XXVI kolejka FGE: AZS PWSZ Gorzów Wlkp. - Orzeł Polkowice

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Kto wyjdzie zwyciesko w tym pojedynku?

AZS
29
44%
MKS Orzeł
37
56%

Liczba głosów: 66

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 16 marca 2009, 18:49

marcinek1989 pisze:
Oldpl pisze:
Kuba pisze:

ciekawe wnioski autora... powiem tak: przegrywaliscie momentami +20, co źle o waszej drużynie świadczy. a jeśli się podłożyły i wybrały rywali w półfinale - świadczy to jeszcze gorzej. tyle.

Tej mądrości która od ciebie emanuje już nie da się zdzierżyc napinaczu :!: :!:

Takiego przygłupa naprawdę nie sposób docenić. I ty jesteś moderatorem forum :?: :?: Człowieku do tego trzeba mieć chociaż minimalne kompetencję. Nie wiem jak się tam dostałeś, pewnie ładnie jaja musiałeś wylizać komuś. A ten gniew co od ciebie zalatuje Ogrze wyładuj na czymś innym.

Ludzie z Gorzowa też wyluzujcie Nie wciągajcie się w tego kretyna płytkie gierki bo nic przez internet nie udowodnicie.

Mam nadzieję że kolejny post nie będzie już w takim tonie, a tacy skończeni kretyni jak użytkownik "Kuba" pójdą po rozum do głowy.

A nie ma racji?? Szkoda że nie autor tekstu nie napisał jeszcze że gorzowianki leżały na parkiecie i od niechcenia od czasu do czasu rzuciły sobie do kosza. Jeżeli spotkamy się w półfinale wygra zespół lepszy i nie wiem po co te toje teksty Endrju bo nie widzę żeby ktoś wpadał w euforię po wczorajszej wygranej. (przypomnijcie sobie co było po waszych 2 wygranych z Wisłą i Lotosem). Napiszę tak jak kolega Ginda. Jeżeli nasze dziewczyny zasłużą swoją postawą na grę w finale to tam trafią.

marcinek1989 nie mowie tu o wszystkich mowie o pojedynczych przypadkach jak Kuba na poprzedniej stronie w swoim poscie czy tez Mały... ;)

Niech wygra lepszy ;)

A po naszych 3 wygranych (Wisła, Lotos) była wielka euforia to fakt ;)... ale nie porównuj takich meczy to meczu który dla jednej druzyny mógł być bez znaczenia ;)

*zaznaczam moglbyc a nie napisalem ze byl...
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

feri
Młodzik

Postautor: feri » 16 marca 2009, 19:14

Kuba pisze:
bo tacy krzykacze jak Endrju,, feri i inni w koncu przestali trąbić o finale dla Gorzowa.

Heheh... Kubuś... chyba Ci sie pomyliło, moje zdanie jest takie, ze finał dla Gorzowa jest bliżej, niż to się jeszcze wydawało w sobotę :)

A poza tym ja krzykacz? Hmm... nie wiem, czy Kubuś to ogarniasz, ale lubię odnosić się do... często żałosnych komentów z lekką dozą aluzji i ironii (weź wikipedię, jak nie rozumiesz) i zamiast wykrzykników, używam raczej emotów z uśmiechem... Ale możesz to nazwać po swojemu...

Pozdrawiam.
Krzykacz, cham, nazista, discopolowiec, metal, kujon, pijak, nygus i seksista... feri :)

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 16 marca 2009, 21:21

Odnosnie wczorajszego meczu... to Anosike pomimo bardzo słabej skutecznosci zaliczyła bardzo ładne 2 bloki na Pierson i Carter 8) Fajnie to wygladało.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 16 marca 2009, 22:13

Endrju pisze:Odnosnie wczorajszego meczu... to Anosike pomimo bardzo słabej skutecznosci zaliczyła bardzo ładne 2 bloki na Pierson i Carter 8) Fajnie to wygladało.
No ładne czapejki dała, dla mnie może dawać takie zawsze byle by grała a takiej skuteczności jak wczoraj :wink:
Pierson raz mnie doprowadza do wkur...., by za chwile wjechać w kosz jak w masło czy trafić z półdystansu. Trochę jej koncentracji brakuje.
Mam nadzieję, że Ania Pietrzak po tym meczu złapie pewności siebie, bo to był jej chyba najlepszy mecz w sezonie. Ogólnie to i tak Rodovita rządzi. :twisted:
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować

Lorenzo
Nowy na forum

Elo Elo

Postautor: Lorenzo » 16 marca 2009, 22:34

Gorzów jak zwylke sie napina i nic z tego wielkiego nie bedzie,a moze byc tak ze o braz zagracie z Lotosem i wiadomo jak to sie skończy!!!!Takze wyluzujcie i poczekajcie przynajmniej do konca półfinalu,bo po 7 kolejkach to juz byliscie mistrzami a tu taki psikus i tak pieknie nie bedzie :(

friel
Kadet

Postautor: friel » 16 marca 2009, 22:34

Co by nie powiedzieć jedno jest pewne i chyba nawet ja mega optymista spodziewam się 3:2 a w którą stronę zweryfikuje boisko

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 17 marca 2009, 12:38

friel pisze:Co by nie powiedzieć jedno jest pewne i chyba nawet ja mega optymista spodziewam się 3:2 a w którą stronę zweryfikuje boisko

Ja mam nadzieje ze sie skonczy 3:1... bo 5 mecz i to w Polkowicach moze skonczyc sie jak przed 2 laty ;)

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”