Uniwersjada

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 16 sierpnia 2005, 15:03

:( Polska - Serbia i Czarnogóra 49:62 :(

statystyki
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 17 sierpnia 2005, 07:32

Seba pisze::( Polska - Serbia i Czarnogóra 49:62 :(

statystyki

czy w tych statystykach gwiazdki przy nazwiskach również oznaczają pierwszą piątkę? z tego co widzę przy obu zespołach widnieją po cztery gwiazdki, co oznacza, że gra się tam cztery na cztery?
..you got to lose, to know how to win..

Gość

Postautor: Gość » 17 sierpnia 2005, 20:17

Viallos pisze:Koleś ma swoje spostrzeżenia i o nich pisze. Fakt że temat nie do końca ten, ale to nie pierwszy przypadek że forumowicze odbiegają od tematu. Jeżeli temat uniwersjady zejdzie dalej na bok to wtedy zrobimy porządek.
A ja bym się takimi wpisami nie przejmował. Trenera Maciejewskiego bronią narazie wyniki więc luzzzzzz. I prosze bez przekleństw.

POLSKA-NIEMCY 58:66
Bez komentarza
A jutro dzień przerwy.W meczu o 7 miejsce Polska zagra z Turcją.

Gość

Postautor: Gość » 18 sierpnia 2005, 22:02

ale kalowata gra koszykarek pod wodza Maciejewskiego smiech na sali ata trabil ze ma tam faworytki i same rewelacyjne zawodniczki smiechu warte!!! bzdura na maxa zmienic go na innego koziorowicza albo aleksandrowicza to sa konkrety a ten Gorzowski trener jest wart tyle co uklady w jego klubiku

Awatar użytkownika
Viallos
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: Viallos » 18 sierpnia 2005, 22:08

Gość pisze:
Viallos pisze:Koleś ma swoje spostrzeżenia i o nich pisze. Fakt że temat nie do końca ten, ale to nie pierwszy przypadek że forumowicze odbiegają od tematu. Jeżeli temat uniwersjady zejdzie dalej na bok to wtedy zrobimy porządek.
A ja bym się takimi wpisami nie przejmował. Trenera Maciejewskiego bronią narazie wyniki więc luzzzzzz. I prosze bez przekleństw.

Bez komentarza

Teraz już można mieć wątpliwości - rzeczywiście z takim składem o takie miejsce?? hmmmmm

oser

Postautor: oser » 19 sierpnia 2005, 07:36

Viallos pisze:
Gość pisze:

Bez komentarza

Teraz już można mieć wątpliwości - rzeczywiście z takim składem o takie miejsce?? hmmmmm

Oczywiście ze można mieć wątpliwości w prasie regionalnej (Gazeta Lubuska <Gazeta Wyborcza dodatek lokalny) trener wypowiadał się ze największe nadzieje pokłada w swoich zawodniczkach w tym czołowej zawodniczce Czubak z której nasza pierwsza reprezentacja ma mieć pożytek to śmiechu warte biorąc pod uwagę jej statystyki. Moim zdaniem Maciejewski po pierwsze faworyzuje swoje zawodniczki nie patrzy na inne a co ważniejsze nie jest trenerem klasy Koziorowicza więc sądzę ze wielkim błędem było powierzenie mu prowadzenia uniwersjadowej reprezentacji. To ze jego zawodniczki wygrały zawody studenckie wielkimi ilościami punktów o niczym nie świadczy. Popatrzcie ile razy przegrywały prowadząc regularną grę w sezonie to naprawdę nie od przyjęcia. Patrząc teraz na zmiany w klubie gdzie wywalają dobrą rozgrywająca Pawłowską która statystyki ma lepsze jak Czubak i Toporowska która grała w spotkaniu po mniej więcej 5 minut bo oczywiście miejsce było dla innej na boisku zarezerwowane to skandal miejsce zwolniło się i już córka 2 trenera jest w 1 składzie czy to nie paranoja takie prowadzeni zespołu jak i reprezentacji jest nie do przyjęcia co ważne na uniwersjadzie cały czas graja w większości jego zawodniczki nie zawodniczki z „Polski” smiechu warte nawet masażyste zabrał z Gorzowa zeby zarobic mogli koledzy.

Gość

Postautor: Gość » 19 sierpnia 2005, 08:43

Jest! Znowu tajemnicza osoba. Ktora ciągle o tym... Nie zrozumiały jest wasz problem jakim darzycie tr. Maciejewskiego i jego zawodniczki. Kazdy trener ktory otrzymałby zaszczyt prowadzenia tej kadry postąpiłby w ten sam sposób! Tzn bardzo logiczny i ewidentny. Spośród zawodniczek-studentek, wybrałby najlepsze krajowe. A ze w swoich szeregach ma w czym wybierac wybrał te najbardziej perspektywiczne i robiące najwieksze postepy. Bo za przeproszeniem jakie p. Pawłowska robiła postepy?? Jakos na bosiku jej nie widziałem. A skoro nie było jej widac znaczy to ze na treningach nie robiła wszystkiego aby stać sie numerem jeden na rozegraniu. I to samo tyczy sie innych waszych wyimaginowanych konfliktów jakie widzą tylko oponenci. Tak jest jest od zawsze w sporcie i tak zawsze bedzie. Najlepsi są zbierają laury a ci słabsi niech zaczną robić wszystko aby im dorównac a nie siać spekulacje i pleść bzdury.

Gość

Postautor: Gość » 19 sierpnia 2005, 08:57

Anonymous pisze:Jest! Znowu tajemnicza osoba. Ktora ciągle o tym... Nie zrozumiały jest wasz problem jakim darzycie tr. Maciejewskiego i jego zawodniczki. Kazdy trener ktory otrzymałby zaszczyt prowadzenia tej kadry postąpiłby w ten sam sposób! Tzn bardzo logiczny i ewidentny. Spośród zawodniczek-studentek, wybrałby najlepsze krajowe. A ze w swoich szeregach ma w czym wybierac wybrał te najbardziej perspektywiczne i robiące najwieksze postepy. Bo za przeproszeniem jakie p. Pawłowska robiła postepy?? Jakos na bosiku jej nie widziałem. A skoro nie było jej widac znaczy to ze na treningach nie robiła wszystkiego aby stać sie numerem jeden na rozegraniu. I to samo tyczy sie innych waszych wyimaginowanych konfliktów jakie widzą tylko oponenci. Tak jest jest od zawsze w sporcie i tak zawsze bedzie. Najlepsi są zbierają laury a ci słabsi niech zaczną robić wszystko aby im dorównac a nie siać spekulacje i pleść bzdury.

a gdzie tu logika i ewidencja? co ty za bzdury wypisujesz ? Pawlowksa widywałem na boisku po 5 minut zdobywala punkty nie robila nagminnie strat pilka z rak jej nie wypadala a treningi i postepy o czym ty mowisz? wazne chyba jak kto gra na meczu i jesli ktos wchodzi na 5 minut i zdobywa tyle punktow ile inna gwiazda przez 30 minut to o czyms to swiadczy. spekulacji tez w wypowidzi osera nie ma same fakty corka 2 trenera gra Maciejewski sam mowil w gazetach ze stawia na sowje zawodniczki a tak wogole to jedzie zeby sie ograc a nie wygrac co juz mnie smieszy a to me masazysta jest z Gorzowa tez fakt .

fanka

uniwersjada

Postautor: fanka » 19 sierpnia 2005, 14:34

Majac w skladzie takie zawodniczki to nokaut dla tego trenera . Nie potrafil wykorzystac ich mozliwosci ,nie mowiac o atmosferze w zespole. W piatce wychodzacej zawsze byly jego zawodniczki . przy innym trenerze te dziewczyny dzis walczylyby omedal

Gość

Postautor: Gość » 19 sierpnia 2005, 15:30

Potencjał fakt ogromny!!
Nie bede juz sie wypowiadał na temat Pawłowskiej... Zal mi niektórych zawistnych sępów hehe. Ale to juz wasz problem. Kaska jest numerem jeden na rozegraniu i pozwolicie ze powołam sie na opinie fachowców i trenerów ktorzy zgodnie twierdzą iz jest to zawodniczka bardzo dobra, co zatem idzie G R A!! Proste. Zauwazyłem ze po sezonie grono kibiców PWSZ zmaleje :/ Same negatywne posty. Skaczecie to gardła trenerowi i innym dziewczynom. ALe MY wiemy ze jest to grupa jednych i tych samych ludzi ktorzy sieją zamieszanie na wszelkich forach... ale na nic wasze gadanie.

Gość

Postautor: Gość » 19 sierpnia 2005, 15:37

A zreszta tematem jest uniwersjada. Wygrały z Turcją :D http://www.universiadeizmir.org/Result_ ... 02-C73.pdf

nie slepa

Postautor: nie slepa » 19 sierpnia 2005, 20:46

Anonymous pisze:Potencjał fakt ogromny!!
Nie bede juz sie wypowiadał na temat Pawłowskiej... Zal mi niektórych zawistnych sępów hehe. Ale to juz wasz problem. Kaska jest numerem jeden na rozegraniu i pozwolicie ze powołam sie na opinie fachowców i trenerów ktorzy zgodnie twierdzą iz jest to zawodniczka bardzo dobra, co zatem idzie G R A!! Proste. Zauwazyłem ze po sezonie grono kibiców PWSZ zmaleje :/ Same negatywne posty. Skaczecie to gardła trenerowi i innym dziewczynom. ALe MY wiemy ze jest to grupa jednych i tych samych ludzi ktorzy sieją zamieszanie na wszelkich forach... ale na nic wasze gadanie.

proponuje sprawdzic nawet na tym forum jej dobroc w traceniu pilek jest tu taki dzial statystyki i ona akurat w nich w podpunkcie straty jest z przodu wiec bzdury piszesz kolezanko ja widzialam jak gra Pawlowska i na nic gadanie expertów i trenerów na sile windujacych swoje zawodniczki

Awatar użytkownika
Pamela
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Pamela » 20 sierpnia 2005, 10:40

Szczerze...7.miejsce to porażka .A po co niektórych zawodniczkach spodziewałam sie lepszej gry
Antychryst powrócił ;)
lołszyn in loco mołszyn ;) redehader ;) B&B :)
:lol: C'MoN PoKeMoN :lol: i ŻóŁwIk ;)
:mrgreen: Pimp My Pokemon :mrgreen:

ko-op

Postautor: ko-op » 20 sierpnia 2005, 10:58

absolutnie porazka na czele same gwiazdy Gorzowskie z Czubak na czele a tu taki mizerny i marny wynik czyzby pan trener sie nie nadawal?

Waldi
Kadet

Postautor: Waldi » 20 sierpnia 2005, 11:10

Anonymous pisze:A zreszta tematem jest uniwersjada. Wygrały z Turcją :D http://www.universiadeizmir.org/Result_ ... 02-C73.pdf

Chyba nie o ten mecz chodziło.

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”