marcinek1989 pisze:Oldpl pisze:Kuba pisze:
ciekawe wnioski autora... powiem tak: przegrywaliscie momentami +20, co źle o waszej drużynie świadczy. a jeśli się podłożyły i wybrały rywali w półfinale - świadczy to jeszcze gorzej. tyle.
Tej mądrości która od ciebie emanuje już nie da się zdzierżyc napinaczu![]()
![]()
Takiego przygłupa naprawdę nie sposób docenić. I ty jesteś moderatorem forum![]()
Człowieku do tego trzeba mieć chociaż minimalne kompetencję. Nie wiem jak się tam dostałeś, pewnie ładnie jaja musiałeś wylizać komuś. A ten gniew co od ciebie zalatuje Ogrze wyładuj na czymś innym.
Ludzie z Gorzowa też wyluzujcie Nie wciągajcie się w tego kretyna płytkie gierki bo nic przez internet nie udowodnicie.
Mam nadzieję że kolejny post nie będzie już w takim tonie, a tacy skończeni kretyni jak użytkownik "Kuba" pójdą po rozum do głowy.
A nie ma racji?? Szkoda że nie autor tekstu nie napisał jeszcze że gorzowianki leżały na parkiecie i od niechcenia od czasu do czasu rzuciły sobie do kosza. Jeżeli spotkamy się w półfinale wygra zespół lepszy i nie wiem po co te toje teksty Endrju bo nie widzę żeby ktoś wpadał w euforię po wczorajszej wygranej. (przypomnijcie sobie co było po waszych 2 wygranych z Wisłą i Lotosem). Napiszę tak jak kolega Ginda. Jeżeli nasze dziewczyny zasłużą swoją postawą na grę w finale to tam trafią.
marcinek1989 nie mowie tu o wszystkich mowie o pojedynczych przypadkach jak Kuba na poprzedniej stronie w swoim poscie czy tez Mały...
Niech wygra lepszy
A po naszych 3 wygranych (Wisła, Lotos) była wielka euforia to fakt
*zaznaczam moglbyc a nie napisalem ze byl...