Lotos Gdynia - Meblotap Chełm 88:84 !!!

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Cavek
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Cavek » 05 lutego 2005, 18:19

qiero pisze:A czy ktoś wie, dlaczego Aga Pazur tak krótko grała :cry: hm :?:

Pewnie problemy z kciukiem ktore sie ciagna od meczu z ŁKSem.

Awatar użytkownika
qiero
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: qiero » 05 lutego 2005, 18:19

natalia pisze:
Agnieszka jest kontuzjowana. Ale jak by zagrala to pewnie przegrana Meblotapu bylaby wyzsza:/:/

Dlaczego tak uważasz?
ULUBIEŃCY BOGÓW UMIERAJĄ MŁODO, LECZ PÓŹNIEJ ŻYJĄ WIECZNIE W ICH TOWARZYSTWIE

Cavek
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Cavek » 05 lutego 2005, 18:20

qiero pisze:
natalia pisze:
Agnieszka jest kontuzjowana. Ale jak by zagrala to pewnie przegrana Meblotapu bylaby wyzsza:/:/

Dlaczego tak uważasz?

Ostatnio nie ma za dobrej formy. Kontuzja, zmeczenie ( przypominam ze 2 lata nie grala ) itd. W meczu z Ostrovia dobra gra Meblotapu zaczela sie jak Pazurek usiadl na ławce....

Awatar użytkownika
qiero
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: qiero » 05 lutego 2005, 18:22

Cavek pisze:
qiero pisze:
natalia pisze:

Dlaczego tak uważasz?

Ostatnio nie ma za dobrej formy. Kontuzja, zmeczenie ( przypominam ze 2 lata nie grala ) itd. W meczu z Ostrovia dobra gra Meblotapu zaczela sie jak Pazurek usiadl na ławce....

A szkoda....
ULUBIEŃCY BOGÓW UMIERAJĄ MŁODO, LECZ PÓŹNIEJ ŻYJĄ WIECZNIE W ICH TOWARZYSTWIE

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 05 lutego 2005, 19:03

Wielkie gratulacje dla Meblotapu

Ps.Kurcze, troszkę nie rozumiem tego zepołu - przegrywa z Polfą po 2 dogrywkach w Pabianicach, Z Wisłą (dwoma?) niepamiętam - ale minimalnie w Krakowie, z Lotosem 4 w Gdyni - a u siebie przegrywa ze wszystkimi...
Myślę, że organizacji klubu, działaczom decydującym o treningach w Lublinie, a nie w hali meczowem - powinniście "podziękować" za ewentualną degradacje - o ile jeśli niestety do niej dojdzie...

Awatar użytkownika
Matii
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Matii » 05 lutego 2005, 21:48

simon pisze:Wielkie gratulacje dla Meblotapu

Ps.Kurcze, troszkę nie rozumiem tego zepołu - przegrywa z Polfą po 2 dogrywkach w Pabianicach, Z Wisłą (dwoma?) niepamiętam - ale minimalnie w Krakowie, z Lotosem 4 w Gdyni - a u siebie przegrywa ze wszystkimi...
Myślę, że organizacji klubu, działaczom decydującym o treningach w Lublinie, a nie w hali meczowem - powinniście "podziękować" za ewentualną degradacje - o ile jeśli niestety do niej dojdzie...

Heh....
Na konferencji prasowej po meczu z Poznaniem, trener Depta powiedzial, ze dziewczynom lepiej gra sie na wyjezdzie poniewaz nie czuja takie presji jak w chelmskiej hali. Nie wiedzialem jak mam to zrozumiec i zapytalem sie czy chelmscy kibice zamiast pomagac i byc 6 zawodnikiem to przeszkadzaja :!: :?: :evil: a Pazur sie odezwala: prosze sobie nie dopowiadac..... moze ta sytuacja odda chodz troche jak zle jest u nas.....

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 06 lutego 2005, 00:19

Cavek pisze:
Wiesz ja wiem ze przegramy i to jest dla mnie zabawne co piszesz ze Lotos "poszedl na taki numer" !!! Obrazasz nasze zawodniczki !!!! 8)

I kto to mówi????
To Wy, Chełmscy wyznawcy spiskowej teorii dziejów tbl nieobrażaliscie zawodniczek Ostrovii po wygranych zawodach z Gorzowem??? O ile pamiętam to z Waszej strony padały posądzenia że Gorzów sie podłożył :? A teraz wszystko okej ????

A tak obiektywnie. To gratulacje dla zawodniczek AZSu za godny występ w Gdynii! Do tej pory chyba nikt z naszej ligi nie zanotował tam niższej porażki niż Wy! Fakt, żadna to pociecha w przypadku porażki, ale jednak coś!
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Cavek
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Cavek » 06 lutego 2005, 10:40

Szymon pisze:
Cavek pisze:
Wiesz ja wiem ze przegramy i to jest dla mnie zabawne co piszesz ze Lotos "poszedl na taki numer" !!! Obrazasz nasze zawodniczki !!!! 8)

I kto to mówi????
To Wy, Chełmscy wyznawcy spiskowej teorii dziejów tbl nieobrażaliscie zawodniczek Ostrovii po wygranych zawodach z Gorzowem??? O ile pamiętam to z Waszej strony padały posądzenia że Gorzów sie podłożył :? A teraz wszystko okej ????

Rozumienie czytanego tekstu to trudne zajecie ? :p Spytaj Seby moze Ci wytlumaczy o co chodzilo w tym tekscie :P

Hersi
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Hersi » 06 lutego 2005, 11:07

Szymon pisze:
I kto to mówi????

Następny sędzia Dred :lol:
Tyle, że Ostrovia wygrała, a my nie :twisted:

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 06 lutego 2005, 12:00

Fajny meczyk był :) było blisko niespodzianki :D

Gdynianin

Postautor: Gdynianin » 06 lutego 2005, 12:03

Mówienie że Lotos poszedł na ten numer obraża Meblotap i Lotos(czy kiedykolwiek Lotos się komuś podstawił).Zresztą wynik zaprzecza domysła.No chyba że Lotos ,Wisła i Polfa też poszły na ten "okrutny" dla Meblotap numer.

Chciałbym pogratulować Meblotap ale niewiem czy to byłoby zbyt okrutne.Wydaje mi się że ich kibice mają dość chwalebnych porażek z wielką trójką i zamieniliby je na pogromy i zwycięstwa z średniakami.Ale i tak gratuluje występu...

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 06 lutego 2005, 12:08

acha zapomniałem dodać , że
Meblopap powinien wygrać :D należało im się to 8)

acha i mam nadzeje , że Meblopap będzie jeszcze w extraklasie :D

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 06 lutego 2005, 13:14

Nie czję Ostrovii...ale Meblotap mnie zastanawia jeszcze bardziej!
Gratulację dla Chełma. Dobry meczyk. Całe jednak szczęście, że nie wygraliście, całe szczęscie dla Ostrovii. Tylko niestety co z tego, że walczycie z takimi zespołami jak z nami przegraliście. Słuchajcie to coś chyba nie za wporządku jest. Zawodniczki i trenerzy na kibiców jadą...tego to ja wogóle już nie pojmuję. Chore to wszystko!

Hersi
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Hersi » 06 lutego 2005, 13:18

mati pisze:Nie czję Ostrovii...ale Meblotap mnie zastanawia jeszcze bardziej!
Gratulację dla Chełma. Dobry meczyk. Całe jednak szczęście, że nie wygraliście, całe szczęscie dla Ostrovii. Tylko niestety co z tego, że walczycie z takimi zespołami jak z nami przegraliście. Słuchajcie to coś chyba nie za wporządku jest. Zawodniczki i trenerzy na kibiców jadą...tego to ja wogóle już nie pojmuję. Chore to wszystko!

Ano niestety mati, nam samym trudno to już pojąć :(

peps

Postautor: peps » 06 lutego 2005, 15:11

Hersi pisze:
mati pisze:Nie czję Ostrovii...ale Meblotap mnie zastanawia jeszcze bardziej!

Ano niestety mati, nam samym trudno to już pojąć :(

...no i dlatego pożegnamy się na jakieś 10 lat z jakąkolwiek ligą w lubelskiem. Chyba ze Stalowa Wola wejdzie do I ligi. A może już weszła? Bo gdzieś przeczytałem, że grała mecze o wejście...

Pozdrowienia dla starych formumowiczów, zwłaszcza tych, którzy grali w WLKK.

Peps.

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”