Komentarze do Oskarów
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- bart_81
- Senior
- Kontaktowanie:
flash pisze:Greebo pisze:PS. Ja zaryzykuje twierdzenie ze gdyby nie kontuzja Planety do CCC miałoby srebro ..
Pewnie, że to tylko gdybanie, ale podskórnie jakoś czuję, że Greebo ma rację...
A ja podskornie czuje, ze jakby w Wisle graly Holdsclaw i Wielebnowska to Lotos moglby nie odzyskac mistrzostwa
Nie ma co gdybac panowie..
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Zreszta kogo to teraz obchodzi ??
Mozecie sobie teraz gdybac
Jedno jest pewne:
1. Lotos Gdynia
2. AZS PWSZ Gorzów
3. Wisła Kraków
i zadne wasze gadanie, mruczenie, stekanie, itd... tego nie zmieni ;]
PS (Szkoda ze te Polkowice ktore mialy według was wejsc do finalu
razem z Robins Pierson Carter i innymi ... dostały DWUDZIESTAKIEM... z Lotosem bez Catchings
).
Wiec gdybajcie dalej

Mozecie sobie teraz gdybac
Jedno jest pewne:
1. Lotos Gdynia
2. AZS PWSZ Gorzów
3. Wisła Kraków
i zadne wasze gadanie, mruczenie, stekanie, itd... tego nie zmieni ;]
PS (Szkoda ze te Polkowice ktore mialy według was wejsc do finalu
Wiec gdybajcie dalej
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
Marco pisze:Dajcie się chłopakowi nacieszyć![]()
to tak jak pod Wawelem pasiaste damy skakałyz radości bo raz na ponad 50 lat znalazły się wyżej niz Wisła w tabeli. Gdzie teraz są każdy może zobaczyć.
Po co się napinasz?
pilnuj swojego klubu żebyśmy za rok nie oglądali Wisły walczącej o utrzymanie
Brąz ///Srebro///Srebro///Złoty-brąz!!!
- Marco
- Junior
- Kontaktowanie:
friel pisze:Marco pisze:Dajcie się chłopakowi nacieszyć![]()
to tak jak pod Wawelem pasiaste damy skakałyz radości bo raz na ponad 50 lat znalazły się wyżej niz Wisła w tabeli. Gdzie teraz są każdy może zobaczyć.
Po co się napinasz?
gdzie tam masz napinkę, stwierdzam oczywisty fakt podobieństwa w zachowywaniu się pasiastych i waszego kibica.
jemu wolno to mi teżpilnuj swojego klubu żebyśmy za rok nie oglądali Wisły walczącej o utrzymaniebo jak kryzys się pogłębi to sponsor może się rozmyślić
adresata pomyliłeś z taką żałosną napinką
ojoj straszne popłaczę się z tego powodu,

WislaLive.pl
Bawisz mnie
Zmiany w Wiśle Can-Pack
[ autor: Dawid Bilski, 2009-04-29, 08:55, źródło: Gazeta Wyborcza ]
Wojciech Downar-Zapolski żegna się z funkcją pierwszego szkoleniowca Wisły Can-Pack Kraków. Być może jeszcze w tym tygodniu poznamy jego następcę. Ma być nim trener z poza kraju.
O takiej decyzji zadecydowało wywalczenie przez krakowski zespół tylko brązowego medalu Mistrzostw Polski w sezonie 2008/2009. - Zespół nie był zgrany ani na boisku, ani poza nim. Potrzebujemy zagranicznego trenera z autorytetem, potrafiącego złapać drużynę za twarz. Kandydat będzie znany do końca tygodnia - mówi Ludwik Miętta-Mikołajewicz, prezes Wisły.
Zmiany szykują się także w kadrze "Białej Gwiazdy". Pewne miejsca w niej mogą być tylko polskie zawodniczki oraz Marta Fernandez. Jak informuje Gazeta Wyborcza, w Krakowie zainteresowani są pozyskaniem Darii Mieloszyńskiej (CCC Polkowice).
Wszystko na to wskazuje, że z krakowskim klubem pozostanie dotychczasowy sponsor tytularny, firma Can-Pack. - Sponsor rozumie sport, nie jest napalony i zdawał sobie sprawę, że kiedyś stracimy mistrzostwo. Nikt do końca nie przewidzi sytuacji gospodarczej. Jeśli, nie daj Boże, nie będzie Can-Packu, skończy się koszykówka w Krakowie - mówi prezes Wisły.
Zmiany w Wiśle Can-Pack
[ autor: Dawid Bilski, 2009-04-29, 08:55, źródło: Gazeta Wyborcza ]
Wojciech Downar-Zapolski żegna się z funkcją pierwszego szkoleniowca Wisły Can-Pack Kraków. Być może jeszcze w tym tygodniu poznamy jego następcę. Ma być nim trener z poza kraju.
O takiej decyzji zadecydowało wywalczenie przez krakowski zespół tylko brązowego medalu Mistrzostw Polski w sezonie 2008/2009. - Zespół nie był zgrany ani na boisku, ani poza nim. Potrzebujemy zagranicznego trenera z autorytetem, potrafiącego złapać drużynę za twarz. Kandydat będzie znany do końca tygodnia - mówi Ludwik Miętta-Mikołajewicz, prezes Wisły.
Zmiany szykują się także w kadrze "Białej Gwiazdy". Pewne miejsca w niej mogą być tylko polskie zawodniczki oraz Marta Fernandez. Jak informuje Gazeta Wyborcza, w Krakowie zainteresowani są pozyskaniem Darii Mieloszyńskiej (CCC Polkowice).
Wszystko na to wskazuje, że z krakowskim klubem pozostanie dotychczasowy sponsor tytularny, firma Can-Pack. - Sponsor rozumie sport, nie jest napalony i zdawał sobie sprawę, że kiedyś stracimy mistrzostwo. Nikt do końca nie przewidzi sytuacji gospodarczej. Jeśli, nie daj Boże, nie będzie Can-Packu, skończy się koszykówka w Krakowie - mówi prezes Wisły.
Brąz ///Srebro///Srebro///Złoty-brąz!!!
- Marco
- Junior
- Kontaktowanie:
friel pisze:Bawisz mnie
a mnie ogarnia przerażenie i smutek w związku z twoją osobą
Jeśli, nie daj Boże, nie będzie Can-Packu, skończy się koszykówka w Krakowie - mówi prezes Wisły.
Panie prezesie to będziemy przychodzić na Wisłę w 2 a nawet w 3 lidze, na siatkarki się da to i na koszykówkę też !!!

WislaLive.pl
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Marco pisze:Dajcie się chłopakowi nacieszyć![]()
Marco powtarzasz sie
Juz to kiedys mowiles;) i wogole nie jest trafne
Smiac mi sie chce tylko poprostu z co niektorych..., ktorzy nie moga sie pogodzic z porazka (nie mowie tu o Tobie)... tylko tych gdybajacych
A ciesze sie... ? Bo to co trabilem caly sezon o AZS-ie w FINALE... sie sprawdzilo... a nawet 2 bany dostałem w miedzy czasie za "moje madrosci"
Spokojnie badzcie cierpliwi przyjdzie jeszcze czas na podsumowanie sezonu
PS (Nie porównuj rywalizacji Cracovi i Wisly przez 100lat... z Wisla i AZS-em... ktory jeszcze 10 latek nie ma... a nie bylo sezonu w ktorym by zawiódł
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
- Marco
- Junior
- Kontaktowanie:
Endrju pisze:
Marco powtarzasz sie![]()
![]()
![]()
skoro nie dociera do co poniektórych
Juz to kiedys mowiles;) i wogole nie jest trafne
bycie sędzią we własnej sprawie to jest raczej mało obiektywne
Smiac mi sie chce tylko poprostu z co niektorych..., ktorzy nie moga sie pogodzic z porazka (nie mowie tu o Tobie)... tylko tych gdybajacych![]()
![]()
![]()
PS (Nie porównuj rywalizacji Cracovi i Wisly przez 100lat... z Wisla i AZS-em... ktory jeszcze 10 latek nie ma... a nie bylo sezonu w ktorym by zawiódł).
nie chodzi o rocznik ale o to, że podobnie jak Pasy wyszliście na razie jeden raz z cienia Wisły i (Lotosu) i niektórym się głowy zagotowały, zobaczymy ile utrzymacie się na szczycie, bo trudniej jest na nim utrzymać niż się na niego dostać
PS: Uświadom kolegów że argumenty sportowe i sponsora to pod inny adres

WislaLive.pl
- bart_81
- Senior
- Kontaktowanie:
Marco pisze:Endrju pisze:
Marco powtarzasz sie![]()
![]()
![]()
skoro nie dociera do co poniektórychJuz to kiedys mowiles;) i wogole nie jest trafne
bycie sędzią we własnej sprawie to jest raczej mało obiektywneSmiac mi sie chce tylko poprostu z co niektorych..., ktorzy nie moga sie pogodzic z porazka (nie mowie tu o Tobie)... tylko tych gdybajacych![]()
![]()
PS (Nie porównuj rywalizacji Cracovi i Wisly przez 100lat... z Wisla i AZS-em... ktory jeszcze 10 latek nie ma... a nie bylo sezonu w ktorym by zawiódł).
nie chodzi o rocznik ale o to, że podobnie jak Pasy wyszliście na razie jeden raz z cienia Wisły i (Lotosu) i niektórym się głowy zagotowały, zobaczymy ile utrzymacie się na szczycie, bo trudniej jest na nim utrzymać niż się na niego dostać
PS: Uświadom kolegów że argumenty sportowe i sponsora to pod inny adres
Alez kolego, skoro piszesz ze dopiero raz wyszlismy z cienia Wisly to rocznik ma tu bardzo duze znaczenie. Jakbys nie zauwazyl jestesmy w ekstraklasie dopiero 5 lat. To ile niby razy mielismy w tym czasie byc lepsi od Wisly??
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”