesz robic ze mnie idiote ? co ma piernik do wiatraka ze to byl kosz? sam tu pokazujesz duża rozbieznosc...albo mowisz o ochronie albo o koszu bo juz sie wszyscy moga przy tym pogubic.
p.s. a byly jakies przyśpiewki klubowe? bo poza skandowaniem Edzia to nei slyszalem ale ogolnie mogło mi sie usnac czasem...zreszta ja wychodze z zalozenia patrese ze jak cos ci sie nie podoba to nie patrz jak nie pasuje to nie przychodz na mecz i tyle zaoszczedzisz sobie i innym nerwow
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.
- patrese
- Kadet
- Kontaktowanie:
Mówiłem o koszu i kibicach na koszykówce. O ochronie to była tylko dygresja. Chodzi o to, by kibice poprawili to o czym mowa i nie różnili się w tej kwestii od kibiców w innych miastach, jeśli w Lesznie miałby odbyć się kolejny mecz reprezentacji. Ale już wszyscy chyba wiedzą o co chodzi, generalnie atmosfera na meczu była fajna, więc po co znowu ta gadka? A mówię o tym, bo zależy mi, aby Leszno traktowane było poważnie jeśli chodzi o atmosferę spotkań reprezentacji.
A swoją drogą to trochę meczu jednak przespałeś. Nie powiem, żeby mnie on pasjonował, ale do końca wytrzymałem jakoś... Głośno było zresztą, więc podziwiam, że się Tobie udało kimnąć.
To tyle wyjaśnień dotyczących moich niezrozumiałych dla wszystkich postów.
A swoją drogą to trochę meczu jednak przespałeś. Nie powiem, żeby mnie on pasjonował, ale do końca wytrzymałem jakoś... Głośno było zresztą, więc podziwiam, że się Tobie udało kimnąć.
To tyle wyjaśnień dotyczących moich niezrozumiałych dla wszystkich postów.
SIAMO SEMPRE CON VOI - LECH POZNAŃ

-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
"Zdania wsrod uczonych sa podzielone"
Dobra dajcie juz spokoj panowi
Bylo minelo i tyle
Skupiamy sie na nastepnym meczu z BiH a takze z Turcja w Stargardzie
Dobra dajcie juz spokoj panowi
Bylo minelo i tyle
Skupiamy sie na nastepnym meczu z BiH a takze z Turcja w Stargardzie
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
- hellraiser
- Junior
do k... nędzy za przeproszeniem - co to w ogole jest???
6 pkt z cieniarami, ktore Turczynki pogoniły jak chciały?
CZy one juz kompletnie nie umieją grać na wyjazdach???
Co to za padaka w ogole?
Nasze rozgrywajki w sumie 4 asysty - po prostu brawo.....
Najlepiej w tych układach wystawić juniorki na mecz z Włoszkami- niech one przynajmniej zagrają z pazurem - nasz pierwszy skład repy i tak dostanie około 20 pkt, a nawet jesli nie i tak przegra, wię lepiej juz zeby juniorki sobie pozwiedziały Włochy, skoro koszykarki z pierwszego składu nie mają jaj
6 pkt z cieniarami, ktore Turczynki pogoniły jak chciały?
CZy one juz kompletnie nie umieją grać na wyjazdach???
Co to za padaka w ogole?
Nasze rozgrywajki w sumie 4 asysty - po prostu brawo.....
Najlepiej w tych układach wystawić juniorki na mecz z Włoszkami- niech one przynajmniej zagrają z pazurem - nasz pierwszy skład repy i tak dostanie około 20 pkt, a nawet jesli nie i tak przegra, wię lepiej juz zeby juniorki sobie pozwiedziały Włochy, skoro koszykarki z pierwszego składu nie mają jaj
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”