Komentarze do Oskarów

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

friel
Kadet

Postautor: friel » 29 kwietnia 2009, 11:49

Endrju nie walcz z tym pod wawelem jest fartem brąz i dalej się kłócą głową muru nie przebijesz
Brąz ///Srebro///Srebro///Złoty-brąz!!!

flash
Młodzik

Postautor: flash » 29 kwietnia 2009, 12:35

Greebo pisze:PS. Ja zaryzykuje twierdzenie ze gdyby nie kontuzja Planety do CCC miałoby srebro ..

Pewnie, że to tylko gdybanie, ale podskórnie jakoś czuję, że Greebo ma rację...
bball

Awatar użytkownika
bart_81
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: bart_81 » 29 kwietnia 2009, 14:38

flash pisze:
Greebo pisze:PS. Ja zaryzykuje twierdzenie ze gdyby nie kontuzja Planety do CCC miałoby srebro ..

Pewnie, że to tylko gdybanie, ale podskórnie jakoś czuję, że Greebo ma rację...

A ja podskornie czuje, ze jakby w Wisle graly Holdsclaw i Wielebnowska to Lotos moglby nie odzyskac mistrzostwa :wink:
Nie ma co gdybac panowie..

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 29 kwietnia 2009, 16:44

Zreszta kogo to teraz obchodzi ??

Mozecie sobie teraz gdybac :lol: :lol: :lol:

Jedno jest pewne:

1. Lotos Gdynia

2. AZS PWSZ Gorzów

3. Wisła Kraków

i zadne wasze gadanie, mruczenie, stekanie, itd... tego nie zmieni ;]

PS (Szkoda ze te Polkowice ktore mialy według was wejsc do finalu :lol: :lol: razem z Robins Pierson Carter i innymi ... dostały DWUDZIESTAKIEM... z Lotosem bez Catchings ;)).

Wiec gdybajcie dalej :lol: :lol: :lol:
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 30 kwietnia 2009, 08:41

Widze Endrju że znowu zaczynasz - dawno w "sanatorium" nie byłeś? wyluzuj

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 30 kwietnia 2009, 08:52

Kuba pisze:Widze Endrju że znowu zaczynasz - dawno w "sanatorium" nie byłeś? wyluzuj

rozumiem ze prawda boli 8)

/ignore Kuba
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 30 kwietnia 2009, 09:47

Dajcie się chłopakowi nacieszyć :lol: :lol: to tak jak pod Wawelem pasiaste damy skakałyz radości bo raz na ponad 50 lat znalazły się wyżej niz Wisła w tabeli. Gdzie teraz są każdy może zobaczyć. :wink:
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

friel
Kadet

Postautor: friel » 30 kwietnia 2009, 09:49

Marco pisze:Dajcie się chłopakowi nacieszyć :lol: :lol: to tak jak pod Wawelem pasiaste damy skakałyz radości bo raz na ponad 50 lat znalazły się wyżej niz Wisła w tabeli. Gdzie teraz są każdy może zobaczyć. :wink:

Po co się napinasz?
pilnuj swojego klubu żebyśmy za rok nie oglądali Wisły walczącej o utrzymanie :) bo jak kryzys się pogłębi to sponsor może się rozmyślić :)

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 30 kwietnia 2009, 09:51

friel pisze:
Marco pisze:Dajcie się chłopakowi nacieszyć :lol: :lol: to tak jak pod Wawelem pasiaste damy skakałyz radości bo raz na ponad 50 lat znalazły się wyżej niz Wisła w tabeli. Gdzie teraz są każdy może zobaczyć. :wink:

Po co się napinasz?

gdzie tam masz napinkę, stwierdzam oczywisty fakt podobieństwa w zachowywaniu się pasiastych i waszego kibica.

jemu wolno to mi też
pilnuj swojego klubu żebyśmy za rok nie oglądali Wisły walczącej o utrzymanie :) bo jak kryzys się pogłębi to sponsor może się rozmyślić :)

adresata pomyliłeś z taką żałosną napinką :)

ojoj straszne popłaczę się z tego powodu, :lol: :lol: :lol: jakby to miało dla mnie znaczenie oj głupiś ty głupi
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

friel
Kadet

Postautor: friel » 30 kwietnia 2009, 09:57

Bawisz mnie

Zmiany w Wiśle Can-Pack

[ autor: Dawid Bilski, 2009-04-29, 08:55, źródło: Gazeta Wyborcza ]

Wojciech Downar-Zapolski żegna się z funkcją pierwszego szkoleniowca Wisły Can-Pack Kraków. Być może jeszcze w tym tygodniu poznamy jego następcę. Ma być nim trener z poza kraju.
O takiej decyzji zadecydowało wywalczenie przez krakowski zespół tylko brązowego medalu Mistrzostw Polski w sezonie 2008/2009. - Zespół nie był zgrany ani na boisku, ani poza nim. Potrzebujemy zagranicznego trenera z autorytetem, potrafiącego złapać drużynę za twarz. Kandydat będzie znany do końca tygodnia - mówi Ludwik Miętta-Mikołajewicz, prezes Wisły.

Zmiany szykują się także w kadrze "Białej Gwiazdy". Pewne miejsca w niej mogą być tylko polskie zawodniczki oraz Marta Fernandez. Jak informuje Gazeta Wyborcza, w Krakowie zainteresowani są pozyskaniem Darii Mieloszyńskiej (CCC Polkowice).

Wszystko na to wskazuje, że z krakowskim klubem pozostanie dotychczasowy sponsor tytularny, firma Can-Pack. - Sponsor rozumie sport, nie jest napalony i zdawał sobie sprawę, że kiedyś stracimy mistrzostwo. Nikt do końca nie przewidzi sytuacji gospodarczej. Jeśli, nie daj Boże, nie będzie Can-Packu, skończy się koszykówka w Krakowie - mówi prezes Wisły.

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 30 kwietnia 2009, 10:00

friel pisze:Bawisz mnie

a mnie ogarnia przerażenie i smutek w związku z twoją osobą

Jeśli, nie daj Boże, nie będzie Can-Packu, skończy się koszykówka w Krakowie - mówi prezes Wisły.

Panie prezesie to będziemy przychodzić na Wisłę w 2 a nawet w 3 lidze, na siatkarki się da to i na koszykówkę też !!!
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 30 kwietnia 2009, 10:46

Marco powtarzasz sie :D :D :D

Juz to kiedys mowiles;) i wogole nie jest trafne ;)

Smiac mi sie chce tylko poprostu z co niektorych..., ktorzy nie moga sie pogodzic z porazka (nie mowie tu o Tobie)... tylko tych gdybajacych :lol: :lol: :lol:

A ciesze sie... ? Bo to co trabilem caly sezon o AZS-ie w FINALE... sie sprawdzilo... a nawet 2 bany dostałem w miedzy czasie za "moje madrosci" :lol: :lol: :lol:

Spokojnie badzcie cierpliwi przyjdzie jeszcze czas na podsumowanie sezonu :)..

PS (Nie porównuj rywalizacji Cracovi i Wisly przez 100lat... z Wisla i AZS-em... ktory jeszcze 10 latek nie ma... a nie bylo sezonu w ktorym by zawiódł :D ).

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 30 kwietnia 2009, 11:04

Endrju pisze:

skoro nie dociera do co poniektórych

bycie sędzią we własnej sprawie to jest raczej mało obiektywne :)

Smiac mi sie chce tylko poprostu z co niektorych..., ktorzy nie moga sie pogodzic z porazka (nie mowie tu o Tobie)... tylko tych gdybajacych :lol: :lol: :lol:

PS (Nie porównuj rywalizacji Cracovi i Wisly przez 100lat... z Wisla i AZS-em... ktory jeszcze 10 latek nie ma... a nie bylo sezonu w ktorym by zawiódł :D ).

nie chodzi o rocznik ale o to, że podobnie jak Pasy wyszliście na razie jeden raz z cienia Wisły i (Lotosu) i niektórym się głowy zagotowały, zobaczymy ile utrzymacie się na szczycie, bo trudniej jest na nim utrzymać niż się na niego dostać

PS: Uświadom kolegów że argumenty sportowe i sponsora to pod inny adres :)
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Awatar użytkownika
bart_81
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: bart_81 » 30 kwietnia 2009, 12:42

Marco pisze:
Endrju pisze:

skoro nie dociera do co poniektórych

bycie sędzią we własnej sprawie to jest raczej mało obiektywne :)

nie chodzi o rocznik ale o to, że podobnie jak Pasy wyszliście na razie jeden raz z cienia Wisły i (Lotosu) i niektórym się głowy zagotowały, zobaczymy ile utrzymacie się na szczycie, bo trudniej jest na nim utrzymać niż się na niego dostać

PS: Uświadom kolegów że argumenty sportowe i sponsora to pod inny adres :)

Alez kolego, skoro piszesz ze dopiero raz wyszlismy z cienia Wisly to rocznik ma tu bardzo duze znaczenie. Jakbys nie zauwazyl jestesmy w ekstraklasie dopiero 5 lat. To ile niby razy mielismy w tym czasie byc lepsi od Wisly?? :roll:

friel
Kadet

Postautor: friel » 30 kwietnia 2009, 13:57

Apropo tego cienia to w tym sezonie ktoś się nawet we własnym schował :D

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”