qiero pisze:A czy ktoś wie, dlaczego Aga Pazur tak krótko grałahm
Pewnie problemy z kciukiem ktore sie ciagna od meczu z ŁKSem.
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
qiero pisze:natalia pisze:Agnieszka jest kontuzjowana. Ale jak by zagrala to pewnie przegrana Meblotapu bylaby wyzsza:/:/qiero pisze:A czy ktoś wie, dlaczego Aga Pazur tak krótko grałahm
Dlaczego tak uważasz?
Cavek pisze:qiero pisze:natalia pisze:Agnieszka jest kontuzjowana. Ale jak by zagrala to pewnie przegrana Meblotapu bylaby wyzsza:/:/qiero pisze:A czy ktoś wie, dlaczego Aga Pazur tak krótko grałahm
Dlaczego tak uważasz?
Ostatnio nie ma za dobrej formy. Kontuzja, zmeczenie ( przypominam ze 2 lata nie grala ) itd. W meczu z Ostrovia dobra gra Meblotapu zaczela sie jak Pazurek usiadl na ławce....
simon pisze:Wielkie gratulacje dla Meblotapu
Ps.Kurcze, troszkę nie rozumiem tego zepołu - przegrywa z Polfą po 2 dogrywkach w Pabianicach, Z Wisłą (dwoma?) niepamiętam - ale minimalnie w Krakowie, z Lotosem 4 w Gdyni - a u siebie przegrywa ze wszystkimi...
Myślę, że organizacji klubu, działaczom decydującym o treningach w Lublinie, a nie w hali meczowem - powinniście "podziękować" za ewentualną degradacje - o ile jeśli niestety do niej dojdzie...
Cavek pisze:
Wiesz ja wiem ze przegramy i to jest dla mnie zabawne co piszesz ze Lotos "poszedl na taki numer" !!! Obrazasz nasze zawodniczki !!!!

Szymon pisze:Cavek pisze:
Wiesz ja wiem ze przegramy i to jest dla mnie zabawne co piszesz ze Lotos "poszedl na taki numer" !!! Obrazasz nasze zawodniczki !!!!
I kto to mówi????
To Wy, Chełmscy wyznawcy spiskowej teorii dziejów tbl nieobrażaliscie zawodniczek Ostrovii po wygranych zawodach z Gorzowem??? O ile pamiętam to z Waszej strony padały posądzenia że Gorzów sie podłożyłA teraz wszystko okej ????
Szymon pisze:
I kto to mówi????
To Wy, Chełmscy wyznawcy spiskowej teorii dziejów tbl nieobrażaliscie zawodniczek Ostrovii po wygranych zawodach z Gorzowem??? O ile pamiętam to z Waszej strony padały posądzenia że Gorzów sie podłożyłA teraz wszystko okej ????
mati pisze:Nie czję Ostrovii...ale Meblotap mnie zastanawia jeszcze bardziej!
Gratulację dla Chełma. Dobry meczyk. Całe jednak szczęście, że nie wygraliście, całe szczęscie dla Ostrovii. Tylko niestety co z tego, że walczycie z takimi zespołami jak z nami przegraliście. Słuchajcie to coś chyba nie za wporządku jest. Zawodniczki i trenerzy na kibiców jadą...tego to ja wogóle już nie pojmuję. Chore to wszystko!
Hersi pisze:mati pisze:Nie czję Ostrovii...ale Meblotap mnie zastanawia jeszcze bardziej!
Gratulację dla Chełma. Dobry meczyk. Całe jednak szczęście, że nie wygraliście, całe szczęscie dla Ostrovii. Tylko niestety co z tego, że walczycie z takimi zespołami jak z nami przegraliście. Słuchajcie to coś chyba nie za wporządku jest. Zawodniczki i trenerzy na kibiców jadą...tego to ja wogóle już nie pojmuję. Chore to wszystko!
Ano niestety mati, nam samym trudno to już pojąć
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości