Ostrovia Ostrów - Cukierki Odra Brzeg 43:75

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Matii
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Matii » 13 lutego 2005, 17:56

Lenka i Dolores, do boju... no i licze na trojeczki Drozd :wink:

Cavek
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Cavek » 13 lutego 2005, 18:05

Co tam w Ostrowie ? Hej co tam w Ostrowie ?

Kanalia

Postautor: Kanalia » 13 lutego 2005, 18:06

ejjjj no czemu nie ma niusow

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 13 lutego 2005, 18:07

Zyzia pisze:
Zbych pisze:No i po strachu. Szczerze mówiąc obawiałem się tego meczu ale widać niepotrzebnie. Choć dopóki piłka w grze wszystko możliwe, ale myślę że powtórzymy wynik z Brzegu :!: :D :!:

liczymy na Was,nawrzucajcie Ostrovii,aby się załamały i w końcu dotarło do nich ,że są najsłabsze w lidze :!:
Ja tylko mam nadzieje, że nie ten cel przyświeca zawodniczkom z Brzegu - bo jeśli tak, to bardzo nie ładnie. Przecież Zyzia niedawno mieliście szanse im pokazać miejsce w szyku - dlaczego chciałbyś by ktoś inny odwalił "czarną robotę" za Was i załamywał te ambitne, nasze dziewczyny? Zresztą już niedługo sami je "załatwicie"...
Ps.Niedawno czytałem, że to ŁKS jest najsłabszy i wolelibyście trafić na nas - bo zwycięstwo byłoby pewne...

Awatar użytkownika
majoneez
Kadet

Postautor: majoneez » 13 lutego 2005, 18:10

Ostrovia : Cukierki
33:51 po III kw

Gość

Postautor: Gość » 13 lutego 2005, 18:12

Tu nic do nikogo nie musi docierać jasne jest ze najslabsze sa te z 10 miejsca.To chyba jest bardziej niz logiczne.

Kanalia

Postautor: Kanalia » 13 lutego 2005, 18:13

No to juz po meczu Odra rules

Cavek
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Cavek » 13 lutego 2005, 18:14

Kanalia pisze:No to juz po meczu Odra rules
Odra wykonala dobra robotę

Awatar użytkownika
Matii
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Matii » 13 lutego 2005, 18:15

simon pisze:
Zyzia pisze:
Zbych pisze:No i po strachu. Szczerze mówiąc obawiałem się tego meczu ale widać niepotrzebnie. Choć dopóki piłka w grze wszystko możliwe, ale myślę że powtórzymy wynik z Brzegu :!: :D :!:

liczymy na Was,nawrzucajcie Ostrovii,aby się załamały i w końcu dotarło do nich ,że są najsłabsze w lidze :!:
Ja tylko mam nadzieje, że nie ten cel przyświeca zawodniczkom z Brzegu - bo jeśli tak, to bardzo nie ładnie. Przecież Zyzia niedawno mieliście szanse im pokazać miejsce w szyku - dlaczego chciałbyś by ktoś inny odwalił "czarną robotę" za Was i załamywał te ambitne, nasze dziewczyny? Zresztą już niedługo sami je "załatwicie"...
Ps.Niedawno czytałem, że to ŁKS jest najsłabszy i wolelibyście trafić na nas - bo zwycięstwo byłoby pewne...

Wiesz Simon dlaczego niekotrzy woleli by grac z Wami, poniewaz zeby wygrac z Wami baraze wystarczyly by nam 2 wygrane ( na tamten moment co pisali ) a z Ostrovia trzeba nam wygrac 3 mecze, no i 1 mozemy przegrac w barazach.... Tak mi sie wydaje ze to o to chodzilo, poza tym wtedy nie bylo Jodokaite i Trzesniewskiego. :lol: te 2 osobki chyba nas przestraszyly :wink:

Zyzia
Żak

Postautor: Zyzia » 13 lutego 2005, 18:15

simon pisze:
Zyzia pisze:

wcale nie chcę aby ktoś odwalał za nas jakąś robotę,bo to w tej chwili jest niemożliwe.Czekają nas z ostrovią mecze o utrzymanie i liczę na to ,że ostrovianki przystąpią do nich bardziej podłamane,poprostu wysoka wygrana odry pomoże nam ,w odniesienu sukcesu,CZY TO COŚ ZŁEGO :?:

Cavek
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Cavek » 13 lutego 2005, 18:18

simon pisze: dlaczego chciałbyś by ktoś inny odwalił "czarną robotę" za Was i załamywał te ambitne, nasze dziewczyny? Zresztą już niedługo sami je "załatwicie"...

Szkoda ze Gorzow od momentu wywalczenia pewnego miejsca w play-offach zupelnie sie rozsypal ... ... ...
Ostatnio zmieniony 13 lutego 2005, 18:52 przez Cavek, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 13 lutego 2005, 18:18

Nie spoko - to naturalne - pewnie też bym tak chciał. A z 2 wygranymi, Mirkiem i Daivą rozumiem.
powodzenia

Gość

Postautor: Gość » 13 lutego 2005, 18:19

41:62 na 5 min przed koncem

Kanalia

Postautor: Kanalia » 13 lutego 2005, 18:37

no juz chyba koniec meczu to dajcie wynik koncowy

Awatar użytkownika
majoneez
Kadet

Postautor: majoneez » 13 lutego 2005, 18:43

Ostrovia : Cukierki
43:75 koniec
( nie mogłem wejść na stronęprzez kilka minut)

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”