PZU Polfa Pabianice - AZS Poznań 75:72
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
szkoda, szkoda......jaka SZKODA bylo tak blisko...blizej sie nie dalo....gdyby tylko mecz trwal 39 minut a nie 40!
rozpoczynamy glosowanie po meczu z PZU Polfą Pabianice
[b]zapraszam kibicow w szczegolnosci z Poznania i Pabianic! (licze na glosy Viallosa, Szymona, Edzi i innych forumowiczow z Pabianic......
[/b]
ja swoj glos oddam troche pozniej.....musze ochlonac bo jeszcze do mnie ta porazka nie dotarła.......no ale przynajmniej udowodnilismy ze potrafimy grac na rowni z zespolem silniejszym!
rozpoczynamy glosowanie po meczu z PZU Polfą Pabianice
[b]zapraszam kibicow w szczegolnosci z Poznania i Pabianic! (licze na glosy Viallosa, Szymona, Edzi i innych forumowiczow z Pabianic......
ja swoj glos oddam troche pozniej.....musze ochlonac bo jeszcze do mnie ta porazka nie dotarła.......no ale przynajmniej udowodnilismy ze potrafimy grac na rowni z zespolem silniejszym!
reloaded :]
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Po meczu.... powiem tak. Nasze panie, w drugiej połowie pokpiły sprawę, a może celowo chciały zafundować nam troszkę emocji??? Fakt jest taki że w końcówce nawet odstawiłem browarka i się podniosłem z nerwów! Głównie jednak za sprawą wspaniałej BEATY KRUPSKIEJ - TYSZKIEWICZ!!!! To co pokazała to naprawdę super !!!!! A te trzy trójeczki z rzędu w końcówce(zwłaszcza ta trzecia) to wręcz mistrzostwo świata!!! Wielkie brawa dla "Krupy"!!! Świetna i w dodatku przemiła zawodniczka (wielkie dzięki Beatka za fotkę). Reszta poznanianek dla mnie osobiście, nie pokazała niczego nadzwyczajnego. Jestem wielce zawiedziony że nie mogłem obejrzeć w akcji Olimpijek: Idczak i Borak!!
Jeśli chodzi o naszą Karlę. Po pierwszym meczu odniosłem wrażenie że zajebiście dużo widzi na parkiecie. Bardzo, ale to bardzo podobały mi sie JEJ "passy" (czasem nawet przez cały parkiet). Na dogłębiejszą ocene trzeba jednak poczakać.
Reszta naszych zawodniczek zagrała...... poprawnie
Zawiedziony jestem również brakiem kibiców "the best". Miałem cichutką nadzieje że poznam ich osobiście. Niestety zawiodłem się sromotnie i nie miałem okazji spojrzać prosto w oczy Marasowi, Miru a przede wszystkim cwaniaczkowi Lukaszowi - szefowi kk AZS
Może następnym razem????
Jeśli chodzi o naszą Karlę. Po pierwszym meczu odniosłem wrażenie że zajebiście dużo widzi na parkiecie. Bardzo, ale to bardzo podobały mi sie JEJ "passy" (czasem nawet przez cały parkiet). Na dogłębiejszą ocene trzeba jednak poczakać.
Reszta naszych zawodniczek zagrała...... poprawnie
Zawiedziony jestem również brakiem kibiców "the best". Miałem cichutką nadzieje że poznam ich osobiście. Niestety zawiodłem się sromotnie i nie miałem okazji spojrzać prosto w oczy Marasowi, Miru a przede wszystkim cwaniaczkowi Lukaszowi - szefowi kk AZS
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Szymon pisze:Po meczu.... powiem tak. Nasze panie, w drugiej połowie pokpiły sprawę, a może celowo chciały zafundować nam troszkę emocji??? Fakt jest taki że w końcówce nawet odstawiłem browarka i się podniosłem z nerwów! Głównie jednak za sprawą wspaniałej BEATY KRUPSKIEJ - TYSZKIEWICZ!!!! To co pokazała to naprawdę super !!!!! A te trzy trójeczki z rzędu w końcówce(zwłaszcza ta trzecia) to wręcz mistrzostwo świata!!! Wielkie brawa dla "Krupy"!!! Świetna i w dodatku przemiła zawodniczka (wielkie dzięki Beatka za fotkę).
Szymon jeśli Ci nie sprawi problemu i masz takie możliwości to mam prośbę co do upublicznienia zdjęcia z Krupą.Jestem ciekawy jak "Krupczatka" wypadła i czy Twoje towarzystwo podniosło ją na duchu po tej pechowej porażce
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Saletra pisze:
Szymon jeśli Ci nie sprawi problemu i masz takie możliwości to mam prośbę co do upublicznienia zdjęcia z Krupą.Jestem ciekawy jak "Krupczatka" wypadła i czy Twoje towarzystwo podniosło ją na duchu po tej pechowej porażce
Sądze że w ciągu kilku najbliższych dni zdjecie to zostanie upublicznione
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
Szymon pisze:...
Zawiedziony jestem również brakiem kibiców "the best". Miałem cichutką nadzieje że poznam ich osobiście. Niestety zawiodłem się sromotnie i nie miałem okazji spojrzać prosto w oczy Marasowi, Miru a przede wszystkim cwaniaczkowi Lukaszowi - szefowi kk AZSMoże następnym razem????
jesli mozna to pozwole sobie "usprawiedliwic" sowja osobe
ale tak czy inaczej to musimy w koncu Was pokonac: do trzech razy sztuka!(bo nie licze sparingow....)
reloaded :]
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
No to Polfa tak lekko sobie meczyku nie wygrała jak to opowiadali co niektórzy znawcy że to będzie tylko "spacerek" czy jakiś tam trening. A jednak tak sie nie stało i nasze dziewczyny pokazały fenomenalną grę np. Krupa albo Karpik. Niestety nie maiłem okazji na żywo śledzić tego bardzo interesującego spotkania
Tylko szkoda że tak minimalnie przegraliśmy ten meczyk
Pozdro
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Dwa fatalne błedy AZSu w ostatnich sekundach. Kiedy Karpińska trafiła za 3 i wyszliście na prowadzenie trzy punktowe daliście sobie rzucić trójkę Panti. Gdyby nie ta szybka odpowiedź sądze ze Pabianice mogłyby sie nie podniesc. A Panti rzuciła kumuś tam dosłownie sprzed nosa. Potem faul na Elce przy rzucie ze skrzydła , rzut był celny osobisty tez i po meczuMARAS pisze:Nie moge odzalowac tego meczu! Bo bylo naprawde blisko!

- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
Mikey pisze: Dwa fatalne błedy AZSu w ostatnich sekundach. Kiedy Karpińska trafiła za 3 i wyszliście na prowadzenie trzy punktowe daliście sobie rzucić trójkę Panti. Gdyby nie ta szybka odpowiedź sądze ze Pabianice mogłyby sie nie podniesc. A Panti rzuciła kumuś tam dosłownie sprzed nosa. Potem faul na Elce przy rzucie ze skrzydła , rzut był celny osobisty tez i po meczu
No szkoda szkoda
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”