Ostrovia Ostrów - Cukierki Odra Brzeg 43:75
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Ja tylko mam nadzieje, że nie ten cel przyświeca zawodniczkom z Brzegu - bo jeśli tak, to bardzo nie ładnie. Przecież Zyzia niedawno mieliście szanse im pokazać miejsce w szyku - dlaczego chciałbyś by ktoś inny odwalił "czarną robotę" za Was i załamywał te ambitne, nasze dziewczyny? Zresztą już niedługo sami je "załatwicie"...Zyzia pisze:Zbych pisze:No i po strachu. Szczerze mówiąc obawiałem się tego meczu ale widać niepotrzebnie. Choć dopóki piłka w grze wszystko możliwe, ale myślę że powtórzymy wynik z Brzegu![]()
![]()
liczymy na Was,nawrzucajcie Ostrovii,aby się załamały i w końcu dotarło do nich ,że są najsłabsze w lidze
Ps.Niedawno czytałem, że to ŁKS jest najsłabszy i wolelibyście trafić na nas - bo zwycięstwo byłoby pewne...
-
Gość
- Matii
- Młodzik
- Kontaktowanie:
simon pisze:Ja tylko mam nadzieje, że nie ten cel przyświeca zawodniczkom z Brzegu - bo jeśli tak, to bardzo nie ładnie. Przecież Zyzia niedawno mieliście szanse im pokazać miejsce w szyku - dlaczego chciałbyś by ktoś inny odwalił "czarną robotę" za Was i załamywał te ambitne, nasze dziewczyny? Zresztą już niedługo sami je "załatwicie"...Zyzia pisze:Zbych pisze:No i po strachu. Szczerze mówiąc obawiałem się tego meczu ale widać niepotrzebnie. Choć dopóki piłka w grze wszystko możliwe, ale myślę że powtórzymy wynik z Brzegu![]()
![]()
liczymy na Was,nawrzucajcie Ostrovii,aby się załamały i w końcu dotarło do nich ,że są najsłabsze w lidze
Ps.Niedawno czytałem, że to ŁKS jest najsłabszy i wolelibyście trafić na nas - bo zwycięstwo byłoby pewne...
Wiesz Simon dlaczego niekotrzy woleli by grac z Wami, poniewaz zeby wygrac z Wami baraze wystarczyly by nam 2 wygrane ( na tamten moment co pisali ) a z Ostrovia trzeba nam wygrac 3 mecze, no i 1 mozemy przegrac w barazach.... Tak mi sie wydaje ze to o to chodzilo, poza tym wtedy nie bylo Jodokaite i Trzesniewskiego.
simon pisze:Ja tylko mam nadzieje, że nie ten cel przyświeca zawodniczkom z Brzegu - bo jeśli tak, to bardzo nie ładnie. Przecież Zyzia niedawno mieliście szanse im pokazać miejsce w szyku - dlaczego chciałbyś by ktoś inny odwalił "czarną robotę" za Was i załamywał te ambitne, nasze dziewczyny? Zresztą już niedługo sami je "załatwicie"...Zyzia pisze:Zbych pisze:No i po strachu. Szczerze mówiąc obawiałem się tego meczu ale widać niepotrzebnie. Choć dopóki piłka w grze wszystko możliwe, ale myślę że powtórzymy wynik z Brzegu![]()
![]()
wcale nie chcę aby ktoś odwalał za nas jakąś robotę,bo to w tej chwili jest niemożliwe.Czekają nas z ostrovią mecze o utrzymanie i liczę na to ,że ostrovianki przystąpią do nich bardziej podłamane,poprostu wysoka wygrana odry pomoże nam ,w odniesienu sukcesu,CZY TO COŚ ZŁEGO
simon pisze: dlaczego chciałbyś by ktoś inny odwalił "czarną robotę" za Was i załamywał te ambitne, nasze dziewczyny? Zresztą już niedługo sami je "załatwicie"...
Szkoda ze Gorzow od momentu wywalczenia pewnego miejsca w play-offach zupelnie sie rozsypal ... ... ...
Ostatnio zmieniony 13 lutego 2005, 18:52 przez Cavek, łącznie zmieniany 1 raz.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”