PZU Polfa Pabianice - AZS Poznań 75:72

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Hersi
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Hersi » 05 lutego 2005, 19:46

A jak Brazylijka zagrała, bo patrząc po statsach to strasznie kiepsciutko :oops:

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 05 lutego 2005, 19:56

szkoda, szkoda......jaka SZKODA bylo tak blisko...blizej sie nie dalo....gdyby tylko mecz trwal 39 minut a nie 40!

rozpoczynamy glosowanie po meczu z PZU Polfą Pabianice

[b]zapraszam kibicow w szczegolnosci z Poznania i Pabianic! (licze na glosy Viallosa, Szymona, Edzi i innych forumowiczow z Pabianic...... :) [/b]

ja swoj glos oddam troche pozniej.....musze ochlonac bo jeszcze do mnie ta porazka nie dotarła.......no ale przynajmniej udowodnilismy ze potrafimy grac na rowni z zespolem silniejszym!
reloaded :]

Awatar użytkownika
Saletra
Junior

Postautor: Saletra » 05 lutego 2005, 20:22

Miałem problemy z kompem w takim momencie.....Jednak faktycznie chyba pobudziłem kochaną Krupcię! :D Jaka szkoda takiej porażki...a byłaby taka niespodzianka...Żałuję ,że nie bedzie mi dane zobaczyć trójki Krupci(tej zza pasa :) )

Awatar użytkownika
GURU
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: GURU » 05 lutego 2005, 21:07

No to Włókniarz ułatwił nam zadanie, jakim jest zajęcie 5 miejsca po tej kolejce. Teraz wszystko w rękach naszych koszykarek obyśmy jutro wygrali.
Gratulacje dla Włokniarza

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 06 lutego 2005, 00:00

Po meczu.... powiem tak. Nasze panie, w drugiej połowie pokpiły sprawę, a może celowo chciały zafundować nam troszkę emocji??? Fakt jest taki że w końcówce nawet odstawiłem browarka i się podniosłem z nerwów! Głównie jednak za sprawą wspaniałej BEATY KRUPSKIEJ - TYSZKIEWICZ!!!! To co pokazała to naprawdę super !!!!! A te trzy trójeczki z rzędu w końcówce(zwłaszcza ta trzecia) to wręcz mistrzostwo świata!!! Wielkie brawa dla "Krupy"!!! Świetna i w dodatku przemiła zawodniczka (wielkie dzięki Beatka za fotkę). Reszta poznanianek dla mnie osobiście, nie pokazała niczego nadzwyczajnego. Jestem wielce zawiedziony że nie mogłem obejrzeć w akcji Olimpijek: Idczak i Borak!! :(

Jeśli chodzi o naszą Karlę. Po pierwszym meczu odniosłem wrażenie że zajebiście dużo widzi na parkiecie. Bardzo, ale to bardzo podobały mi sie JEJ "passy" (czasem nawet przez cały parkiet). Na dogłębiejszą ocene trzeba jednak poczakać.
Reszta naszych zawodniczek zagrała...... poprawnie

Zawiedziony jestem również brakiem kibiców "the best". Miałem cichutką nadzieje że poznam ich osobiście. Niestety zawiodłem się sromotnie i nie miałem okazji spojrzać prosto w oczy Marasowi, Miru a przede wszystkim cwaniaczkowi Lukaszowi - szefowi kk AZS :( Może następnym razem????
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
Saletra
Junior

Postautor: Saletra » 06 lutego 2005, 00:42

Szymon pisze:Po meczu.... powiem tak. Nasze panie, w drugiej połowie pokpiły sprawę, a może celowo chciały zafundować nam troszkę emocji??? Fakt jest taki że w końcówce nawet odstawiłem browarka i się podniosłem z nerwów! Głównie jednak za sprawą wspaniałej BEATY KRUPSKIEJ - TYSZKIEWICZ!!!! To co pokazała to naprawdę super !!!!! A te trzy trójeczki z rzędu w końcówce(zwłaszcza ta trzecia) to wręcz mistrzostwo świata!!! Wielkie brawa dla "Krupy"!!! Świetna i w dodatku przemiła zawodniczka (wielkie dzięki Beatka za fotkę).

Szymon jeśli Ci nie sprawi problemu i masz takie możliwości to mam prośbę co do upublicznienia zdjęcia z Krupą.Jestem ciekawy jak "Krupczatka" wypadła i czy Twoje towarzystwo podniosło ją na duchu po tej pechowej porażce :wink:

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 06 lutego 2005, 00:54

Saletra pisze:

Szymon jeśli Ci nie sprawi problemu i masz takie możliwości to mam prośbę co do upublicznienia zdjęcia z Krupą.Jestem ciekawy jak "Krupczatka" wypadła i czy Twoje towarzystwo podniosło ją na duchu po tej pechowej porażce :wink:

Sądze że w ciągu kilku najbliższych dni zdjecie to zostanie upublicznione :P . A jak wypadła "Krupczatka"???? Według mnie bardzo fajnie!!! Ale w moim towarzystwie wszyscy fajnie wypadają :wink: :wink: :wink: :lol:

Obrazek

Awatar użytkownika
Saletra
Junior

Postautor: Saletra » 06 lutego 2005, 01:18

Szymon pisze:

Sądze że w ciągu kilku najbliższych dni zdjecie to zostanie upublicznione :P . A jak wypadła "Krupczatka"???? Według mnie bardzo fajnie!!! Ale w moim towarzystwie wszyscy fajnie wypadają :wink: :wink: :wink: :lol:[/quote]

Hehe to oznacza ,że Krupa wróciła w dobrym nastroju do Poznania :)
thx i pozdrowienia

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 06 lutego 2005, 01:35

Fantastyczna gra Panti, fenomenalna Karpińskiej i Krupy. Co do Brazylijki hmmm myślę ze będzie z niej pozytek ale najszybciej na play-offy. Jeszcze lekko pogubiona, aczkolwiek podania ma mocne i celne. Fajnie panuje nad piłką, mi się podobała choc póki co na kolana mnie nie rzuciła :D
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 06 lutego 2005, 01:42

Tere fere.... Ciebie to nikt na kolana nie rzuca :lol: , sorry, jest taki mały wyjątek :lol: :lol: :lol: :wink:

Obrazek

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 06 lutego 2005, 10:06

Szymon pisze:...

Zawiedziony jestem również brakiem kibiców "the best". Miałem cichutką nadzieje że poznam ich osobiście. Niestety zawiodłem się sromotnie i nie miałem okazji spojrzać prosto w oczy Marasowi, Miru a przede wszystkim cwaniaczkowi Lukaszowi - szefowi kk AZS :( Może następnym razem????

jesli mozna to pozwole sobie "usprawiedliwic" sowja osobe :) chciałem nawet jechac na to spotkanie, do Pabianic nie jest w koncu az tak strasznie daleko, ale niestety mam jutro ostatni egzamin w sesji("mechanika i termodynamika"- po co takie cos na infie stosowanej :!: :shock: ) i chcialem sie jeszcze pouczyc......hmmm....moze trafimy "na siebie" podczas play-offow? bardziej prawdopodobne sa mecze nasze z Polkowicamy, ale kto wie co zrobia dzis koszykarki z Brzegu.....i moze byc zamieszanie....
ale tak czy inaczej to musimy w koncu Was pokonac: do trzech razy sztuka!(bo nie licze sparingow....)
reloaded :]

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 06 lutego 2005, 15:50

No to Polfa tak lekko sobie meczyku nie wygrała jak to opowiadali co niektórzy znawcy że to będzie tylko "spacerek" czy jakiś tam trening. A jednak tak sie nie stało i nasze dziewczyny pokazały fenomenalną grę np. Krupa albo Karpik. Niestety nie maiłem okazji na żywo śledzić tego bardzo interesującego spotkania :wink: Tylko szkoda że tak minimalnie przegraliśmy ten meczyk :? Pozdro

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 06 lutego 2005, 16:42

Nie moge odzalowac tego meczu! Bo bylo naprawde blisko!
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 06 lutego 2005, 16:47

MARAS pisze:Nie moge odzalowac tego meczu! Bo bylo naprawde blisko!
Dwa fatalne błedy AZSu w ostatnich sekundach. Kiedy Karpińska trafiła za 3 i wyszliście na prowadzenie trzy punktowe daliście sobie rzucić trójkę Panti. Gdyby nie ta szybka odpowiedź sądze ze Pabianice mogłyby sie nie podniesc. A Panti rzuciła kumuś tam dosłownie sprzed nosa. Potem faul na Elce przy rzucie ze skrzydła , rzut był celny osobisty tez i po meczu :?
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 06 lutego 2005, 17:16

Mikey pisze: Dwa fatalne błedy AZSu w ostatnich sekundach. Kiedy Karpińska trafiła za 3 i wyszliście na prowadzenie trzy punktowe daliście sobie rzucić trójkę Panti. Gdyby nie ta szybka odpowiedź sądze ze Pabianice mogłyby sie nie podniesc. A Panti rzuciła kumuś tam dosłownie sprzed nosa. Potem faul na Elce przy rzucie ze skrzydła , rzut był celny osobisty tez i po meczu :?

No szkoda szkoda :wink: ale ogólnie spotkanie było bardzo wyrównane i ciekawe, pozdro

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”