statystyki
Uniwersjada
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
-
Gość
Viallos pisze:Koleś ma swoje spostrzeżenia i o nich pisze. Fakt że temat nie do końca ten, ale to nie pierwszy przypadek że forumowicze odbiegają od tematu. Jeżeli temat uniwersjady zejdzie dalej na bok to wtedy zrobimy porządek.
A ja bym się takimi wpisami nie przejmował. Trenera Maciejewskiego bronią narazie wyniki więc luzzzzzz. I prosze bez przekleństw.
POLSKA-NIEMCY 58:66
Bez komentarza
A jutro dzień przerwy.W meczu o 7 miejsce Polska zagra z Turcją.
-
Gość
- Viallos
- Administrator
- Kontaktowanie:
Gość pisze:Viallos pisze:Koleś ma swoje spostrzeżenia i o nich pisze. Fakt że temat nie do końca ten, ale to nie pierwszy przypadek że forumowicze odbiegają od tematu. Jeżeli temat uniwersjady zejdzie dalej na bok to wtedy zrobimy porządek.
A ja bym się takimi wpisami nie przejmował. Trenera Maciejewskiego bronią narazie wyniki więc luzzzzzz. I prosze bez przekleństw.
Bez komentarza
Teraz już można mieć wątpliwości - rzeczywiście z takim składem o takie miejsce?? hmmmmm
-
oser
Viallos pisze:Gość pisze:Viallos pisze:Koleś ma swoje spostrzeżenia i o nich pisze. Fakt że temat nie do końca ten, ale to nie pierwszy przypadek że forumowicze odbiegają od tematu. Jeżeli temat uniwersjady zejdzie dalej na bok to wtedy zrobimy porządek.
Bez komentarza
Teraz już można mieć wątpliwości - rzeczywiście z takim składem o takie miejsce?? hmmmmm
Oczywiście ze można mieć wątpliwości w prasie regionalnej (Gazeta Lubuska <Gazeta Wyborcza dodatek lokalny) trener wypowiadał się ze największe nadzieje pokłada w swoich zawodniczkach w tym czołowej zawodniczce Czubak z której nasza pierwsza reprezentacja ma mieć pożytek to śmiechu warte biorąc pod uwagę jej statystyki. Moim zdaniem Maciejewski po pierwsze faworyzuje swoje zawodniczki nie patrzy na inne a co ważniejsze nie jest trenerem klasy Koziorowicza więc sądzę ze wielkim błędem było powierzenie mu prowadzenia uniwersjadowej reprezentacji. To ze jego zawodniczki wygrały zawody studenckie wielkimi ilościami punktów o niczym nie świadczy. Popatrzcie ile razy przegrywały prowadząc regularną grę w sezonie to naprawdę nie od przyjęcia. Patrząc teraz na zmiany w klubie gdzie wywalają dobrą rozgrywająca Pawłowską która statystyki ma lepsze jak Czubak i Toporowska która grała w spotkaniu po mniej więcej 5 minut bo oczywiście miejsce było dla innej na boisku zarezerwowane to skandal miejsce zwolniło się i już córka 2 trenera jest w 1 składzie czy to nie paranoja takie prowadzeni zespołu jak i reprezentacji jest nie do przyjęcia co ważne na uniwersjadzie cały czas graja w większości jego zawodniczki nie zawodniczki z „Polski” smiechu warte nawet masażyste zabrał z Gorzowa zeby zarobic mogli koledzy.
-
Gość
Jest! Znowu tajemnicza osoba. Ktora ciągle o tym... Nie zrozumiały jest wasz problem jakim darzycie tr. Maciejewskiego i jego zawodniczki. Kazdy trener ktory otrzymałby zaszczyt prowadzenia tej kadry postąpiłby w ten sam sposób! Tzn bardzo logiczny i ewidentny. Spośród zawodniczek-studentek, wybrałby najlepsze krajowe. A ze w swoich szeregach ma w czym wybierac wybrał te najbardziej perspektywiczne i robiące najwieksze postepy. Bo za przeproszeniem jakie p. Pawłowska robiła postepy?? Jakos na bosiku jej nie widziałem. A skoro nie było jej widac znaczy to ze na treningach nie robiła wszystkiego aby stać sie numerem jeden na rozegraniu. I to samo tyczy sie innych waszych wyimaginowanych konfliktów jakie widzą tylko oponenci. Tak jest jest od zawsze w sporcie i tak zawsze bedzie. Najlepsi są zbierają laury a ci słabsi niech zaczną robić wszystko aby im dorównac a nie siać spekulacje i pleść bzdury.
-
Gość
Anonymous pisze:Jest! Znowu tajemnicza osoba. Ktora ciągle o tym... Nie zrozumiały jest wasz problem jakim darzycie tr. Maciejewskiego i jego zawodniczki. Kazdy trener ktory otrzymałby zaszczyt prowadzenia tej kadry postąpiłby w ten sam sposób! Tzn bardzo logiczny i ewidentny. Spośród zawodniczek-studentek, wybrałby najlepsze krajowe. A ze w swoich szeregach ma w czym wybierac wybrał te najbardziej perspektywiczne i robiące najwieksze postepy. Bo za przeproszeniem jakie p. Pawłowska robiła postepy?? Jakos na bosiku jej nie widziałem. A skoro nie było jej widac znaczy to ze na treningach nie robiła wszystkiego aby stać sie numerem jeden na rozegraniu. I to samo tyczy sie innych waszych wyimaginowanych konfliktów jakie widzą tylko oponenci. Tak jest jest od zawsze w sporcie i tak zawsze bedzie. Najlepsi są zbierają laury a ci słabsi niech zaczną robić wszystko aby im dorównac a nie siać spekulacje i pleść bzdury.
a gdzie tu logika i ewidencja? co ty za bzdury wypisujesz ? Pawlowksa widywałem na boisku po 5 minut zdobywala punkty nie robila nagminnie strat pilka z rak jej nie wypadala a treningi i postepy o czym ty mowisz? wazne chyba jak kto gra na meczu i jesli ktos wchodzi na 5 minut i zdobywa tyle punktow ile inna gwiazda przez 30 minut to o czyms to swiadczy. spekulacji tez w wypowidzi osera nie ma same fakty corka 2 trenera gra Maciejewski sam mowil w gazetach ze stawia na sowje zawodniczki a tak wogole to jedzie zeby sie ograc a nie wygrac co juz mnie smieszy a to me masazysta jest z Gorzowa tez fakt .
-
fanka
uniwersjada
Majac w skladzie takie zawodniczki to nokaut dla tego trenera . Nie potrafil wykorzystac ich mozliwosci ,nie mowiac o atmosferze w zespole. W piatce wychodzacej zawsze byly jego zawodniczki . przy innym trenerze te dziewczyny dzis walczylyby omedal
-
Gość
Potencjał fakt ogromny!!
Nie bede juz sie wypowiadał na temat Pawłowskiej... Zal mi niektórych zawistnych sępów hehe. Ale to juz wasz problem. Kaska jest numerem jeden na rozegraniu i pozwolicie ze powołam sie na opinie fachowców i trenerów ktorzy zgodnie twierdzą iz jest to zawodniczka bardzo dobra, co zatem idzie G R A!! Proste. Zauwazyłem ze po sezonie grono kibiców PWSZ zmaleje :/ Same negatywne posty. Skaczecie to gardła trenerowi i innym dziewczynom. ALe MY wiemy ze jest to grupa jednych i tych samych ludzi ktorzy sieją zamieszanie na wszelkich forach... ale na nic wasze gadanie.
Nie bede juz sie wypowiadał na temat Pawłowskiej... Zal mi niektórych zawistnych sępów hehe. Ale to juz wasz problem. Kaska jest numerem jeden na rozegraniu i pozwolicie ze powołam sie na opinie fachowców i trenerów ktorzy zgodnie twierdzą iz jest to zawodniczka bardzo dobra, co zatem idzie G R A!! Proste. Zauwazyłem ze po sezonie grono kibiców PWSZ zmaleje :/ Same negatywne posty. Skaczecie to gardła trenerowi i innym dziewczynom. ALe MY wiemy ze jest to grupa jednych i tych samych ludzi ktorzy sieją zamieszanie na wszelkich forach... ale na nic wasze gadanie.
-
Gość
A zreszta tematem jest uniwersjada. Wygrały z Turcją
http://www.universiadeizmir.org/Result_ ... 02-C73.pdf
-
nie slepa
Anonymous pisze:Potencjał fakt ogromny!!
proponuje sprawdzic nawet na tym forum jej dobroc w traceniu pilek jest tu taki dzial statystyki i ona akurat w nich w podpunkcie straty jest z przodu wiec bzdury piszesz kolezanko ja widzialam jak gra Pawlowska i na nic gadanie expertów i trenerów na sile windujacych swoje zawodniczki
-
ko-op
Anonymous pisze:A zreszta tematem jest uniwersjada. Wygrały z Turcjąhttp://www.universiadeizmir.org/Result_ ... 02-C73.pdf
Chyba nie o ten mecz chodziło.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”